February 7, 200421 yr comment_383073 veruj mi bolji je. Sladak ti je avatar a: Ali ne bih rekla da bas u potpunosti odgovara tvom nick-u
February 8, 200421 yr comment_383970 u savakom slucaju preslusaj obradu comunnication breakdown u izvodjenju maidena , meni se vise dopada.deluje mi svezije.
February 8, 200421 yr comment_383972 veruj mi bolji je. Sladak ti je avatar a: Ali ne bih rekla da bas u potpunosti odgovara tvom nick-u a tebi je jos sladji. a: a: a:
February 8, 200421 yr comment_383981 u savakom slucaju preslusaj obradu comunnication breakdownu izvodjenju maidena , meni se vise dopada.deluje mi svezije. obradili su communication :? :? :? oni su definitivno prsli s mozgom......
February 8, 200421 yr comment_384020 ma jos pre vise od petnaest godina.to je bio neki studijski jaming koji su skoro objavili na kompilaciji neobjavljenih snimaka.
February 11, 200421 yr comment_386305 Ozzy Osbourne , Robert Plant , Ian Gillan, David Coverdale, Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Axl Rose, Fredie Mercury,Rob Hlaford?U obzir se uzimaju pesme koje su pevali u svojim grupama ili svojoj solo karijeri , po svom ponasanju, ''ludilu'' itd...... Kao prvo ne meshaj rock i metal. Ali ako je izbor najboljeg pevacha onda definitivno Fredie Mercury,jer je on mogao da otpeva chistim glasom shto su svi ostali pomenuti ovde skoro vrishtali,a pored toga ima i najlepshi glas.
February 12, 200421 yr comment_387270 Ma moj kum je najbolji hm........ cfh:" po kvalitetu david coverdale "..... hm.... no comment
February 13, 200421 yr comment_388914 veruj mi bolji je. Sladak ti je avatar a: Ali ne bih rekla da bas u potpunosti odgovara tvom nick-u a tebi je jos sladji. a: a: a: Malo kasno...Ali hvala! a: :oops:
February 14, 200421 yr comment_390075 Ma moj kum je najbolji hm........ cfh:" po kvalitetu david coverdale "..... hm.... no comment ccc ti tangerine.......necemo da diramo coverdalea jasnu.reci cu te mom kumu polomice ti sve koske u telu...hehehe..ajd tangerine vidi da se smiris malo i pestanes da pljujes ljude koje mi drugi obicni smrtnici volimo...ok?
February 14, 200421 yr comment_390245 >>>>>HELLLLLOOOOOOOO ZABORAVILI STE NA ACU LUKAS NJEMU JE OMILJENA GRUPA DEEP PURPLE!!!
February 14, 200421 yr comment_390437 Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose i......Plant! A da, i Axl a:
February 16, 200421 yr comment_392282 Ma moj kum je najbolji hm........ cfh:" po kvalitetu david coverdale "..... hm.... no comment ccc ti tangerine.......necemo da diramo coverdalea jasnu.reci cu te mom kumu polomice ti sve koske u telu...hehehe..ajd tangerine vidi da se smiris malo i pestanes da pljujes ljude koje mi drugi obicni smrtnici volimo...ok? hehehehehe........ ma nece meni zracko nista
February 16, 200421 yr comment_392355 dobro onda cu ja tema je nepotrebna....plant,coverdale i radosh...i eventualno puzic,iskusno je otpevao pratece vokale u domu...
February 16, 200421 yr comment_392405 puzic... hm.. ja mislim da mu ipak bolje idu duvacki instrumenti
February 16, 200421 yr comment_392462 puzic... hm.. ja mislim da mu ipak bolje idu duvacki instrumenti He,he..Duvacki instrumenti...
February 22, 200421 yr comment_399802 tangerine nemo' da dirash ZRACHKA naseg,...mi ga svi vooolimooo:))) al jeste da dobro peva...al netjemo da ga hvalimo da se ne uobrazi..xixixi a puzic..i bitty su stvarno zasluzili pohvale sto za pratece vokale sto za frulice (mislim da je zracko hteo da propadne u zemlju kad su uzeli one frule,a i crishta isto=) ..ali PATOFNE su najjace..ubedljivo... a:
February 23, 200421 yr comment_400152 o boze...zrachko...tangerine mislila sam da smo prestali sa tim? :? :? krishta...hihihihihii...on je meni taaako smeshan... IPAK PLANT,PLANT,PLANT,PLANT,PLANTONAJ IZ DARKNESSA(JUSTIN VALJDA),COVERDALE(IZVINI TANGERINE) I ......KHM...MOJA KOOMA BLOODY ANA KOJA JE NA PROBI OTPEVALA TWISTED SHOUT TAKO DA SMO SE SVI U STUDIU CEPALI NAREDNIH SAT VREMENA!!!