Guest Xxina Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 pa kao sto se vidi u naslovu, mi smo nightwish tribute bend, radimo pesme iz "Tarja" perioda tj nista od novih pesama. Imamo nas studio na Zvezdari, i ekipu dobrih muzicara, ali smo u manjku sa basistom, pa ko je zainteresovan, nek' se javi na moj mail [email protected] pozz Quote
agaston Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Džaba tebi pisati na mail, kada nikako ne proveravaš!!! Pozz Quote
Guest Xxina Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Džaba tebi pisati na mail, kada nikako ne proveravaš!!! Pozz Pa nesto mi je bio pukao komp, u svakom slucaju sada proveravam, mada smo nasli basisitu, ali hvala u svakom slucaju Quote
Apeiron Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Ne otvaraj posebnu temu, kad imas ovu, ako ti treba neki clan, klavijaturista, sta li, ovde moze da se napise. Takodje imas na Mestu za muzicare, temu potraznja muzicara, pa probaj i tamo. Pozdrav. Quote
Guest Xxina Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Džaba tebi pisati na mail, kada nikako ne proveravaš!!! Pozz Hm, izvinjaavam se, nisam se bas jos najbolje snasla sa funkcionisanjem ovog foruma, jako ih retko inace koristim, pa sam se jelte, zeznula, i htela sam da samo to jos dodam u ovu temu... pozz Quote
Recommended Posts