Jump to content

kiki

Iskreni članovi
  • Posts

    354
  • Joined

  • Last visited

About kiki

  • Birthday 03/18/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    subotica

Profile Fields

  • Gender
    Male

kiki's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Da li znate po kojoj ceni ce se moci kupiti karte 22 Maja?
  2. Evo ukratko moji utisci... Ovo mi je prvi brutal assault i provod je zaista dobar bio. Organizacija je imala dosta propusta.. prvo, ulaznice: mi smo imali srece jer je ortak uzeo karte Ticket Portala i na tom salteru nije bilo nikoga u redu a na salteru pored koji je bio za ne znam koje ulaznice se cekalo i po 6 sati ako ne i duze.. Na puno mesta se cekalo dosta u redu.. npr za one jebene zetone, nekad pri ulazu na festival i tako Zvuk na desnoj bini je uglavnom bio los a za neke bendove katasrofalan. Nile je zvucao neverovatno lose, obozavam ih ali sam posle nekoliko pesama odustao i otisao skroz iza.. Zvuk Sodoma, Immortal, Napalm Death... isto nije bio za pohvalu ali daleko bolji nego zvuk Nile-a, svi oni su svirali na toj desnoj bini.. Nastupi koje bih izdvojio su Krisiun, Arkona, At The Gates, Agnostic Front, Toxic Holocaust, Amon Amarth i meni 2 najbolja nastupa, Six Feet Under, iako ih ne gotivim previse i Anaal Nathrakh, za mene novo otkrice.. (sve svirke sa leve bine sem Agnostic Front i Toxic Holocaust...) Propustio sam Lock Up od onih koje sam hteo da gledam.. I sigurno je bilo jos dobrih nastupa ali covek ne moze da stigne sve da pogleda jer treba i odmoriti a trebalo je i popiti neko pivo a ono jeftinije pivo na festivalu je bilo sranje.. Uglavnom sve sem stvari koje sam naveo sto se tice organizacije je bilo sasvim ok.. Sve u svemu super je provod bio, upozao sam dosta ljudi i voleo bih i sledece godine da odem.
  3. kiki

    Kosa

    da ne bude zablude, pitanje dali je NS ili BG se odnosilo na ovo: "Hair Fashion Factory LaMi" ul. Veselina Maslese 4 ;
  4. kiki

    Kosa

    jel ovo BG ili NS? Sutra idem za NS^^ Oticicu makar da proverim kolko otprilike placaju.. Hvala
  5. kiki

    Kosa

    evo ti citaj... (etiketa - sastav proizvoda...)
  6. evo najbolje scene iz trojke, ali bukvalno http://www.youtube.com/watch?v=WeON54DhMW4
  7. kiki

    Kosa

    na etiketi ne pishem nikakav SLS.. hocesh da kazes da si 100% sigurna da su ti u mailu oni napisali da ima toga u tom samponu? ok thx, mada trebalo bi mi nesto gde stalno kupuju... cekam da me zovu za neki posao pa moram da se osisam, bice aktuelno od sledece nedelje.. dok mi ne jave necu da se sisam.. mada, mozda mi se jave vec sledece nedelje a mozda nece naredna 3 meseca.. plata nekih 17000, propas' najgora..
  8. kiki

    Kosa

    Evo sampon koji ja koristim: http://www.suncokret.rs/sr/organski-ampon-za-masnu-kosu.html 100% prirodno, 77% organski Mnogo mi se manje masti kosa nego pre i manje me svrbi glava, tj. skoro uopste. Ne moze se poredi sa hemijskim djubretom sto se sada uveliko fura.. Cena bese oko 330din ako se dobro secam, 270ml. Imaju sampon i protiv peruti, za suvu kosu i za normalnu kosu (:S) Nego, gde kupuju kosu po Novom Sadu ili Backoj Topoli? Kod nas u Subotici nigde kolko znam. Bude organizovana jednom-dvaput godisnje u nekom salonu kupovina i to je to..
  9. Mene Metallica najverovatnije nece videti ovaj put Voleo bih Black Sabbath i Krisiun, Malevolent i Vital paket da posetim ove godine
  10. i neki lik spominje da je "progledao" od kako je presao sa Verat na Telekom.. Ali ne zale se svi, to je istina.. Znam da se od mojih drugara koji su na Telekomu, nikad niko nije zalio na pad brzine a ni kod mene nije nikad bilo.. Sumljivo mi je ovo dosta.. ajde dojavi kakva je situacija kod tebe kada proveris
×
×
  • Create New...