Jump to content

gavrosaurus

Iskreni članovi
 • Posts

  3314
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  The New Black

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

33509 profile views

gavrosaurus's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-6

Reputation

 1. Welcome To The Machine Welcome my son, Welcome to the machine. Where have you been? It's alright we know where you've been. You've been in the pipeline, filling in time, Provided with toys and 'Scouting for Boys'. You bought a guitar to punish your ma, And you didn't like school, And you know you're nobody's fool So welcome to the machine. Welcome my son, Welcome to the machine. What did you dream? It's alright we told you what to dream. You dreamed of a big star, He played a mean guitar, He always ate in the Steak Bar. He loved to drive in his Jaguar. So welcome to the machine.
 2. Испунио ти се сан да будеш улогован са оба своја nicka истовремено!
 3. Само један бенд је издао прави, добри Thrash Metal албум међу њима. Metallica. Ово остало је метал у покушају, укључујући и (мени омиљени) Testament.
 4. Cold steel Whisper in the night He'll be at your side With a smile and a knife It's seems like dreaming Moving in the dance The last embrace you'll ever know, The violence of romance Don't try to run, you'll trip and fall You'd be a fool He's right beside you and he can be so cruel Stand O very still your heart is beating like a drum He turns his face towards you And the two move as one
 5. О не, "Нome" је тотално, тотално ОК албум али и овај бенд је свашта пробао у својој музици, риба је сконтала да, уколико настави - то више неће бити то. Немам појма, гајим велики респект према њој, делује ми да је у праву јер више није део бенда.
 6. Зато што ће, вероватно, бенд постати једно досадно срање па ће у маси досадних срања бити само још једно досадно срање.
 7. Овде мишљења нагињу на страну да је "Octavarium" ДОБАР албум!? Да је БОЉИ од "Systematic Chaos"!? Мислим, људи ...
 8. gavrosaurus

  AIDS

  Сида је болест која представља последњи стадијум инфекције вирусом хумане имунодефицијенције (ХИВ) и дефинисана је као скуп симптома и инфекција који резултују слабљењем и уништавањем имуног система. На тај начин организам губи способност да се брани од било које друге болести или инфекције. Сида је акроним од француског назива за синдром стеченог имунолошког дефицита (фр. Syndrome d'immunodéficience acquise), а AIDS од енглеског назива Acquired Immunodeficiency Syndrome. Постоји разлика између појмова ХИВ позитивна особа и особа оболела од сиде. То су две повезане, али различите ствари. ХИВ позитивна особа је заражена вирусом ХИВ, а код особе оболеле од сиде је тај вирус дошао до последње фазе после чега наступа смрт. Ако је нека особа заражена овим вирусом она је ХИВ позитивна, али то још увек не значи да има сиду. До појаве болести може да прође временски период од две до десет година. ХИВ позитивна особа може да изгледа потпуно здраво, способна је за рад или било коју другу активност, попут здравих појединаца. Начини преношења: ХИВ се може пренети на три начина: незаштићеним сексуалним односом, путем заражене крви и са мајке на дете (вертикална трансмисија). Вирус је присутан у свим телесним течностима, али у довољној количини да би се неко заразио има га само у крви, вагиналном секрету, сперми, просеменој течности и мајчином млеку. ХИВ се налази у високим концентрацијама и у цереброспиналној течности (ликвору) и ушној масти (церумену), али преко њих није могуће инфицирање због непостојања начина трансмисије са једне особе на другу. Према извештају Уједињених нација за 2008. годину, приближно 2/3 нових случајева заразе се догоди током хетеросексуалних односа, око 11% преношењем вируса са мајке на дете, око 10% случајева код интравенских наркомана који користе исту иглу за убризгавање дроге, 5-10% случајева заразе је регистровано код хетеросексуалаца и остатак током разних медицинских процедура (трансфузија крви и сл). ХИВ се не може добити руковањем, грљењем, љубљењем и другим уобичајеним социјалним контактима, конзумирањем хране коју је спремила заражена особа, боравком у истој просторији са таквом особом и сл. Животиње и инсекти (попут комараца) не могу пренети ХИВ или сиду нити оболети од ње, јер се само у крви човека налазе лимфоцити са CD4 (енгл. cluster of differentiation) молекулима за које се вирус везује. -- Ово су неке базичне информације о овој опакој, опакој болести која у свом неком накарадном ритму лагано пустоши човечанство и уноси неповерење и несигурност. Каква су ваша мишљења о овој материји? Каква су ваша евентуална искуства са инфицираним особама и да ли сте се икада нашли у њиховом друштву/близини и како оцењујете своју реакцију на њих.
 9. Одличан је нови албум, баш ми се допада! Слушам га након мало дуже паузе и баш ми прија, исто ме шљака као и први пут. Супер звук, стварно.
 10. Сад сам чуо њихову обраду "Paint It Black"! WOOOOOOOOOW!!! Које кидање! Хахахахахаха! До јаја!
 11. gavrosaurus

  Emperor

  Има у тој песми један део [6:08-6:42 а цео 5:50-6:42] који је мени тако силан, тако моћан и чудовишан да је ненадмашан! Ово, овај део, то ми је један од топ момената у музици уопште а свакако у Топ 10 метал тренутака, икада. То ми је суштина Black Metal-a, све оно што јесте и што треба да буде. Тама. Хаос. Други Emperor тренутак који ми је потпуно фасцинантан и немам ни за длаку слабије мишљење о њему је у песми "Empty" [3:02-3:38]. Каква моћ! Каква сила! Тама! Хаос!
 12. Зар је уопште некоме нејасно да је "Kolossus" други део "Armade"!? И шта је то тако "видно" слабије на њему?
 13. Ех, па како то урадити? Замисли да репер дође и пита те: Шта се највише цени од метала, шта да слушам? Слушај све, где журиш ... Ко зна где ће те то све одвести, до какве музике и људи.
×
×
 • Create New...