Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1589807

ovaj bend je zajedno sa MORTEM-om,SARCOM-om,MORTUARIOM udario kamen temeljac u njihovoj sceni, dao dobar primjer novijim bendovima(anal vomit,goat semen.....),i definitivno postao odlican pokazatelj u kojem pravcu bi se scena trebala razvijati....bend svira old school black/death u fazonu starog SARCOFAGA,HOLUCAUST-a,ANAL VOMIT-a......sve pjesme su totalni killeri koji se razvijaju iz sporih,atmosfericnih dijelova u jebeno brze i brutalne napade sa mocnim rifovima i vokalima.............

http://www.myspace.com/hadezattack

• Author
comment_1590817
ima na pegasusu i dobrih bendova,ali i mnogo retro sranja.hadez sam slusao ali slabo je to,ima i boljih sarcofago klonova....sextrash :rockdevil:

SARCOFAGO i HADEZ nigdje veze s vezom brate,dva poptuno razlicita svijeta!!!

p.S. sextrash je odlican plagijat,prije par dana mi je i prisivac stigo :bigblue:

ah ja ako vec poredis hadez sa nekim juznoamerickim bendom onda bi tu najblizi bio brazilski MYSTIFIER :cool:

comment_1590836
ah ja ako vec poredis hadez sa nekim juznoamerickim bendom onda bi tu najblizi bio brazilski MYSTIFIER :cool:

jos jedan kurac od benda :razz:

edit:pa ti spomenu da sviraju kao sarcofago i slicni u prvom postu

Edited by Goxy

• Author
comment_1590868

to sam dao kao grubu orijentaciju,da ima tih brzih dijelova sa I.N.R.I-ja,medjutim mnogo su dominatnije ove sporine,zbog kojih je i bend prepoznatljiv,a upravu tu imaju dosta slicnosti sa MYSTIFIER-om,a MYSTIFIER je sranje heheh sto volim ove kriticare,koji misle da su pokupili svu pamet svijeta,pa reci barem da su tebi sranje,inace pomislice i drugi da bend stvarno nije dure¨!!!!!!