Jump to content

Lou

Iskreni članovi
  • Posts

    16302
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by Lou

  1. Misliš li na ovo? http://www.dailymail...knew-about.html
  2. Matt Elliott - The Calm Before (2016) skačatrlj 320kbps 1. A Beginning 2. The Calm Before 3. The Feast of St. Stephen 4. I Only Wanted to Give You Everything 5. Wings & Crown 6. The Allegory of the Cave Jeste li slušali? Nije spomenut na country temi, koliko vidim. Izdat u hladnom dobu godine, pa preskočen u toplom delu, konačno je došao na red za slušanje i odlično legao. Prvi utisak je da ima gomilu pamtljivih deonica koje nisu ni napadne ni "catchy", jednostavno su lepe i prisutne, što je meni ovde pokazatelj vrsnog pisanja muzike, sjajna suptilnost je u pitanju. Album se ciljano veoma sporo gradi, što je uživanje slušati do kraja. Napisao bih još komentara na pojedinačne fazone i trenutke, ali ne bih da onima koji imaju nameru da slušaju album nabacim očekivanja ili da pokvarim uživanje u novoj muzici. Nepretenciozan album prepun atmosfere, toliko.
  3. Asmodeus comes with terror!
  4. A u komentarima: louderthangod +zakkeryc Matt has had issues with every amp. As an owner of two Dave Green-era Matamps they are problematic. However I will strongly disagree that when he had the Matamp stacks it sounded radically different than he does now with those Oranges or his Soldano or any of that. I rehearse just a few rooms over from High On Fire/Sleep at the Oakland music complex and I've been seeing them for years, the tone isn't close. That being said, they're also finally working on new material.
  5. http://www.youtube.com/watch?v=nZqmbo9CGO0
  6. Lou

    AIDS

    http://defamer.gawke...is-w-1714730044
  7. Lou

    SWANS

    Lagano, samo si pričao to okolo, pa je stiglo do mene, pa si ćutao danima nakon toga ovde, toliko te boli kurac.
  8. Lou

    SWANS

    Znam ja da si javno demantovao, nego pomenuti danima nije pisnuo na forumu posle toga, još uvek čekam da čujem šta ima da kaže.
  9. Lou

    SWANS

    Meni se tresu gaće samo kada me Lemik isproziva, reče Kuruz da sam jednom na ivici suza bio.
  10. Lou

    SWANS

    Išao sam na njegove koncerte kada su me zanimali i sve je prolazilo kako treba i ne sećam se da je bilo ikakvih problema, jer je uvek sve bilo profesionalno odrađeno, za razliku od ovog nastupa koji ima sada. Kada nudiš uslugu, kažeš i cenu, nema jednostavnije.
  11. Lou

    SWANS

    Šefe ( ), pogledaj ponovo šta si citirao i reci gde sam doveo u pitanje visinu cene karte, tvoje troškove kao organizatora ili bilo šta od toga o čemu si se raspisao, pa se vrati da pričamo.
  12. Wacken je Beer Fest za metalce, to smo ovde odavno utvrdili, samo LazaGNR i njemu slični nisu bili saglasni.
  13. Lou

    Borknagar

    Ceo album je sjajan. Pesme su sulude, sve teče, vokali ubijaju, nemoguće mi se svideo, mnogo više od Urd-a na kojem mi je manjkalo energije.
×
×
  • Create New...