Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1805355

spreman sam za pik :)

koliko nisam pikao ko zna sta se sve izdeshavalo .

mogli bi da se ogranizujemo za sutra veche , najkvalitetnije bi bilo da nas ima desetoro i da imamo kontinuitet u igranju tako bi se iskristalisalo ko je kolko spreman i ondak se podelimo tako da napravimo balans i onda tek prave partije pochinju mada ako nas je malko to je dosta zajebati jer na gcc-u ima dosta creep-ova koji chim ne krenu dobro odnah izlaze , znachi ranije sam bukvalno namerno pushtao likove da se malko pribudze na koridoru da ne bi prekidali partiju po nekoliko puta .

najbolje je da se svi znamo i da se prdrzavamo pravila da nema izlazenja itd dok ne napravimo jednake ekipe za epske bitke .

Edited by Rle

• Replies 790
  • Views 39.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1805539
spreman sam za pik :)

koliko nisam pikao ko zna sta se sve izdeshavalo .

mogli bi da se ogranizujemo za sutra veche , najkvalitetnije bi bilo da nas ima desetoro i da imamo kontinuitet u igranju tako bi se iskristalisalo ko je kolko spreman i ondak se podelimo tako da napravimo balans i onda tek prave partije pochinju mada ako nas je malko to je dosta zajebati jer na gcc-u ima dosta creep-ova koji chim ne krenu dobro odnah izlaze , znachi ranije sam bukvalno namerno pushtao likove da se malko pribudze na koridoru da ne bi prekidali partiju po nekoliko puta .

najbolje je da se svi znamo i da se prdrzavamo pravila da nema izlazenja itd dok ne napravimo jednake ekipe za epske bitke .

suport

• 2 weeks later...
comment_1814234

pa ukljuchi je i ondak se registrujesh izaberesh prvi server i kad udjesh tamo imas spisak igara koje mozesh da igrash , odesh na rpg tj igre za frozen uglavnom dota i onda izaberesh neku sobu kad udjesh imash dugme za pokretanje wcft a mozesh i pre toga da je pokrenesh ondak u awcraftu odesh na lan games i vidish linkove i kreirane igre , sve je to lepo samo ako imash adsl i neskidash nishta sa neta u tom trenutku

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.