Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 weeks later...
comment_1829322

А каква је ово игра? Ја сам скокнуо и пише да треба да се региструјем. Нисам ништа урадио јербо хоћу да ми објасните о чему је реч прво. Дакле...

comment_1829386

Igrala sam ovo kod druga..Stavih slushalice i krenuh u beg..Joj,srce je pochelo da mi pravi pichvajz posle one ribe u kupatilu =D Sva sretja pa se ono dete nije probudilo dok sam 'vrtela uspavanku'..Posle sam iskochila iz stolice kad sam ga probudila 'lakim hodom' :)

A onaj nivo u kom trebash da provalish shifru..Drug i ja smo je provalili,zapisali smo je,a kad sam igrala opet od kutje,nije bila ista :|

Samo mi je zhao shto on nema web cameru,bash me zanima kako smo izgledali,onako poshteno pogubljeni i isprepadani =D

comment_1829394
А каква је ово игра? Ја сам скокнуо и пише да треба да се региструјем. Нисам ништа урадио јербо хоћу да ми објасните о чему је реч прво. Дакле...

Registruj se,trebatje ti mail :) Kao shto reche mudri chovek,hotel ima radno vreme od 18hrs - 06hrs am..Ukoliko odesh na sajt,dok je hotel zatvoren,registracijom ostavljash rezervaciju.Chim se hotel otvori,stizhe ti mail da imash rezervaciju.Onda lepo odesh na sajt i umesto da se registrujesh ponovo,samo kliknesh na 'already registrated',qcash mail i shifru i kretjesh..Ali obavezno slushalice stavi,bolji je efekat..I osposobi web cam. kad budesh ulazio na sajt ^^

comment_1829398
Registruj se,trebatje ti mail :) Kao shto reche mudri chovek,hotel ima radno vreme od 18hrs - 06hrs am..Ukoliko odesh na sajt,dok je hotel zatvoren,registracijom ostavljash rezervaciju.Chim se hotel otvori,stizhe ti mail da imash rezervaciju.Onda lepo odesh na sajt i umesto da se registrujesh ponovo,samo kliknesh na 'already registrated',qcash mail i shifru i kretjesh..Ali obavezno slushalice stavi,bolji je efekat..I osposobi web cam. kad budesh ulazio na sajt ^^

NE NE NE NE NE!!! Nemoj ništa od toga da radiš, sedi kući ispod ćebenceta i slušaj Dečiji hor Kolibri... :( Ja još uveeek oću moju maaaaaamu

comment_1829407
NE NE NE NE NE!!! Nemoj ništa od toga da radiš, sedi kući ispod ćebenceta i slušaj Dečiji hor Kolibri... :( Ja još uveeek oću moju maaaaaamu

:) :) :)

Chini mi se da i taj dechiji hor ne gledash istim ochima vishe :)

comment_1829492

bebi uspavanku spevati nisam mogao totalno je probirljiv i shifru nisam provalio jerbo nechujem ludaka shta mi govori , gomila glasaova a on neshto mrmlja a zato kad je krenuo da gasi svetlo tu sam jasno znao shta je po sredi :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.