BlOodY_AnA Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 ne laziiiiiiii ...bas sAM DOBRO OTPEVALA ... pitaj radosha ....jeste da su se svi smejali,ali meni uoopste nije bilo jasno zasto )))) mislim....stvaaaaarnooooo p.s. POtpuno se slazem sa koomom u odabiru najboljih pevacha:) Quote
VampireBlues Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 pa naravno da se slazes..... ajd da ne budem zlobna,dodacu i stevu hehehe Quote
BlOodY_AnA Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 sta bre naravno..kao nesmem da se neslazem AAAA? ccc nemo se ti tu nesho pravish...kao OPASNA SI uuuuuuuu 8O 8O Quote
Axl Rose Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Axl Axl Rose,Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl RAxl Rose,oAxl Rose,se,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose, Quote
Anоnymous Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 Elvis Presley The King Of Rock. A od zivih Glenn Danzig. Inace slusao sam sve pevace koji su nabrojani na ovom topic-u i to pre nego sto sam cuo za Danzig-a. Quote
out of cuprija Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 Chuck Berry a: a: a: a: a: a: a: Quote
Gothic Angel Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Elvis Presley The King Of Rock. A od zivih Glenn Danzig. Inace slusao sam sve pevace koji su nabrojani na ovom topic-u i to pre nego sto sam cuo za Danzig-a. moram se sloziti sa ovime Quote
michelle Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Elvis Presley The King Of Rock. A od zivih Glenn Danzig. Inace slusao sam sve pevace koji su nabrojani na ovom topic-u i to pre nego sto sam cuo za Danzig-a. Cak se i ja slazem kad bolje razmislim Quote
crusader84 Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 au... Dio, Coverdale, Plant, Gillan, Halford, Eric Adams... prosto je nemoguce odluciti se... Quote
crusader84 Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 E, a sto ne bude glasanje za najbolji zenski vokal? Tu je bar dilema mnogo manja... TARJA TURUNEN !!! Quote
J.J.Jesa Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Da li je neko od Vas imao prilike da cuje Mr. Glen Huges-a? Slushao sam ga uzivo pre mesec i po dana u Budimpeshti sa Joe Lynn Turner-om..... Ne Da peva ............... RAZBIJA......... Slushao sam i Coverdale proshlog leta u Bugarskoj, u POtpunosti se slazem i za Planta i za Dia i za Mercuria.... ali ovaj baja ne da peva............... Quote
Candice Night Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 David Coverdale, definitvno, pored David Lee Rotha i Dio-a! Lik ima najeroticniji glas! Quote
Imenjak Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 David Coverdale, definitvno, pored David Lee Rotha i Dio-a! Lik ima najeroticniji glas! da da..... ... pa ovo nije glasanje....\ napravi da bude glasanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dreadful_Glare Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Ma glupo bi bilo onda. Dio-va linija sa glasovima bi zauzela celu stranicu. Quote
VampireBlues Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Eh ljudi a onaj lik iz the Darknessa?Cooovece kakav glasss.... Quote
Ritchie Blackmore Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 (edited) pa sad Cverdale se mnogo promenio od svojih 20 godina imao je milion operacija na sebi.sredio je sebi i lice i glas i stas ali on uopste nije nikakav pevac on je samo maska. Po mom misljenju oni ljudi koji slusaju kovija nisu bas bistri (bez uvrede ja tako mislim) nemaju bas mnogo mozga da shvate njega on je isfolirana drolja. Po mom misljenju ljudi koji ga slusaju ne zasluzuju da zive. P.S. Ja sam mentalni bolesnik nemojte mi zaeriti ovo je samo moje misljenje necu niko da se naljuti God Bless Richard Hugh Blackmore Edited May 23, 2004 by Ritchie Blackmore Quote
VampireBlues Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 pa sad Cverdale se mnogo promenio od svojih 20 godina imao je milion operacija na sebi.sredio je sebi i lice i glas i stas ali on uopste nije nikakav pevac on je samo maska. Po mom misljenju oni ljudi koji slusaju kovija nisu bas bistri (bez uvrede ja tako mislim) nemaju bas mnogo mozga da shvate njega on je isfolirana drolja. Po mom misljenju ljudi koji ga slusaju ne zasluzuju da zive. P.S. Ja sam mentalni bolesnik nemojte mi zaeriti ovo je samo moje misljenje necu niko da se naljuti God Bless Richard Hugh Blackmore Au....ne smem vise da ti se obratim.... Quote
Ritchie Blackmore Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Opusti se pa i moja Candice gotivi(obozava) kovija pa je jos ziva. Quote
VampireBlues Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Da,ali ona ti je devojka!i branitje me od tebe...nja! Quote
Candice Night Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Ok svako ima svoje mishljenje. Ja ga obozavam PA SHTA? Quote
Ritchie Blackmore Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 (edited) Ok svako ima svoje mishljenje. Ja ga obozavam PA SHTA? If you only knew! Salim se nece to predstavlati problem(Ako ga spominjemo u umerenim kolicinama) Edited May 23, 2004 by Ritchie Blackmore Quote
Imenjak Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 ma ako cemo tako i michael jackson je izvrsio milion plasticnih operacija i silovao ko zna koliko male dece i ko zna sta jos.. pa ga voli pola sveta i misle da je on nevinasce.... jedino mu zameram sto je operisao glasne zice (odnosno sto je skinuo one cvorove sa glasnih zica) a to sto pokusava da bude lepsi, mi ne predstavlja nikakav problem... i tako P.S. Ja sam mentalni bolesnik nemojte mi zaeriti ovo je samo moje misljenje a pa da salim se! Quote
Recommended Posts