Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Ja ne mogu da verujem, pa bar da su na pozajmicu uzeli neke igrace, mogli su Baneta! Ali ne samo to, mogli su uzeti gomile dobrih klinaca na pozajmicu koje mozes registrovati da igraju LS! Jer nisu ucestvovali. Taj Celzi nije nista specijalno, dok je onaj tupavi Skolari na klupi, mogli smo da ih prodjemo, ali sa kojom postavom igra Ranieri pomislicu da je poludeo!

• Replies 8.1k
  • Views 364.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Polako,Celzi je jako slab.Ako se dobro posloze kockice,Juve moze proci njih.Jes' povreda Kjelinija veliki hendikep,ali uz odgovarajucu taktiku (recimo kao protiv Reala) ima Juve sanse itekako. :da:

• Author

Uz dobru postavu, trebalo bi :da:

Zahvaljujuci sedoj debilcini iz Torina.

Ali nije bitno,odrace vas Juve u drugoj tekmi isto kao i u prvoj. :da:

Ok, ja sam rekao jos tada svaka cast i sve, medjutim na San Siru ce se druga pesma pevati...cenim da ce biti 1:0 za Milan, gol ce dati Pato ili kapiten da popravi ono sto je propustio prvi put

Videcemo... :da:

Ima jos do toga,Amauri sprema nisanske sprave. :da:

Zahvaljujuci sedoj debilcini iz Torina.

Ali nije bitno,odrace vas Juve u drugoj tekmi isto kao i u prvoj. :da:

Pa ako sudije budu sudile kao prosli put onda imate sanse. :P

Ijaooo,evo tipicnog komentara...sudije...oprao vas Juve uzduz i popreko,ali ne,sudije su kriv za taj poraz!Pfffff. :)

Nije los bio Lukareli pre jedno 5-6 godina...daje on i sad golove, ali realno u ovom momentu je za klasu ispod Jakinte...nekad je mozda bio bolji, sad nikako 

Ijaooo,evo tipicnog komentara...sudije...oprao vas Juve uzduz i popreko,ali ne,sudije su kriv za taj poraz!Pfffff. :)

A овамо Mанчестеру помажу судије...

БЕКС ЦАР!!

Roma dovela Dijamutena iz Lecea... cuo sam za njega, ali pojma nemam kako igra :)

A u sledecem kolu Roma-Djenova i preuzimanje 4. mjesta.

Nisam ni ja imao pojma...niti sam cou da se prica...od portugalca ka portugalcu...ovo je neka sema u poslednjem trenutku...doduse,samo je pozajmica,al ne verujem da ce se vratiti u inter...

Оде Дрогба у Интер, гарант.

Pa ako je pozajmica u pitanju,vrlo moguce da dodje do zamene na leto.

Pa da,tako i ja kapiram...sve zavisi sta kvarezma uradi u engleskoj...

glupi su morati i murinjo ako kupe drogbu, vec je mator i na zalasku, prosao je taj svoj zenit. glupo je kupovati igraca koji ima 31 godinu. bilo bi ok da dodje na pozajmicu 6 meseci eventualno, ne znam kad mu istice ugovor sa celzijem... ali opet, ne bi igrao u ligi sampiona

Pa mozda ne bi bila klasicna kupovina...mozda dodje do nekog prebijanja...sve zavisi sta kvarezma uradi...

Ni ja nisam imao pojma o ovome.Niti ce Kvarezma nesto uraditi u Celziju,niti bi Drogba nesto mnogo pomogao Interu da sad dodje.

kapiram da je sve moguce...mozda ne ode drogba u inter,mozda je dogovor za nekog drugog...kvarezma moze da bude ok igrac...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.