Jump to content

Bejbe Kompajler

Iskreni članovi
  • Posts

    1695
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Bejbe Kompajler

  1. http://www.youtube.com/watch?v=P3x6ev9hhnA Novi spot Atlantide.
  2. Džejn Mensfild.. Svaka čast. Pogle'.. prelepo
  3. http://www.youtube.com/watch?v=gPybrOxRoT4
  4. Ne znam za vas, ali meni je ova žena prelepa:
  5. Bez ljutnje, ali me ovo neviđeno podseća na 'Maratonce' i praćenje svetskih trendova.... Ako ćemo pratiti sve 'delove kulture', onda bi svi koji slušaju gothic (primera radi) morali da liče na jbne zombije, a svi poštovaci hip-hopa bi po difoltu šetali vrećaste pantalone. A nije tako. Ima mnogo ljudi koji ne žele da svojim izgledom odaju kakvu muziku slušaju niti šta rade u svoje slobodno vreme, jelte. Ne misliš li da malo, samo malčice, preteruješ?
  6. Evo malo da osvežimo i dešavanja na grupi... Dosta je noviteta vezanih za dešavanja oko benda. Sve te novitete možete saznati na zvaničnom sajtu benda: Atlantida Koncert u Beogradu 22og maja u 'Living Room'-u... Snimanje spota za pesmu 'Sve ti opraštam'... Chatbox na Atlantidinom sajtu... Čitajte o tome... Vaša ATLANTIDA
  7. Nove vesti, deco ATLANTIDA Live @ Living Room, SKC subota 22. maj od 22h... karta: 200 RSD Gosti na koncertu su, za sada, KLINKIN PARK i WOLFGANG, a tu su i momci iz ROCK FILTER-a... Tu se lista gostiju ne završava, naravno, pa će se sa nama družiti i Miloš Jović (neki ga znaju kao Zeku iz serije 'Priđi bliže'), Stefan Kovačević Kovča (Forever Storm), kao i još neki gosti iznenađenja... Bend Atlantida je u fazi snimanja spotova, tako da će se u jednom od njih naći i kadrovi sa ove svirke, pa eto i vaše šanse da se gledate na televiziji. Uskoro ćemo objaviti i ostale detalje vezane za svirku. Vidimo se!
  8. Ajd za Deana i da shvatim, on ume da bude ekstremno dobar baja.. ali ovo gore... Jel to uopšte muško? Dakle, da popravimo to, evo Deana:
  9. Eto, Zoll, vidiš kako Stolo lepo zna... ccc... baš si me razočarao i kao čovek i kao brat
  10. E, Stole, Stole.. Šta tebi svira gitaru u bendu!
  11. Nemoj mi reći da ste svirali 'Avlije avlije' kad mene nije bilo?
  12. Sviđa mi se kako na 90% fotki Stole izgleda kao da nema lice uopšte xD edit: WIN!!!!
×
×
  • Create New...