Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2611694

Bruce tako stalno šalje privatne, jednom je i meni tako nešto poslao, pa odmah obrisao da mu slučajno ne bih odgovorio. Vidim po slikama da je isto obavio sa Demonskim semenom.

Što se mene tiče, jeste nekorektno, ali je Bruce težak slučaj budale, pojavio se sa promenjenim imenom i avatarom nakon teatralnog napuštanja foruma, što znači da članovi imaju osnov da ga zajebavaju.

comment_2611698

Inace ja sam lockovao na 15 min temu, da ne bi spamovali previse. Otkljucacu je odma nakog toga.

Imam jednu drugu ideju, ako je tako. Nek Demon kvoutuje svoje postove na randome i tako ih ovekoveci. Mi izbrisemo postove iz najboljih, a ostavimo u randumu te postove, jer nemamo pravo da brisemo postove sa ranodma. Win win situacija.

Edited by Lunar

comment_2611700

Pa da ali smo originalni post obrisali, i tako mi moderatori odradili svoju duznost. Ostalo je coletreal koji mi ne mozemo da kontrolisemo zbog spama korisnika. I ne verujem da ce se ti postovi vise vracati na najbolje postove, imaju ih na randomu i sada mogu da se igraju tamo sa time.

Inace jel on to samo meni poslao privatnu ili jos nekom od vas?

Edited by Lunar

comment_2611706

Ne, nego oko brisanja. Sada mi je posalo ovo. "Ej nije u pravilima za najsmesnije postove da se postavlja privatna poruka pa intervenisi na sve i svasta.imamo spam temu za takve stvare.Pozdrav." Ali ociglendo mu ne smeta da bude na randomu....

Edited by Lunar

comment_2612643

Elem, da se javim da sam sredio komp, trebalo bi da sam ponovo tu redovno, tako da ću od sutra početi da sređujem kalendar, da unosim svirke odavde tamo i obrnuto. Nagomilale su se stvari.

comment_2612908

Samo kažem da je tvoja procena drugačija od svih ostalih i od njegovog ponašanja ovde. Ako ti je drugar, neka je. Ovde se ponaša kao što sam naveo, može da bude kul uživo koliko hoće, to me se ne tiče.

• 3 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.