November 10, 200420 yr comment_599892 Ja nisam nesto pretjerano ni obracao paznju na textove. Muzika i vokal mi se bas svidjaju...
November 10, 200420 yr comment_599900 Prison of desire je definitivno najbolji Kako nece kad im je to Best Of
November 11, 200420 yr comment_600767 Textovi me ne zanimaju.............muzika je bitnija i svidja mi se............ Ako je Invisible Circles najslabiji,a meni se svidja,bice super kad nabavim ostalo
November 11, 200420 yr comment_600780 Ja nisam nesto pretjerano ni obracao paznju na textove. Muzika i vokal mi se bas svidjaju... Nisam ni ja... i meni isto i to bas...
November 11, 200420 yr comment_600785 Doduše, nisam čuo novi album, ali mi Prison of Desire ostaje na vrhu .
November 17, 200420 yr comment_605162 Ja nisam nesto pretjerano ni obracao paznju na textove. Muzika i vokal mi se bas svidjaju... Ma super im je zika,. samo textove im ne bi ni rodjeni Englez razumeo, sve neke anglo-saxonske reci koje ne mogu ni u Longmanovom recniku naci, a i pola textova im o Dzihadu, bulama itd.... Ali to ne znaci da idalje nisu u top 3 mojih omiljenih bendova!
November 17, 200420 yr comment_605302 Izgleda da nisi dobro razumeo tekstove od tih reči (koje su uglavnom latinskog porekla, pride ).
November 19, 200420 yr comment_606852 Izgleda da nisi dobro razumeo tekstove od tih reči (koje su uglavnom latinskog porekla, pride ). Da, imaju par pesama na latinskom, ali ostatak je prilicno..........ono je uzeto iz staroegipatskog, ne iz staroengleskog! A i teme pesama mi se ne svidjaju nesto posebno, cast izuzecima!
November 19, 200420 yr comment_606864 Nisam mislio na te (crkvene) pesme, nego na neke od tih reči na koje si ciljao.
November 25, 200420 yr comment_611285 Hm, ovaj album je mozda nekim slusaocima najnepristupacniji, POD i Decipher su odlicni, ali ovaj zbog svoje konceptualnosti je bolji od predhodnika!!!! Pozdrav iz Banja Luke
December 9, 200420 yr comment_621909 Joj, ladno ce tokom zime AF i Nightwish imati par zajednickih koncerata! Umro bih da to cujem!
December 27, 200420 yr comment_636418 Stvarno bi bilo lijepo vidjeti ih uzivo, i to u Srbiji, mislim da imaju povecu bazu fanova, pa neki organizator bi se mogao potruditi, pa da svi po malo uzivaju, a ne samo black/death!!! Daj malo svega, malo proga, heavy-ja, doom-a, gothic-a.... Poz
January 3, 200520 yr comment_642778 Imam njihove albume i mislim da su strava.Zenski vokal je ql,muski nije toliko brutalan kao u drugim, bendovima,instrumental je no comments...Sve u svemu,vredi ih preslusati
January 3, 200520 yr comment_643038 Imam njihove albume i mislim da su strava.Zenski vokal je ql,muski nije toliko brutalan kao u drugim, bendovima,instrumental je no comments...Sve u svemu,vredi ih preslusati Jeli li slusao/la njihov EP Exordium gdje ima obrada Iron Maiden - The Evil That Man Do? Odlicna pjesma!!! Poz
January 3, 200520 yr comment_643163 Narezala mi je jedna drugarica,tako da sam imala prilike da ih slusam malo duze i temeljnije.....Dopadaju mi se....
January 5, 200520 yr comment_644497 Meni se svidjaju Emphasis,Imperfect tenses,Key,Who wants to live 4ever,a instrumental u pesmi Le cathedral je nevidjen.
January 5, 200520 yr comment_644925 Meni se svidjaju Emphasis,Imperfect tenses,Key,Who wants to live 4ever,a instrumental u pesmi Le cathedral je nevidjen. Ne znam kako se svima svidja who wants to live forever,kako je ta pjesma bzvz... follow in the cry je zakon!
January 5, 200520 yr comment_645528 Zanimljiv bend...melodija super utice na mene! Pijesme kao:''Beyond me!" & "Wings of illusion!" vokal im je opet super jel volim bendove koji imaju muske + zenske vokaliste! I know I'm alone but somebody's watching me Follows me everywhere I go A cold flow surprised me again I shiver The presence of something I can hear it's breathing Leave me alone,wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking
January 6, 200520 yr comment_645905 vokal im je opet super jel volim bendove koji imaju muske + zenske vokaliste! I know I'm alone but somebody's watching me Follows me everywhere I go A cold flow surprised me again I shiver The presence of something I can hear it's breathing Leave me alone,wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Vokla je odlican...I zenski i muski.... Ali njihovi textovi me stvarno razocaravaju(mislim da sam ovo vec jednom rekla)...Uzasni su...
January 6, 200520 yr comment_646659 Vokla je odlican...I zenski i muski.... Ali njihovi textovi me stvarno razocaravaju(mislim da sam ovo vec jednom rekla)...Uzasni su... ali ovi za novi album(IC) su dobri, cak odlicni za jedan koncept.album te vrste! Pa, cim je Mark otisao iz benda , nema vise tih anti\muslimanskih textova! A na njihovom forumu su ih pre par meseci i popljuvali neki Turci, da su satro sovinisti itd...