Jump to content

...

Iskreni članovi
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ...

 1. Пре око пет година смо размењивали неке дискове... Кад год год смо се видели, макар на кратко, уживао сам причајући с њим о музици и Убу... Нисам га видео сигурно већ пар година...и нажалост...више никад нећу моћи... Нека им је лака земља... Моје саучешће његовој породици...
 2. ...

  Follower

  Код обрада сте прошли. Сад само да видим како иду ауторске ствари...
 3. ...

  Follower

  Фин репертоар.
 4. Нисам љубитељ оваквог дума, пре свега гласа, али овај албум је врх. Музика је препуна емоција што и даје квалитет. Надам се да ће ускоро изаћи ново ремек-дело ових Португалаца.
 5. ...

  Follower

  Ово обећава. Ја сам још пре неколико година питао за демо Арнора, али сам био искулиран (на тој теми). У сваком случају заинтересован сам и даље.
 6. Та књига је врло кратка (необимна). Озбиљан сам.
 7. ...

  Gordi

  Ја видео диск да стоји тамо где је одељак за домаће. Додуше, нисам узимао у руке. Ко зна шта сам онда видео!
 8. ...

  Gordi

  Изашла је већ. Но, у Мордору је распродата, а ја хтео и њу да узмем данас. Који ми кодек, до ђавола, треба да ваљано одгледам оне уживо снимке. И како да пустим аудио песме с албума на компјутеру. Региструје ми само видео снимке. Мрзим мултимедијалне дискове. Увек имам проблема с једним од медија.
 9. ...

  Gordi

  Коначно два албума на диску. Морам да их набавим. Не волим приче типа, ако си металац, мораш да имаш/слушаш тај и тај албум/састав. Али ово стварно мора да се налази у колекцијама! ИСТОРИЈА И КУЛТ!
 10. ...

  Amon Din

  http://www.amondin.cjb.net/
 11. ...

  Amon Din

  Мени све лепше звучи с клавијатурама, те и њихове ствари с тим инструментом. Уживо је њихов звук за мене пресиров. Но, опраштам им, јер су Ваљевци.
 12. Ако је живо, где су свирке, где су нова издања!!!!!!!!!
 13. Коначно сам преслушао први албум. Немам замерки.
 14. Овај састав ме је пријатно изненадио својом музиком.
 15. Последњи албум ми се не свиђа. Нисам то очекивао од њих.
 16. Има ли неко какве бендове овог жанра да ми препоручи, али да су "комерцијални"? Дакле, музика с израженом мелодијом, без експериментисања/иживљавања над ушима слушаоца. Глас, наравно, чист. Женски или мушки, небитно. Захваљујем унапред.
 17. Видех спот на ТВ-у. Сасвим океј спора нумера која, срећом за мене, неме "индустријских" елемената.
 18. Ништа што сам хтео, из разлога што кад сам се исцимао до локалне библиотеке, била је затворена, а после сео на трамвај и отишао до градске где су ми одобрили локалну чланску карту само да нешто среде уз моји личну карту коју сам заборавио са све новчаником.
 19. ...

  Requiem

  Море љубави, Рокенрол ми живот значи и Самоћа убија су ми много готивне. Далека планета онако. Штета што се с Реквијемом издешавало шта се издешавало, иначе би сигурно били један од јачих домаћих рок састава.
 20. Душане, 'оће ли бити нека свирка само у дум фазону? То би ме баш обрадовало.
 21. The Gathering - Sleepy buildings Ewa Demarczyk - Kompilacja Madredeus - Nueva antologia Sting - Nada como el sol Молитва - Гласови богова
×
×
 • Create New...