Posted August 16, 200817 yr comment_1732079 Cao Braco ako je greshka shto pishem u ovom delu foruma....premestite temu u pravilni... Mi Smo Iz Kumanovo Makedonija....Bend se zove "The Unknown" tako da ostavljajte kritikei dobre i loshe.... i kako vam se svidja... to shto kreiramo....pa nadam se da cemo se videti na neke svirke...pa i ako organizujete pa da dodjemo... ili mi kad organizuemo da dodjete.... ovo nam je link sa Spejsa...tako da pogledajte pa recite shta mislite.. POzdrav Zlatko iz The Unknown http://www.myspace.com/theunknownmk
August 17, 200817 yr comment_1732260 Neka teme malo ovde, pa cu prebaciti na death metal, koliko vidim, to svirate... Pozdrav i dobrodosli na forum
August 17, 200816 yr comment_1732464 Pozz,ljudi ,dajte neki link za nesto snimljeno ako imate ,posto na spejsu nemate uploadovano nista!!
August 18, 200816 yr Author comment_1733158 Hvala braco..... nemamo josh studiski snjimano...ali radi se uskoro ce biti... Inache Juche na 17.08.2008 god. smo bili u Vranje i svirka nam je bila predobra i publika je prihvatila nashu muziku bash dobro.... tako da 2 Septembra opet sviramo u Vranje u Okce... i svirace josh 2 ili 3 metal benda iz Srbije...i mi.. tako da Dodjite ko kako mozhe... inache tamo sredini Oktombra treba da sviramo na Bg Invaziju u SKC... kad izdamo neshto ponecemo na svirke i ko hoce dobice....snjimku inache i stavi cu na spejs...i uskoro stavicu klipove od ove svirke sad u vranju da vidite kako je bilo... Pozdrav Braco pa vidimo se... Zlatko
September 23, 200816 yr comment_1760335 samo kec ... death metal supreme! prilicno lose(meni) uticaje imate(nekrofagist,opet,LOG!) al ako zabrutalite to jes bice sasvim dobro Edited September 23, 200816 yr by Speed_Dead
September 29, 200816 yr comment_1765607 Pozdrav! Ajde stavite nesto snimljeno na myspace pa da vas cujemo...
December 18, 200816 yr Author comment_1823599 Brace snjimanje dema.. je u toku... inache da izvestim da cemo svirati na bg invaziji 27 marta kao specijalni gosti... i najbitinije... ime benda je promenjeno u Narcolepsy... http://www.myspace.com/narcolepsymk Molicu nekog od administratora da promeni naslov teme... u Narcolepsy (makedonija) Pozdrav momci..)) i vidimo se...