August 12, 200916 yr comment_2024649 Tako nekako...sto ne mjenja cinjenicu da je steta sto kod nas niko nije organizovao taj koncert.Muka mi kad vidim da u glupu Bugarsku,zemlju hevijanersku i glamersku,koja zivi u 80-tim...dolaze Amorphis i Paradise Lost,a nas zaobilaze.
August 13, 200916 yr comment_2024950 Sudeci po nekim suptilnim najavicama u intervjuima, izgleda da ce sledeci spot i singl da bude "From The Heaven Of My Heart". Fin izbor, mada bih je pre izabrao neke druge , ali videcemo...
August 16, 200916 yr comment_2026624 Tako nekako...sto ne mjenja cinjenicu da je steta sto kod nas niko nije organizovao taj koncert.Muka mi kad vidim da u glupu Bugarsku,zemlju hevijanersku i glamersku,koja zivi u 80-tim...dolaze Amorphis i Paradise Lost,a nas zaobilaze. Bome dolaze i u Hrvatsku, a hevijanera i glamera ima, al u nekom "normalnom" broju... I iskreno, vise se radujem Amorphisu ponovno nego PL-u... mada, kak je krenulo, upitno je i ocul ista odgledat... besparica...
August 16, 200916 yr comment_2026825 U Graz???? Daj ne seri!!! :S Kad jebote?! Nisam u toku, bio na moru do prije par dana, nisam nis mogao znat...
August 16, 200916 yr comment_2026852 prije nedelju dana,tada nekad...jbg. austrijski organizator,procjenio je da mu vise tamo odgovara i gotovo...
August 16, 200916 yr comment_2027014 Inace, Joutsen opet ima novi imidz - ceo "rukav" na desnoj ruci i brkove u stilu "Kraj dinastije Obrenovic" :) :) :
August 24, 200915 yr comment_2034266 Prebačeno znači, dobro, bar mi neće biti žao jer ne mogu da odem... Inače, digi novog albuma je prava lepotica
August 24, 200915 yr comment_2034283 Samo ti nama šmigaj Ma lep je, al ima jebeno stisavanje, ne znam dal je izasla normalna verzija
August 24, 200915 yr comment_2034288 I mene nervira ali može se preživeti, mrzi me da šaljem disk Nuclear blastu, sad kad smo konačno zajedno ne mogu da se odvajam od njega
August 31, 200915 yr comment_2041732 Treba dati Tomiju da piše više u narednom periodu, From Earth I rose je baš u old skul Amorphis fazonu sa onim melodijama i growlovima. Baš sam se navukao na nju i Godlike machine. Sa Skyforgerom sam u vezi, ima seksa, velikih nežnosti, nekad me nervira što se utišava pa se svađamo, ali opet ga volim... jbt sad sam ga odslušao po otprilike stoti put.
September 1, 200915 yr comment_2042795 Sa Skyforgerom sam u vezi, ima seksa, velikih nežnosti, nekad me nervira što se utišava pa se svađamo, ali opet ga volim...
September 1, 200915 yr comment_2042825 Treba dati Tomiju da piše više u narednom periodu, From Earth I rose je baš u old skul Amorphis fazonu sa onim melodijama i growlovima. Baš sam se navukao na nju i Godlike machine. Sa Skyforgerom sam u vezi, ima seksa, velikih nežnosti, nekad me nervira što se utišava pa se svađamo, ali opet ga volim... jbt sad sam ga odslušao po otprilike stoti put. Yep. Lik ima jako mnogo smisla za komponovanje, ipak je svirao i bubnjeve i gitaru pre nego sto je poceo da peva, a ljubav prema death metalu mu je samo plus. Ja se sa "Skyforger"-om seksam svakodnevno, a broj emitovanja... Po last.fm-u, pesme sa njega imaju ukupno 593 emitovanja.