Jump to content

Radnaskela

Iskreni članovi
 • Posts

  733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Radnaskela last won the day on June 24 2017

Radnaskela had the most liked content!

3 Followers

About Radnaskela

 • Birthday 05/27/1986

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Radnaskela's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

58

Reputation

 1. Što se tiče energije se donekle slažem sa tobom. Jedina i najveća "mana" kod Obzena je to da studijski zvuči dosta sterilno dok lajv sve te pesme zvuče neuporedivo življe I energičnije. A što se tiče kvaliteta, meni je ipak Obzen najbolji od poslednja tri. U kompozitorskom I aranžmanskom smislu mi je maltene savršen dok mi Koloss I Violent imaju razvodnjavanja, neupečatljivih rifova itd. Na oba albuma ima 3-4 dobre pesme i to mi je manje više to. Generalno slabo, po mom mišljenju.
 2. @ЛукаKoloss i ajde, može da prođe ali Violent Sleep mi je baš neinspirativan i dosadan, što ti kažeš. Samo clockworks, nostrum i monstrocity mi valjaju odatle. Ni ja nemam neka očekivanja za novi album.
 3. Samo ih još više ceniš i voliš nakon gledanja ovog filma.
 4. Procureo torent za Where does a body end dokumentarac. https://rarbg2021.org/torrents.php?search=WHERE+DOES+A+BODY+END&category%5B%5D=14&category%5B%5D=48&category%5B%5D=17&category%5B%5D=44&category%5B%5D=45&category%5B%5D=47&category%5B%5D=50&category%5B%5D=51&category%5B%5D=52&category%5B%5D=42&category%5B%5D=46&category%5B%5D=54 Ako vam bude sporo skidalo, budite strpljivi. Kod mene je trebalo nekoliko dana ali je na kraju uspeo.
 5. Ovaj hidden track mi je, kapiram, među top 10 godflesh pesama. Prelepa pesma zaista.
 6. Ozbiljno zlo od nastupa. Tri najjača komentara ispod: This is just like when marty mcfly plays "johnny be good" ahead of its time and no one could understand the name of the game Imagine if Marty walked up and started future breed machine i Jens' Hare Krishna days. :D
 7. Evo i kod rusa: https://rutracker.org/forum/search_cse.php?q=swans+leaving+meaning Ima flac i 320 mp3.
 8. Jako lepa i hipnotična stvar. Ženski vokali zaista prelepo zvuče. Meni čak ima malo white light šmek. Gruv i ritam me podsećaju na failure.
 9. Phantom limb, pig destroyer obrada?
 10. Radnaskela

  Anthrax

  Odličan je bio koncert. Dobra setlista, dobar zvuk, dobra atmosfera... Jedina zamerka za zvuk je to što se malo slabije čuo Beladona u odnosu na gitare. Mogli su malo da ga pojačaju. Sem toga, sve se dobro čulo i lepo je izlazilo. Očekivao veću posetu sa obzirom da prvi put dolaze ali je svakako i ovako bio dobar odziv ljudi. Svi su isprašili pošteno a Beladona me je najviše iznenadio. Sa obzirom na njegove godine i sve, pošteno je otpevao, zaista. Skidam mu kapu. Velika šteta što nije bio Čarli mada je ovaj bubnjar koji ga je menjao u original ga je skinuo i super je odsvirao. Što se tiče setliste, žao mi je što nisu svirali in my world ili, recimo, keep it in the family ali jebiga, trebalo je sve to upakovati u sat i po. Šteta i što nije bilo bisa, no kapiram da nije bilo do njih nego da je to verovatno bio pritisak od organizatora da ne prekorače svoju satnicu. Sve u svemu, koncert koji će mi ostati u lepom sećanju. Zaista jedno lepo iskustvo.
 11. Miki, slažem se sa svim što si rekao ali veruj mi, konkretno preksinoć je moglo bez čepova. Jeste bilo jako i glasno ali je bilo prihvatljivo. Ja prvi sam pristalica toga da se treba čuvati ali ako može nešto da se sluša bez čepova, što da ne. Poslednjih 10 minuta na my bloody valentine-u u budimpešti 2013-te je bilo 5 puta glasnije od swansa preksinoć. E to je već bilo za čepove.
 12. Sada kada mogu lepo da vidim, Westberg je taj koji pravi onaj uragan od buke. Kakav je tihi ubica.
 13. I ja mogu da kažem da nije toliko glasno bilo bez čepova. Bio je jedan trenutak kada su počeli ponovo da dižu i to je bilo baš glasno pa sam ih ponovo stavio i posle toga skinuo. Čepovi ti čak kvare celokupan doživljaj i ne možeš lepo da čuješ sve kako treba. Sve u svemu, zaista posebno iskustvo. Ovo je muzika koju zaista isključivo treba doživeti uživo. Studijski nije to to. Kada te povuče ta masivnost i zid zvuka, samo te usisa u ceo trip i samo te vuče i vozi. Bilo je momenata gde sam se fizički osećao bukvalno kao da nisam tu. Oni trenutci kada krenu ritam i gruv da voze su mi najbolji deo koncerta. Prava vožnja. Đuskao sam kao da sam bio na neku rejvu. Bio lep odziv ljudi. Doduše, očekivao sam da će biti malo više ljudi i da će biti popunjenije. No dobro. Lepo bilo zaista. Pozdrav za sve ljude koji su bili na koncertu.
×
×
 • Create New...