Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 110.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Драго ми је што вам се допада! Људи, још увек ми стоји "-5, тотално модеран".. Па зар не баш толико не волите? :/    

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Sto vise kukas da dobijas minuse to ce ti biti gore, pogledaj moj profil.   Ako si zelen onda si kul, ako si crven onda si jos kulji

• 1 month later...
comment_114541

Definitivno su kraljevi Sacramenta smile.gif Jedan od retkih new age metal bendova koje izuzetno cenim. Chino peva veoma originalno i gotivno, pesme jeste da su dosta slicne, ali stil je samo njihov, nisu plagijatori a to je stvar koju izuzetno cenim!

Omiljene stvari su mi Change, Be quiet and drive i 7 Words!

comment_117393

Meni jedna od naj grupa biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: . Po fazonu mi je 1. najbolji, a 2. mi je nekako najkompletniji, naravno i poslednji je dobar.Najvise gotivim Nosebleed,Root,7 words,Shove it,Be quiet and drive,Change... ma sve pesme su im dobre 8) :roll: tongue.gif .Jedva cekam novi album (mnogo veliku vremensku razliku prave izmedju albuma sad.gif:cry:sad.gif ).

comment_117457

Meni jedna od naj grupa biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: . Po fazonu mi je 1. najbolji, a 2. mi je nekako najkompletniji, naravno i poslednji je dobar.Najvise gotivim Nosebleed,Root,7 words,Shove it,Be quiet and drive,Change... ma sve pesme su im dobre 8) :roll: tongue.gif .Jedva cekam novi album (mnogo veliku vremensku razliku prave izmedju albuma sad.gif:cry:sad.gif ).

Sve dobre grupe prave velike pauze izmedju albuma.

comment_117755

Sve dobre grupe prave velike pauze izmedju albuma.

Jeste ali oni prave po 3 godine razlike sto je po mom misljenju ipak mnogo. Postoji jos dosta dobrih grupa(npr.KORN biggrin.gifa: :wink:biggrin.gifa: ), pa neprave toliku razliku, 2 godine su mnogo prihvatljivije(kao sto vecina bendova i radi).Da su tako radili sad bi izdavali vec 5. a ne 4. album(mnogo su se gusili obradjivanjem pesama). :| sad.gifbiggrin.gifa: .
  • 2 months later...
comment_148964

Kalifornijci The Deftones proveli su proteklih nekoliko tjedana u Seattleu završavajući svoj četvrti album. Bend je završio 14 pjesama od kojih ćemo jednu čuti ovog proljeća na soundtracku `Matrix: Reloaded`. Nove pjesme nalik su navodno na ono što smo naučili čuti kod Deftones.

• 2 weeks later...
comment_158924

Kako je mocan uvod od Root
Ma pesma jebe kevu biggrin.gifa: :twisted:

Ortak mi je juce bas taj uvodni deo Root-a skinuo za mob i do jaja zvuci...

Ako hoces mogu na PP da ti posaljem kako idu tonovi, posto mislim da imas Nokiu i to 3310 bas kao ja 8) :mrgreen:

comment_158981

Ako hoces mogu na PP da ti posaljem kako idu tonovi, posto mislim da imas Nokiu i to 3310 bas kao ja 8) :mrgreen:

Vjerovao ti meni ili ne i meni zvoni root smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

comment_159270

Vjerovao ti meni ili ne i meni zvoni root smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Pa meni ne zvoni za sada...mozda ga stavim kasnije biggrin.gifa:

Sad mi je trenutno "Davidian"-Machine Head, koji sam licno skidao :mrgreen:biggrin.gifbiggrin.gifa:

• 2 weeks later...
  • Author
comment_165835

Deftones su super!!!!!!!

Puno su napredovali, ali ipak su mi favoriti neke starije pesme kao: Bored, Root, 7 words..............Od novijih stvari Passenger je fantasticna.

NOSTRADAMUS WAS HERE NEXT WEEK

passanger mi je najbolja sa zadnjeg biggrin.gifa: pogotovo što vokal tool-a gostuje, a on i chino su se perfektno uklopili biggrin.gifa:

• 2 months later...
comment_203181

Ma pitaj boga sta im se desava u glavama...

Bas sam sinoc video spot za tu pesmu (ne ceo) i stekao sam prilicno los utisak...

Pa zar im White Pony nije bio dovoljno mek, pa moraju jos vise da udaraju po onakvim tonovima :x :x :x :x :x :x

Stvarno neznam sta se desava sa velikom vecinom bendova?!?!?!?!?!?!?!?!

Svi posle 2,3 albuma pocnu da sviraju sve tise i tise,,,,sve idu nesto mlako..............ma smucili su mi se vise sa tim sranjima :x :x :x :evil::evil::evil::evil: Ili od pocetka svirajte balade ili svirajte kako treba....SAMO JE JEDAN FAITH NO MORE....

Zato CHIMAIRA svima polako jebe kevu :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: