Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2627935

Nego iskljucite radnika meseca, ako ne donosi ta pozicija neke benificije.

Inace ja bi dozvolio radniku meseca da moze da banuje bilo koga hoce(ali samo jednu osobu) osim modova na 12 sati. Ja mislim da je to super iz mnogo razloga, napokon dati obicnom calnu koji se proslih mesceci pokazao kao pristoajn i kvalitetna clan zajednice, moc koji modovi imaju cak i ako je to ogranicena moc. Plus naravno beskonacno pluseva i minusa, i ne verujem da iko ce moci da se pozali na tih 12 sati, a i ako se zali to je volja pojedinca kojeg je komuna izabrala i tako je....

Ljudi bi se vise interesovali i imala bi ta pozicija neku svrhu i tezinu. Pa cak kasnije moze da postane neko radnik meseca da bi se osvetio nekom drugom, i tako zanimljivo bi to bilo za gledanje.

Edited by Lunar

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

• 3 weeks later...
comment_2634793

Budući da se Grob i Baal ne oglašavaju, a nadležni su za doom, dođoh da proverim sa kolegama - Talvijem, tačnije:

Da ne odobravam temu za Bloody Hammers, u duhu one odluke o occult preporukama? Mislim da se o bendu već pričalo, a nije bio toliki hajp da dobiju temu. Mišljenja?

comment_2634801

Meni to ide jedno sa drugim. :) Neka, ako nešto treba na srodnom forumu, sređivaću ja, dok se Grob ne javlja, samo javljajte.

Edited by Lou

• 2 weeks later...
comment_2639795

1. Hoćemo li da prebacimo KKN na domaću rock scenu ili smatrate da to tu ne pripada?

2. (Ovo je za Zen): Još uvek može da se pristupi temama na SiS u offline modu. Pogledaš dole spisak ulogovanih i ako iko od njih boravi na nekoj od sakrivenih tema, može preko tog člana da se dođe tamo. Doduše, mislim da ne važi sve delove, samo za Sport i Računare.

comment_2639798

Ekspresan odgovor.

Pa, onomad si sakrila SiS od neregistrovanih posetilaca, a ja sam skontao da nije skroz sakriveno. Kada pređeš kursorom preko imena člana (u dnu foruma) koji je, recimo na Računarima, možeš da klikneš na ime teme koju trenutno čita i tako zaobiđeš sakrivenost podforuma.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.