ManiaC Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Prodajem polovni stoni fudbal na zetone ili popularno zetonjeru Uz stoni fudbal idu naravno i loptice i 118 zetona. Mozete me kontaktirati na 0692899751 ili ako neko hoce ovde na pp Iz Beograda sam.. Evo i par slika da vidite kako izgleda.. 1 Quote
ManiaC Posted July 17, 2015 Author Report Posted July 17, 2015 Zaboravio sam da napisem da je cena 200 evra.. Quote
Demon Seed Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 znači 300 puta neki monci da ga odigraju za 80 dinara po žetonu, i vrate se uloženi novci Quote
ManiaC Posted July 20, 2015 Author Report Posted July 20, 2015 Uf ne znam gde bi ga neko ko bi ga eventualno kupio stavio na raspolaganje.U koji deo grada ili klub ali 80 dinara za zeton za stoni fudbal je mnogo..Ja sam ga drzao na 30 dinara zeton dok sam imao jedan mali klub sa jednim bilijarom,pikadom i ovim stonim fudbalom..Platio sam ga u to vreme 300 evra..radio sam dve godine..Igralu su i klinci ali i starije ekipe..Znam da se isplatio ali ne znam koliko mu je vremena trebalo..Opet neka realna cena negde u gradu bi bila recimo 50 dinara po zetonu iili ne znam mozda je po nekim igraionicama i vise.. Quote
Recommended Posts