Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2578045

Malo je samo glupo ako samo Efenberga kaznis, kad je nekako od rulje on tu najmanje kriv.

Ovakve stvari ce se dogadjati ponovo i ponovo i ponovo, i kad im dosadi ona tema oticice na neku drugu temu da pokazuju svoju "slobodu" i spamovace do besvesti jer znaju da nemaju nikakvu kaznu za to sto rade. Ja sam rekao da samo strozije treba da postupamo prema odredjenim clanovima koji se najvise bune. Ne prema svima, samo prema onima koji najvise podgreavaju vatru. Eto toliko od mene, ja cu postovati sta god Zen uradila i to je to.

Edited by Lunar

comment_2578146

Ja mislim da je sasvim posteno i razumno da Kuruz i Lemi dobiju 24h ban...(i ako se sledeceg dana budu zalili, date im 48h ban... ) a sto se tice Efenberga, nazalost naleteo je u losem trenutku kada je Zen nacrtala liniju koju ne smeju da predju. Ja isto mislim da Efenbergu je trebalo samo privatna da se posalje bez bana, ali sta je tu je, tako je izabrao admin i tako ce biti i ja nemam nista protiv toga.

Edited by Lunar

comment_2578199

Екипа са спорта се узјогунила. Мисле да им 10000+ постова и 10 година присутности на форуму даје за право да га модеришу како желе. Искрено, неке ствари и мени сметају, али их заобилазим и не обраћам пажњу на њих (углавном).

Nije mi samo jasno da li su zaista toliko retardirani i glupi da su digli ovoliku frku oko sportskog randoma. I to na predlozima. Pa, ti si tamo mod (i ja sam, ali su to zaboravili, je li) i često pišeš sa njima i, umesto tebe da pitaju lepo za temu, dolaze kao neandertalci da se pičkaraju i jedu govna.

Ti si možda blaži i lak za održavanje, kako kažeš, ali ako budu pravili sranje ovog kalibra tamo i ja to skontam, banovaću bez treptaja. Sinoć sam ionako počistio malo govana sa tog podforuma, nije teško banovati koje.

Za sve ostalo, Zen je rekla ono što sam mislio. Možemo svi da imamo nesuglasice kao modovi, ali to ne ide pred ostatak foruma. Ovde se dogovara i izjašnjava, mislio sam da se to podrazumeva, ali su Lunar i Jare pokazali da ne razmišljaju tako.

Edited by Lou

comment_2578212

Није у томе проблем био, око тог спортског рандома. То сам већ неко време хтео да вратим, пре него што попиздеше јуче. Видиш да им смета прање гаћа, артифицијелна онлајн туча артифицијелних онлајн идентитета, група, титула (за ово не капирам, маса њих је има кастомизирану, али 'ајде)...

Што се Спорта тиче, они тамо знају колика је моја граница за прозивке и зајебанцију. Било је тога раније (чак и веома скоро) и били су упозорени докле смеју да иду и тако је остало. Капирам да су схватили и они да је тако нешто што сам им рекао у реду.

Што се тог изјашњавања тиче, то сам чисто успут прокоментарисао пар ствари за које, као што већ рекох, ми је апсолутно свеједно да ли су овакве или онакве.

У принципу, мој закључак је да се претерано и неосновано просеравају, ма колико ми та "спортска" екипа била кул и, да кажем, блиска, јер највише времена проводим тамо.

comment_2578283

Lu: Kao sto je Jare rekao, nisu oni digli frku oko sporta. Vec oko ljudi koji vode forum, nacin na koji vode forum, i sta ljudi pricaju na randomu(meni je ovo skroz debilno). I to odjednom, samo zato sto se Kuruzu cefnulo, da zeli teatralni povratak.

Niko od njih nije dosao sa nekim konstruktivnim predlogom, o kojem bi mi mogli ovde da diskutujemo. Vec klasicno proseravanje na imaginarno nametanje nekih stvari sto oni ne zele, i da zbog toga oni jadni pate. Zato sam ja ovde gore par puta napisao, da trebaju neki banovi da se podele pogotovo Kuruzu i Lemiju, ali sada je to sve proslo, pa ajde da se okrenemo nekim novim stvarima. I da se reaguje ako ponovo nastave sa ovakvim stvarima.

