February 8, 200916 yr comment_1863601 Батан из Сатаје у преговорима до ГУШЕ с емо бендовима!!!!222222333
February 13, 200916 yr comment_1867866 Na albumu ce od obrada da bude samo ova pesma http://www.youtube.com/watch?v=m-RYTbJHaJ4...feature=related
February 20, 200916 yr comment_1873631 samo da prdnem na kratko : bend je TRENUTNO u studiju i snima bubanj za album rrrrrrrrrrrrttt
February 20, 200916 yr comment_1873996 Sta koji kurac? Sad mi Igor javlja, da je jos jedna pesma ostala da Svaba odlupa....bolje uklapaj one tekstove
February 26, 200916 yr comment_1878394 Pripreme za snimanje albuma http://www.vimeo.com/3377656 "gadjas ko picka!" "sad ce da me pita mama sto mi je mokra guza" "zato sto..jebiga" "nije mi dobro" no comment PS: more seljaci mars u kukuruz!! Edited February 26, 200916 yr by Speed_Dead
February 26, 200916 yr comment_1878444 Pripreme za snimanje albuma http://www.vimeo.com/3377656 Izbačeni ste!
February 26, 200916 yr Author comment_1878482 "gadjas ko picka!" "sad ce da me pita mama sto mi je mokra guza" "zato sto..jebiga" "nije mi dobro" no comment PS: more seljaci mars u kukuruz!! Ajd i ti jednom nesto pametno da kazes, haha !!!
February 26, 200916 yr comment_1878485 eeeeeeeeeeeeej bre nou metal meens ratar U toku je snimanje prvog albuma grupe Awaiting Fear
March 6, 200916 yr Author comment_1883982 Eto snimljen je do sada bubanj i jedna gitara, u toku sledece nedelje bi trebalo da zavrsimo sa gitarama i onda jos bas i vokali i gotov album! Znaci nismo ni na pola, haha. Edited March 6, 200916 yr by archsound
March 7, 200916 yr comment_1885062 Postovani bendovi, Kao sto i sam naslov kaze, posle jednogodisnje pauze, Metal Battle, takmicenje za nastup na prestiznom i ujedno najvecem metal festivalu na svetu, Wackenu, se nastavlja 2009 godine. Kao sto vec znate, sa takmicenja iz 2007 godine, pobednik se na Wackenu u okviru WET (Wacken Evolution Tent) stejdza bori sa metal battle pobednicima iz drugih zemalja za potpisivanje ugovora sa Armageddon Music. Prisustvovanje najznacajnijem dogadjaju u metal muzici, posmatranje priprema najvecih metal zvezda direktno u bekstejdzu, posmatranje postavke 2 ogromna Wacken main stejdza, uzivanje u muzici najboljih svetskih bendova su samo dodatni motiv za pobedu. Kao i 2007, na takmicenju ce pravo ucesca imati svi bendovi koji nemaju inostrani ugovor, a sa podrucja su Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore ili Hrvatske. Konkretno, svirke-takmicenja u Srbiji odrzace se u beogradskom Living Room-u (SKC), s tim da cemo se zaista potruditi da deo takmicenja prebacimo u Novi Sad ili Kragujevac. Novina je, takodje, da ovaj put necete morati prijave slati postom, sve ce moci da se zavrsi elektronskim putem, tacnije, putem maila [email protected] Prijavljivanje ce biti moguce do 10 marta, a prva svirka je 18. marta. Takodje, ono sto je jako bitno naglasiti je, da, nazalost, nakon iskustva od pre 2 godine, kada je samim svirkama prisustvovao znatno mali broj ljudi, i kada smo zbog ovog takmicenja pretrpili prilican gubitak novca, necemo moci da bendu pobedniku obezbedimo troskove za put u Nemacku, medjutim, uprkos tome smatramo da je ipak u interesu bendova i uopste domace scene, da se takmicenje ipak odrzi, jer drugacije otici i nastupiti na Wackenu je maltene naucna fantastika za vecinu bendova sa ovih prostora. Sve najbolje, Terra Nostra Tim
March 7, 200916 yr Author comment_1885652 Postovani bendovi, Kao sto i sam naslov kaze, posle jednogodisnje pauze, Metal Battle, takmicenje za nastup na prestiznom i ujedno najvecem metal festivalu na svetu, Wackenu, se nastavlja 2009 godine. Kao sto vec znate, sa takmicenja iz 2007 godine, pobednik se na Wackenu u okviru WET (Wacken Evolution Tent) stejdza bori sa metal battle pobednicima iz drugih zemalja za potpisivanje ugovora sa Armageddon Music. Prisustvovanje najznacajnijem dogadjaju u metal muzici, posmatranje priprema najvecih metal zvezda direktno u bekstejdzu, posmatranje postavke 2 ogromna Wacken main stejdza, uzivanje u muzici najboljih svetskih bendova su samo dodatni motiv za pobedu. Kao i 2007, na takmicenju ce pravo ucesca imati svi bendovi koji nemaju inostrani ugovor, a sa podrucja su Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore ili Hrvatske. Konkretno, svirke-takmicenja u Srbiji odrzace se u beogradskom Living Room-u (SKC), s tim da cemo se zaista potruditi da deo takmicenja prebacimo u Novi Sad ili Kragujevac. Novina je, takodje, da ovaj put necete morati prijave slati postom, sve ce moci da se zavrsi elektronskim putem, tacnije, putem maila [email protected] Prijavljivanje ce biti moguce do 10 marta, a prva svirka je 18. marta. Takodje, ono sto je jako bitno naglasiti je, da, nazalost, nakon iskustva od pre 2 godine, kada je samim svirkama prisustvovao znatno mali broj ljudi, i kada smo zbog ovog takmicenja pretrpili prilican gubitak novca, necemo moci da bendu pobedniku obezbedimo troskove za put u Nemacku, medjutim, uprkos tome smatramo da je ipak u interesu bendova i uopste domace scene, da se takmicenje ipak odrzi, jer drugacije otici i nastupiti na Wackenu je maltene naucna fantastika za vecinu bendova sa ovih prostora. Sve najbolje, Terra Nostra Tim Eh, da sviramo NU metal pa da se mozda i prijavimo, aj srecno svima!