Jump to content

AuroraFallen

Iskreni članovi
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AuroraFallen

  • Birthday 05/03/1994

Recent Profile Visitors

4862 profile views

AuroraFallen's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

28

Reputation

  1. Lepo je sto ima jos onih koji cene Cehin doprinos bendu. Tigre, da nisi moderator, dala bih ti plus. Elem, ovaj album se meni zaista cini 'najiskrenijim' od celog njihovog opusa. Uopste ne zvuci kao da je pisan da zadovolji publiku, vec samog autora, sto je po meni, smisao muzike.
  2. Labude kad rata ne bude uopste nije "plitak" album. Sniman je u odredjenom, da ga tako nazovemo, politickom periodu na ovim prostorima, i ima odredjeno znacenje. Lipovaca je album pisao nakon sto mu je par clanova porodice poginulo u takvim sukobima, tako da je senzibilitet albuma potpuno razumljiv.
  3. +1 za ovo, Crna Damo. Ovim si objasnila sustinu DD-a.
  4. Ijaooo, ovo k'o da je Hari Mata Hari, ili Dino Merlin, a ne Jagode....
  5. Apsolutno. Ja prosle godine ne bih ni otisla na koncert, da nisam slucajno videla plakat. A steta bi bila da postanu tezgarosi. Dobro im izgledalo ono u Domu sindikata, onaj logo sa jagodom u lancima. Al' kad bi se malo vise kretali, ili uradili nesto po pitanju scenskog nastupa, zivnuli bi i oni i publika.
  6. Tacno znam osecaj. Ja sam na nekim (meni) manje bitnim pesmama divljala minimalno, da sacuvam snagu za kraj. Izmorio me Snejk, preterala sam sa uzivanjem.
  7. Pa, s' obzirom na odlican prijem uprkos svim "penzionerima" i izdajicama koje su otisle, i racunajuci na umorne ljude, moze se reci da smo ih lepo i docekali i ispratili. Sta reci, nasa publika je "un-fuckin-believable" !
  8. Nisam to rekla. Rekla sam da VODI, sto znaci, medju najboljima je. Isto objasnjenje odozgo vazi i za DC-a. "Vodi" ne znaci "najbolji" vec "medju najboljima". Ali da, njih dvojica su za nijansu ispred. Elem, da se vratimo koncertu. Richie Faulkner je pre par sati na svojoj oficijalnoj FB stranici postavio link sa opisom: "One of my fav songs in the set. Pretty good vid quality too! BRS." U pitanju je Blood Red Skies - snimak iz BEOGRADA! Svaka nam cast, ljudi!
  9. Ama ljudi, pre nego sto pocnete da uporedjujete glasove, skontajte da su to razliciti zanrovi! DC peva rok stvari sa bluz prizvukom, RH peva CIST hevi! Mislim, dajte, pa ni njihovi bendovi ne mogu da se porede, to su dva razlicita pravca, iako imaju dodirnih tacaka! Dejvid vodi medju rokerima, Halford medju metalcima, i kraj.
  10. Scena deluje prazno. Zele svira kao Bog, ali je nepomican k'o da je Klepton. Marko Osmanovic uliva nadu, dobar je sa publikom.
  11. Zasto su onda svi komentari koje sam cula povodom slika i svega ostalom usmereni na WS? I zasto nas je gomila likova (neuspesno) gurala iz fan pita, uz obrazlozenje da ovo "nije neki tamo zenski bend, poput Jovija, vec bend za "prave muskarce" koji znaju sta je mJetal" ?
  12. Ma, tripovala se ona na sve i svasta. I da je Faulkner gledao u nas celo vece, i da je Halford pevao nama... A tek o WS tripovima da ne pricam. Umislila je da Doug namerno stoji ispred nas? (Tad smo bile na drugom kraju).
  13. @Junikorn: Onu skroz levo, Andjelu. E ja sam na Judasima bila 2-3 coveka od tebe! xD Meni je Snejk drugi omiljeni bend posle (ajde, slobodno prozivajte) Bon Joce, bar sto se roka tice. Priest su mi omiljeni mjetal bend, i iako sam prvenstveno zelela da cujem Snejk, radovala sam se sto cu prvi i poslednji put cuti i njih. Poslednji pod znakom pitanja, naravno. Ali, da, Judasi su bili energicniji, mada mislim da bi i sa Snejkom bilo drugacije, da je repertoar bio duzi. Tek smo se zagrejali pred Still of the Night, i vec kraj. Ja sam do pola Judasa bila mrtva umorna, ali ne znam kako, uspela sam da izdivljam do kraja. Epitaph novi album? Haha, veoma duhovit decko. Mene je ortakinja na WS-u, kad je pocelo Here I Go Again pitala: Je l' ovo nova pesma??? Nova? Curo, tu pesmu znaju svi, ali SVI! Pa i oni koji ne slusaju WS, a ona kao slusa!
  14. Potvrdjujem da je slika sa JP-a, znam jednu od cura sa slike, a ona je samo na Judasima reagovala ovako. @Junikorn: Uopste ne sumnjam da ti je Richie dao vodu, ortakinji i meni je bukvalno pruzio trzalice (vec sam pisala o tome) a naravno, oteli su nam ih iz ruke. Ali sto se njega kao lika tice, covek je mnoooogo kul, i ima savrsen kontakt sa publikom. I ljudi, odakle vam ideja da zene u prvom redu znace WS? Ko kaze da zene ne vole Priest? Aloo, bre, bile smo gurane, gazene, i udarane, ali smo i mi gurale, gazile i udarale zbog mesta! Moram da dodam i da su na Judasima zene oko mene divljale mnogo vise od tipova, i PEVALE za razliku od doticnih koji nisu znali ni tekst! (Cast izuzecima!) Posebno moram da pohvalim devojku koju sam videla pozadi u fan pitu, sa nogom u gipsu, oslonjenu na ogradu, ali koja je ipak headbengovala, i pevala!
  15. Verovatno ono: "It's one of our classics, a heavy metal ballad..." Ne znam dalje, i ne secam se pre koje je pesme bilo, ovaj deo se samo cuje na tonskom snimku mog ortaka.... Jao, o cemu mi raspravljamo, kako smo tr00. (Bez uvrede, salila sam se!)
×
×
  • Create New...