September 25, 200717 yr comment_1503475 shta je bre to?! dva i po sata svirke u Vranju? Kad ste planirali da se to desi u Beogradu?!!!!! shta se bre vi zajebavate pozzzzzzzzzzzzzzzzz i vi svirate na Hitu u Bgu 6.og? coool, nisam znala...
September 25, 200717 yr comment_1503507 Kako to ``хемерфоловска `` balada zvuchi opasnoooo!!!! Па звучи као Хемерфол. Шта ти је ту чудно.
September 25, 200717 yr comment_1503801 Па звучи као Хемерфол. Шта ти је ту чудно. Aha...a gde ti je znak pitanja?! Ma ne kazem da je nishta chudno,vec da zvuchi super! Joe,don`t worry,pozvacemo te ko specijalnog gosta!:-))) Poozziiiccc
September 26, 200717 yr comment_1504052 Pa, nadam se da ce doci dani kada cemo po Srbiji, pa i u BG-u, svirati toliko !!! Inace, rekose mi neki ljudi da je nova balada sinoc ponovo pobedila u HIT-u...
September 27, 200717 yr comment_1504783 Pa, nadam se da ce doci dani kada cemo po Srbiji, pa i u BG-u, svirati toliko !!! Inace, rekose mi neki ljudi da je nova balada sinoc ponovo pobedila u HIT-u... He..lepo su ti rekli! Chak sam koliko je puta pustana uspela i ceo tekst da zapishem!:-))))
October 3, 200717 yr comment_1508082 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ
October 3, 200717 yr comment_1508089 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Do qrca!!!A taman se ponadao da cu vas gledati 6...jbg,aj pa brzo ozdravi!
October 3, 200717 yr comment_1508188 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Joj...Zhelim ti brzo ozdravljenje..shta god da je u pitanju!:-)
October 4, 200717 yr comment_1508484 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Пи', бре, могао сам ја да вам свирам ту једну свирку, скин'о бих песме очас посла.
October 4, 200717 yr comment_1508538 Aу, сад сам видео да ће да те "сецкају"?!?! Па шта ти је, црни Маркороне?!?!
October 16, 200717 yr comment_1514610 Sad je sve OK..Krecemo ponovo u akciju, u subotu smo na HIT-u u Vranju, jednom od nasih omiljenih gradova...
October 16, 200717 yr comment_1514732 Sad je sve OK..Krecemo ponovo u akciju, u subotu smo na HIT-u u Vranju, jednom od nasih omiljenih gradova... Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da dozivim subotu....samo mi toliko treba!!!!!:-)))))))))))) Sinoc sam lepila postere za 202...nema mesto u gradu koje nisam izlepila..... Jedva chekam!!!!!!
October 18, 200717 yr comment_1516017 alo ljudovi, jel moze nekako da donesete taj album u vranje pa da kupim? i koliko kosta ? DANKE DANKE !! \m/
October 18, 200717 yr comment_1516041 Нормално. Прошли пут нам је било до јаја, овај пут не идем са бине док не видим бар троје мртвих у шутки.
October 19, 200717 yr comment_1516214 alo ljudovi, jel moze nekako da donesete taj album u vranje pa da kupim? i koliko kosta ? DANKE DANKE !! \m/ Bice diskova, bez brige. Bas sutra stize nova tura...Sharki, ne pozivaj ljude na bunt, stvarno ce da izginu, znas kakvi su juznjaci...
October 19, 200717 yr comment_1516393 alo ljudovi, jel moze nekako da donesete taj album u vranje pa da kupim? i koliko kosta ? DANKE DANKE !! \m/ Jel ti to Fury-drumer pokushavash pre mene da dodjesh do njihovog cd-a?C,c,c,...Pa to je abnormalno....!!!(Valjda se tako kaze.. Zezam se...Ocu i ja da kupim album...normalno...:-))) Не мораш, само навуци мартинке и циљај у главу. Sharki brate,kakve ti to pobunjenichko-revolucionarno-agresivne ideje ovde izazivash kod ljudi.....!!!???:-))))))