Posted December 19, 200816 yr comment_1823773 Dragi moji gejmeri, pronađem ja pre neki dan link za gorenavedeni naslov, odem na YouTube i donja vilica otpadne kad sam odgledao trejlere. Igra sa tematikom Jasona i Argonauta, potraga za zlatnim runom itd, gr-afika nikad bolja, sve to lepo upakovano, a potpisao Codemasters. Meni se odmah javi asocijacija na nikad prežaljeni (meni najomiljeniji naslov ikada) "Blade OF darkness" od pre nekih 7-8 godina ... i ja se ponadah da je konačno došlo vreme da se moja najomiljenija igra povampiri i preobuče u modernije izdanje ... SVe je ukazivalo na to: pokretanje kamere, izgled likova, veličina oružja, kretanje .... jednom rečju, pokupih donju vilicu sa astala i bacih se na download. I tri dana sam cupkao oko kompa, odvajajući od usta internet nasušni ne bi li se 8 (i kusur) GB što brže skinula ... i da ne opisujem ta tri dana, a onda .... Instaliram ja to, krene, ja vrištim a onda ... šta onda? Di je bre mogućnost da menjam grafičke detalje? Zašto je sve ovo tako konzolaški? "Ma hajde" rekoh ja sebi "da vidimo mi kako to radi ... Počinje animacija ... bre di je ono sa oficijalnog trejlera? Počinje igra i šta sada? Alooo, Codemasters, ovo je 2008. (a btw, igra izlazi dogodine) dakle ovo je 2009!!!!! Šta je ovo? Kockasti modeli, svetlucanje na ivicama, nema antialiasa, filtera, kretanje kao da boluju od neke paralize, kamera koja ima tako debilan view, ograničavanje kretanja na stari dobri fazon kad dođeš do sred livade i onda naletiš na nevidljivi zid ispred koga lik stepuje ... ultra dosadna interakcija sa likovima u igri ... ne znam Sve u svemu moja ocena je : "Ua pederi prevarantski!" Nakon toga je sledio uninstal (a zauzima oko 12 GB!!!!!) i instalacija "Blade of Drakness", pa neka je sve kockasto, ali ima barem i šmek i dušu i atmosferu i sve ostalo .... Nikako nemoj te da trošite vreme skidajući ovo sranje! Morao sam da ovo napišem!
December 19, 200816 yr comment_1823783 Ista prica ovde. I ja se zajebah. Stvarno je igra obecavala ali nista od toga. Samo kockasti modeli?! Ne znam bas... modeli imaju sasvim dovoljan broj poligona i grafika je odlicna te tako mozda i nema potrebe za grafickim opcijama (u smislu ako igra sama detektuje konfiguraciju i postavi optimalne detalje). Kamera je stvarno totalni uzas. Igrao sam je svega desetak minuta, probacu jos deset pa cu da vidim da li da je brisem ili ne. Verovatno cu je brisati.
December 19, 200816 yr Author comment_1823898 Pa pazi ... u poređenju sa aktuelnim naslovima (Crysis, COD i ostali) grafika je puška ... ok, ne mora da bude u klasi Crysise ali bre .... očaj! PS: imam zver od kompa i grafike, tako da mi sigurno nije posatvio konfiguraciju na low ... mada ...