Jump to content

Radnaskela

Iskreni članovi
  • Posts

    741
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Radnaskela last won the day on June 24 2017

Radnaskela had the most liked content!

3 Followers

About Radnaskela

  • Birthday 05/27/1986

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Radnaskela's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

63

Reputation

  1. Zanimljiv intervju.
  2. Za nekog ko tek počinje sa Džastinovom diskografijom, ovaj video je idealan uvod u priču a čak i za nas upućenije je opet zanimljiv. Video zaista lepo zaokružuje maltene sve sfere Džastina kao umetnika i stvaraoca. Od odrastanja i ranih početaka do stila sviranja i pisanja tekstova. Topla preporuka za pogledati. Inače, ovaj lik koji je pravio video, Charlie Looker, u jednom od bendova u kojima svira, Extra Life, svira sa Tobi Drajverom. Ima ih na bandcampu pa poslušajte.
  3. https://www.loudersound.com/features/godfleshs-justin-broadrick-my-life-in-10-songs?fbclid=IwAR3Qw4bttrxvZSZrRKICTmPB70qJCQ-sJ5otHt0-u2iXO2sUhEWtFfxLI-s
  4. "This Was My Life" will be the first-ever film to memorialize Menza's legacy and celebrate his life exactly how it was. It is described in a press release as "an unflinching exploration into the life of one of the most successful thrash-metal drummers of all time, authorized by the Menza family. From his childhood all the way through to the end of his life including a true blow-by-blow account of the repeated failed attempts of the classic 'Rust In Peace' lineup." Ellefson će biti narator a i jedan je od producenata filma.
  5. Producent Matt Wallace (koji je producirao prva četiri FNM albuma) govori o tome kako je upoznao bend, o njegovom odrastanju i muzičkom obrazovanju, radu na The Real Thing i kako su sklepane pojedine pesme na albumu.
  6. Najjači je klip kada Fredrik popizdi na snimanju Chaosphere-a. :)
  7. Novi album, "Immutable", izlazi 1. aprila. https://www.loadedradio.com/meshuggah-officially-announce-their-new-album-immutable/
  8. Što se tiče energije se donekle slažem sa tobom. Jedina i najveća "mana" kod Obzena je to da studijski zvuči dosta sterilno dok lajv sve te pesme zvuče neuporedivo življe I energičnije. A što se tiče kvaliteta, meni je ipak Obzen najbolji od poslednja tri. U kompozitorskom I aranžmanskom smislu mi je maltene savršen dok mi Koloss I Violent imaju razvodnjavanja, neupečatljivih rifova itd. Na oba albuma ima 3-4 dobre pesme i to mi je manje više to. Generalno slabo, po mom mišljenju.
  9. @ЛукаKoloss i ajde, može da prođe ali Violent Sleep mi je baš neinspirativan i dosadan, što ti kažeš. Samo clockworks, nostrum i monstrocity mi valjaju odatle. Ni ja nemam neka očekivanja za novi album.
  10. Samo ih još više ceniš i voliš nakon gledanja ovog filma.
  11. Procureo torent za Where does a body end dokumentarac. https://rarbg2021.org/torrents.php?search=WHERE+DOES+A+BODY+END&category%5B%5D=14&category%5B%5D=48&category%5B%5D=17&category%5B%5D=44&category%5B%5D=45&category%5B%5D=47&category%5B%5D=50&category%5B%5D=51&category%5B%5D=52&category%5B%5D=42&category%5B%5D=46&category%5B%5D=54 Ako vam bude sporo skidalo, budite strpljivi. Kod mene je trebalo nekoliko dana ali je na kraju uspeo.
  12. Ovaj hidden track mi je, kapiram, među top 10 godflesh pesama. Prelepa pesma zaista.
  13. Ozbiljno zlo od nastupa. Tri najjača komentara ispod: This is just like when marty mcfly plays "johnny be good" ahead of its time and no one could understand the name of the game Imagine if Marty walked up and started future breed machine i Jens' Hare Krishna days. :D
×
×
  • Create New...