Jump to content

2012.03.03. *Klub Žica, Beograd* Brigand, NoYz?


Lou

Recommended Posts

Brigand+i+Noyz+u+Zici+plakat+BRIGAND+NOYZ.jpg

 

Dugo očekivana svirka Brigand-a uz podršku grunge benda NoYz?

 

Uvodnu reč ima bend NoYz a kao što im ime govori, ima da vas dovedu do stanja gluvila, organizovali su i neke ludosti koje se ne smeju propustiti. :)

Nakon zagrevanja ušiju, nastupa Brigand koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Odlične autorske pesme kao i predstavljanje novog singl-a "Okovan".

 

Granica bola je 80 decibela, mi idemo na 150!

 

Ponesite čepiće za uši. :)

 

Početak: 20:30

Ulaz: 200din

 

 

FB event

Last.fm event

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što volim kada se za male pare zavalim i uživam u svirci. Oba benda odsvirala bez greške, s' tim što nisam bio previše upoznat sa muzikom koju NoYz? sviraju. Svakako sam ispratio oba benda.

 

Gazda je za pohvalu, odobrio je petnaestak minuta više da Brigand završe sa pesmama, buduću da je na početku baš toliko svirka okasnila.

 

Malo je trulo od ekipe koja je tu bila uz NoYz? (ili samo bubnjara na zameni, nisam siguran) što su Brigand kompletno ispratili sa leđima ka bendu, to je nepoštovanje, čak iako ti se muzika ne sviđa, naročito u tako malom prostoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хвала на похвалама за свирку, а то за окретање леђа нисам сигуран на шта мислиш? Ја сам одмах после свирке запалио на посао.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mislim na tebe. ;) Neka mlađa ekipa koja je vas podržavala dok ste svirali, a onda ostatak svirke provela sa leđima ka bendu. Jebi ga, nije prijatno izaći i gledati ljudima u leđa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...