Evo malo mog misljenja:

Ja osim na yumu, aktivno pisem na jos dva foruma, ali imam brda iskustva sa raznim forumuima. Ono sto prvi put vidim ovde na yumu, je to da clanovi opusteno konstantno vredjaju administraciju, a pritom ne daju neki argument za to i da posle takvi ljudi prolaze ne kaznjeno i administracija samo sluzi da cisti smece koje je ostalo za njima(sto je i treba da rade, ali ne na ovkav nacin).

Ja sam na gamespotu isto moderator, i kada se ovakvi slucajevi dese, prenese se prica na private sa clanovima koji dizu paljbu, ako se i tada neurazume dele se mali banovi pa onda sve veci do permabana.

Ali ono sto mi je najfascinirajuce je kako ovde clanovi lako prate trendove, i kako se oko jedne stvari pojavi 10+ clanova da to podrzi samo zato sto misle da ce to dovesti do novog sukoba, trolovanja, spamovanja i uvek se to zavrsi sa najbednijim izgovorom, "ah, pa ja sam samo trolovao"(klasican mehanizam da se neko izvuce iz prozivke kada vidi da je sjeban).

Ja sam veoma zadovoljan kako Lu obavlja svoj posao, isto tako i Zen, i Jare se pojavljuje na duznosti, ovi ostali moderatori su predpostavljam dosta zauzeti pa ne mogu da obavljaju svoj posao, ali i oni su tu. Zadovoljan sam kako admministracija radi svoj posao, samo bi voleo da prema nekim clanovima i ako ih znjau uzivo i ako su ortaci i ako imaju istoriju na forumu, ako krse zakon da ih kazne ko da je bilo koj drugi clan u pitanju.

Ja licno oko banovanja, i brisanja sam jako lak na okidacu(i da se ja pitam bilo bi daleko vise warnovanja) i jako ishitreno reagujem, ali trudicu se prvo da se oko toga dogovorim ovde sa ljudima pre nego sto reagujem.

comment_2578288

Naravno, znam da nije samo sportski random u pitanju, ali pazi kako su se smirili kada su dobili to, kao dete sa igračkom.

Karakteristično za yumetal je što postoje prozivke koje nisu ozbiljne i potpuno su zajebantske, a onda mnogo stvari koje neki članovi pišu prođu ispod radara. Lemi, npr. ume da vređa kako mu padne na pamet pod izgovorom da je to zajebancija i da samo troluje. Nekada se trolovanje kažnjavalo redovno, ako ne ovde, na drugim forumima jeste.

Moj podforum je miran, tako da sam, koliko znam, samo jedan ban udelio otkad sam tu. Članovi koji se tamo pojavljuju pristojno reaguju kada upozorim na spam. Mislim da svakome treba pružiti šansu da se smiri tako što će biti opomenut javno (ne preko poruke, jer ovako može i drugima da se da primer). Ako se ogluši na opomenu i savet, ne treba da bude razmišljanja.

comment_2579156

Зашто ми показује онај драјвер ерор када хоћу да отворим неке теме или подфоруме? Конкретно, то ми се дешава за Дум подфорум и за Проклетнике спорта.

А и за Апкаминг мувис.

comment_2583320

Jare, pitanje za tebe, pošto si redovan na sportu:

Oni ovako stalno?

Znam da jebavaju Vica stalno, ali ovo što sada vidim (od Lemija naročito) je govnarija koju samo stoka može da pravi. Da li se on ikada žalio?

comment_2583322

Ма, то је стандард тамо. Узвраћа и он, опуштено (ево, погледај последњи пост на блек рендому :haha:). Што се мене тиче, знају они сами где им је граница. Када је пређу, најебали су.

Сад ћу да испребацујем те постове на тему о проклетницима.

comment_2583324

Videh to na randomu, a opet mi je usputna zajebancija u odnosu na "1. ti si krme 2. ti si debeli gmaz 3. nešto nešto 4. ti si govedo".

Znam da se tako proziva na sportu, ali kada vidim ovakav post, pomislim da li neki imaju mozga.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.