Jump to content

Grobodan

Iskreni članovi
  • Posts

    28246
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    182

Everything posted by Grobodan

  1. Sviraju neke besplatne koncerte u Meksiku uskoro, neke kulturne manifestacije, krajnje vreme je da krenu da furaju sombrerose i vence papricica oko vrata na bini, polovini benda je ionako spanski maternji. @Buddhaprizivam te iz dubina ambisa
  2. E ovo mi je za sad razocarenje godine, mada ni to mnogo ne znaci. Tacno su otisli u pravac u kome nisam zeleo, neki vaginaleta modern progi djent, nije ni to frka ali malo hitova.
  3. Ja sam veliki fan starog Acherona ali pri prelasku u novi milenijum nije se gospodin nije bas proslavio ni solo ni sa njima. Dobar, originalna svirka svakako.
  4. Grobodan

    Ihsahn

    Meni je ovo za sada album godine, znam da to nista ne znaci jos ali svakako je izuzetan rad. Ja svakom Ihsahnu prilazim bez ikakvih ocekivanja jer zna da se krece od sjaja do ocaja, ako nista svaki mu je drugaciji ko to voli, ali ovaj put je pogodio ravno u centar. Najveci plusevi su produkcija koja je kod njega uvek skripala a ovaj put je resio sve probleme vezane za zvuk koji ga more jos od debija, i orkestracije koje su svakako prefurane i iskoriscene do zla boga, ali kad pomislite da je sve receno na tu temu dodje Vegard da se popisa svima u usta. I tekstovi su puni I am the emperor fora, sve u svemu meni ovo uz debi njegov najbolji solo uradak.
  5. Samo jednom nije dovoljno... Desno prvi pres, levo repres Black Mark.
  6. Pa baš to špo pričaš. Pričao sam baš Rendyju da više cenim i Load, Reload, Lulu i sl. Odvratni albumi ali bar ih je zabavno šutirati ih, imaju neki pravac i ideju kakvi god da su, ovaj samo postoji u nekom limbu nebitne dosade.
  7. Poslednje javljanje za ovu godinu, svoj braći bolesnicima želim dobre lovove i povoljne dilove u 2024 i da nikad metal ne bude nešto za šta se nema vremena i ''ima bitnijih stvari brate'' I simbolično poštar juče doneo poslednji paket za 2023 s aoty.
  8. Grobodan

    Watain

    Pa ne peva on u Dream Theater pa da mu merim glisando, bitno je sta je preneo.
  9. Top 3 godine, ne mogu da odlucim koji mi je album godine je DODHEIMSGARD - Black medium current MALOKARPATAN - Vertumnus Caesar THY DARKENED SHADE - Liber Lvcifer II: Mahapralaya A tu mi se pri vrhu motaju SACRED OUTCRY - Towers of Gold KATATONIA - Sky void of stars INSOMNIUM - Anno 1696 ARKONA - Кобь ENSLAVED - Heimdal HORRENDOUS - Ontological mysterium HEXVESSEL - Polar veil VARGRAV - The nighthold MOONLIGHT SORCERY - Horned Lord of the Thorned Castle ASPHODELUS - Sculpting From Time VARATHRON - The Crimson Temple SATURNUS - The Storm Within VV - Neon Noir SULPHUR AEON - Seven Crowns and Seven Seals GODTHRYMM - Distortions TAAKE - Et Hav av Avstand GRIFT - Dolt Land SEVEN IMPALE - Summit TOMB MOLD - The Enduring Spirit Korektna do vrlo dobra kategorija Primordial, Cruachan, Tsjuder, Marduk, Majesties, Sorcerer, Gridlink, Scar Symmetry, Wytch Hazel, The Night Eternal, Riverside, The Abbey, Goatmoon, VoidCeremony, Tribunal, Uada, Gorod, Enforcer, Demoncy. EPjevi godine Stangarigel, Mournful Congregation i Hate Forest. Lajv godine WATAIN i uzivo iskustvo i album Die in Fire live in hell. Od domacih top 3 - FOREVER STORM, QUASARBORN, PROGNAN, sva tri vrhunska uratka. Najgori album godine Virgin steele. Najvece razocarenje def nova Metallica.
  10. Pa otprilike, Kerrang publika bend. Ne bih imao nista protiv da je hiticno, ali i nije mi bas, nalepljeno nesto.
  11. Grobodan

    Izbori

    Plus za Elfa. Zao mi je sto su mi prijatelji otisli, gubitak kvalitetnih ljudi, ali nemojte nas zaliti sto smo ostali i sto ne idemo, hvala.
  12. Coroner perverzno dobar lajv, za ne propustiti. Uleti jos par dobrih imena i meni dosta ko i svake godine, bas me zabole ceo kurac za ostatak, presmesno se trigerovati na Exit lajnap.
  13. Grobodan

    Troll

    Nazalost slabiji mi album od prethodnog koji je bas bio monstrum. Bolji mi cak i onaj EP iz 2020 od ovoga, ima pesma The Beast na oba i lepo se cuje gde bolje zvuci. Ima Nagash i neke vokalne izdrkotine ovde a la Animatronic. Ali neka ga, nek je brat ziv i zdrav, steta samo sto ga je droga pojela jos nazad u dan.
  14. Slazem se, isto sam i ja pomislio na prvo slusanje. I svi prethodni albumi im zvuce bolje od ovoga. Ovo bas zvuci kao da su snimili usput cisto da se podsete sta su planirali za krajnji proizvod. Nije ni poslednji GBK sjajan na tom polju ali ovo ispade gore jos.
  15. Nisam jos cuo novi album ali sam obrnuo one Gothic Voodoo Anthems i Ghost Harvest kompilacije koje mi bleje na hardu godinama i mogu iskreno da kazem da ne pamtim da sam gore parce muzike cuo. Covek bukvalno snimao sve sto mu ikad palo na pamet prebojeno horor vokal izvedbom. Favoriti su ipak obrade gde se izdvaja 9ominutna verzija Wicked Game sa psovanjem u liriksima i AiC koji je jebao u dupe i svrsio mu u facu. Ne verujem da novi album moze biti gori od ovog svakako.
  16. Vratite dane kad se ovako pricalo.
  17. Ja mnogo više postujem tamo nego ovde. I razlog zašto je zatvoren forum nije nikakav too cool for school sindrom već zato što je NWN bio otvoren te su ga woke debili sjebali, pa da se ne bi ponovila ista priča. Ovog brata i ja obožavam, zna malo da kenja tipa Human ili Blessed are the sick su tanki albumi ali generalno kida, Voivod omiljeni bend kapira veličinu novog Tribulation itd. Pratim mu recenzije na arhivama, baš sam recimo sinoć čitao za Necromantia stare albume sve se slažem. Ja se nisam umorio od praćenja muzike ali rasprave su prilično zamrle ovde, a slabo se baca preporuka.
×
×
  • Create New...