Posted July 18, 200223 yr comment_73757 Da li je neko cuo za ovaj bend slusao sam ih u novom sadu kad sam prosle nedelje a svirali su Therione i My Dying Bride te su mi se dopali
July 18, 200223 yr comment_73776 Nisu losi ali su u Novom Sadu ocigledno imali tremu. Svirali su kao grupa Amentes-u, zar ne? Dobro je da imamo sto vise nekih Doom/Death bendova!!!
August 6, 200223 yr comment_79673 Ko ne bi imao tremu kada su svirali u onoj rupi gde je masa totalno zagusila zvuk i gde je bila temperatura od plus milion. Inace za pocetak su meni bili sasvim OK, a kasnije videcemo.
March 13, 200322 yr comment_172937 Cuo sam da su snimili demo te bih jako voleo da to cujem... Eto, dobismo jos jedan Doom/Death Metal sastav...
April 7, 200322 yr comment_188283 Voleo bih i to da cujem, sigurno... Neka se jave, ako ko ima kontakt sa njima, da ih stavim na sajt... Cekam jos slike pa ti saljem... Logo i opsiran info imam...
April 7, 200322 yr comment_188291 Voleo bih i to da cujem, sigurno... Neka se jave, ako ko ima kontakt sa njima, da ih stavim na sajt... Cekam jos slike pa ti saljem... Logo i opsiran info imam... OK. A kakav ti je to avatar, crni Darko? Nije valjda da napadas na svetinje ????????????
April 7, 200322 yr comment_188334 A kakav ti je to avatar, crni Darko? Nije valjda da napadas na svetinje ???????????? Nikako! Samo se posvadjao sa bratom...
April 7, 200322 yr comment_188662 A kakav ti je to avatar, crni Darko? Nije valjda da napadas na svetinje ???????????? Nikako! Samo se posvadjao sa bratom... Upravo tako! a: a: a:
May 14, 200322 yr comment_206914 Pozdrav svima! Ja sam Kristijan iz TALES OF DARK-a. Cool što svi traže da čuju demo,ali sranje je u tome što nemamo para da režemo promo tiraž.U stvari imamo para za rezanje ali imamo i jako lep omot u full-color-u pa želimo da i to bude gotovo pre rezanja. Ako neko baš hoće da čuje demo pre omota neka mi se javi na <[email protected]> pa 'u mu poslati CD. Ako volite doom/gothic sa laganim uplivima trash/blacka javite se. Pozdrav AMENTES-ima!
May 14, 200322 yr comment_206938 Kristijane gdje si ti čovječe??? Ne javljaš se na mail. Ajde pošalji mi one slike za intervju (jedno 5-6) kako bih mogao da ga napravim što brže. Hvala.
May 14, 200322 yr comment_206944 Jebi ga ,evo me. Malopre sam slao poruku Theory of Chaos-u gde sam mu objasnio kakva sranja imamo oko slikanja i uopšte rada. Klavijaturista nam ide u vojsku,a nije bio na probi ni jednom ove godine,a uz to nije u N.S. tako da verovatno više i nije u TALES OF DARK-u.Nismo ni sami sigurni. Dogovorili smo slikanje u subotu,sa ili bez njega,tako da ću ti slike poslati mailom iduće nedelje. Nisam ti se javljao jer mi je i kompoš bio u kvaru. Zin mi je potpuno rasturen,ako uspem da ga skrpim poslaću ti primerak,ali me za to nemoj držati za reč. Čujemo se.
May 24, 200322 yr comment_211922 Izem ti rasfeslus pa totalno sam zaostao za novom metal scenom,kad su me zvali satan sun onda sam i bio u nekoj muzickoj kondiciji,a sad ko da zivim na kraj sveta ubija me ovaj posao ko mi je kriv kad se palim na maskirna sranja a gitaru sam zamenio sa AP 7,62 mm M70 i CZ999.Nije mesto ovom pitanju u ovoj temi ali Darkwood kako napreduje Bojic sta kaze Savic za njega da li ga je prevazisao malo ili malovise.....
May 30, 200322 yr comment_215487 Ja sam ih slusao kad su bili u cacku i odlicni su (ona devojka je prelepa... ) savrsena im je muzika i odlicno skidaju CoF... voleo bih da nabavim taj demo!!!!
May 31, 200322 yr comment_215812 Svi koji žele da čuju demo neka sačekaju još nedelju-dve jer se zajebavamo sa omotom.Ja ću se javiti kada budemo spremni za narudžbine. Fanzinaši,web-masteri i ostali zainteresovano-javite se!
August 23, 200322 yr comment_255825 Aj' chucemo vas u Panchevu ,mogli bi ste tad da valjate diskove (kao promo materijal)...
August 24, 200322 yr comment_256310 Da, da, ponesite promo CDova Recenzija za Serbian Metal.org jos uvek ceka...
August 27, 200322 yr comment_258518 Ljudi danas sam saznao:Tales Of Dark ne svira u Pančevu. Jutros sam nazvao Marka i on nam je otkazao učešće. Jebi ga,nadam se da se vidimo nekom drugom prilikom. (Možda ja i Arpad naletimo na festival,pa se možemo svi zajedno dobro napiti.) Hvala vam na interesovanju! Pozdrav.
August 31, 200322 yr comment_261382 Ja sam ih slusala u Novom Sadu i nisu bili losi mada su odudarali od ostalih bendova!Istog dana je asvirao Vokodlok kao i Maroth pa sami vidite!U principu nisu losi ko voli taj slabiji zvuk.Trebali su da sviraju na Hellhammeru ali ja ih nesto nisam videla.
September 1, 200322 yr comment_261784 Bas bih volela da vas cujem uzivo (ako su vec promo diskovi problem). a: