Jump to content

Stormlord

Iskreni članovi
  • Posts

    1093
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Stormlord

  • Birthday 01/10/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Apatin

Profile Fields

  • Gender
    Male

Stormlord's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

17

Reputation

  1. Neznam koji im je, izdali 2 fenomenalna albuma i onda raspad?! Mulani
  2. Znam ja da su albumi vrhunski ali nazalost download ne ide ni preko torrent-a ni preko emula. Hvala na linkovima u svakom slucaju.
  3. Da li mozda neko ima link ka Ascension Theory albumima?! Imam oba ali u losijem kvalitetu, valjalo bi u flacu ili 320mp3. Hvala unapred!
  4. Kakva steta za Mac-a, a bas sam gajio velike nade dace se vrne u bend. RIP
  5. Videcemo kako zvuci Fabion kada izadju prvi YouTube snimci
  6. Najzad jedan odlican Hard Rock album. Jos mi je u glavi Russell-ov Atomic Soul.
  7. Ovo su po meni prava zapazanja. Prvo sta je veci bend?! Ako gledamo po nekom uticaju meni RoF ima daleko veci temelj o Kamelot-a. Kamelot jeste daaaaaaaleko popularniji ali RoF-ov uticaj na samu scenu je rasprostranjeniji, po mom misljenju. Sto se tice same publike to bi svakako bilo diskutabilno jer Kamelot je sada mnogo komercijalizovan bend i neminovno je da ko god da dodje da ce dobiti negativnih kritika zbog jedne ili druge stvari. A sad ona paljba od strane verne Kamelot publike, pevac. Roy ima deifitivno jedan od najlepsih i najspecificnijih vokala na metal sceni ali da li je bolji od Fabia, to verujem da nije. Fabiov raspon, boja i raznovrsnost tehnika kojima raspolaze je fenomenalan i svakako kada bi zamenili uloge u bendovima da Roy nebi mogao vecinu njegovih pesama da iznese. E sad tu je i druga strana, Roy je imao neku specijalnu emociju koju je iznosio kroz pesme tako da je pitanje AKO bi i Fabio pevao za Kamelot koliko bi to uspesno bilo prezentovano. Sve u svemu sto @Shamandalie kaze, pitanje je sta on zeli i kako ce se jos situacija razvijati.
  8. Mislim da bi trebalo malo oladiti od toga poredjenja sa starim albumima i prizeljkivanju nove "Petice" ili Divine-a jer ako uporedimo SyX i neke druge prog bendove mozemo samo da budemo ponosni na njih sto nisu ukenjali (na nasu srecu) niti jedan njihov album sa nekim nepotrebnim eksperimentima. Ja sam prilicno zadovoljan sa ovim albumom, sta vise i vise nego sa PL-om, tako da sam ja zadovoljan i da ovako nastave da napreduju i na narednih 8 albuma.
  9. Neznam zasto je svima ovaj novi album toliko los ali meni je album bolji od PL-a. Slusam SX vec 10god. i sa svakim albumom sam imao problema da svarim na prvu. Sama cinjenica da ne mogu zavoleti album na prvu loptu meni daje vise nade nego da sam ga poslusao i odma skontao sve, takvi albumi brzo postanu dosadni. Ovaj album je slojevitiji od proslog tako da ce proci jos mnogo vode ispod mosta dok ja odustanem od preslusavanja.
  10. Sto se mene tice nije bolji od Frozen-a ali je vredan paznje.
  11. MMA nije bio los album ali je Torn promasaj. Videcemo ovaj novi!
  12. Ja ovo necu slusati dok ne stigne original postom. Ovakve stvari ne zasluzju da se slusaju u mp3-u
  13. Pa mozda su momci po tom uzori i uradili
×
×
  • Create New...