Jump to content

The Inquisitor

Iskreni članovi
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Where Dead Angels Lie

The Inquisitor's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Album je dobar,ali za mene je Painkiller zakon.
  2. Imam Increased Damnation.Jako dobar black/thrash bend,mocna svirka
  3. Sada im je izasao The Arrival.Cuo sam dve pesme.Dobro je u odnosu na Catch 22,koji je po meni sranje.Od ranijih Osculum Obscenum,The 4th Dimension. Request Denied,Killing Art ,Rosewell 47,Penetralia,God Is A Lie su najbolje pesme,ali Deathrow(no regrets) je pesma koja me odusevljava,kakav uvod...
  4. Ovo sa clanskim kartama im je okej.Nece moci vise da ulazi ko hoce. Par puta sam video da su neki fenseri dosli ,zatim neka cetiri lika pa se pokacili sa nekim i slicno... Dugo nisam bio u kst,a iskreno nesto mi se vise i ne ide tamo.Ne znam koliko ce to trajati i kako ce se odvijati,ali sam nacuo da planiraju da kst bude samo za studente ETF-a.Videcemo sta ce biti...
  5. Ne mogu da izdvojim ni jedan album posebno,niti neku pesmu,jer sam zbog OBITUARY poceo da slusam death metal,davne `96... HAIL!!!!!!
  6. Odlican bend.Meni se za nijansu vise dopada Forever Underground od Dawn Of The Apocalypse.Cekam novi album...
  7. Svirali su i obradu od Slayer-a Black magic a:
  8. Treca pesma se zove "Rippin' The Flesh Apart"(moja omiljena). Obradili su i Maidene "Killers"
  9. Behemoth je odlican bend.Za koju nijansu vise mi se svidjaju raniji radovi,dok su bili pagan black,medjutim kada su zaplovili u death vode i daje razbijaju.Ne mogu da se odlucim izmedju Satanica,Thelema 6 i Zos Kia Cultus. Sva tri su odlicna,a od starih Grom,And The Forests Dream Eternally i From The Pagan Vastlands.
  10. Kupio sam Savage Or Grace,i mogu reci da sam se odusevio.Ni raniji radovi nisu za potcenjivanje.Jos cura peva...(a nije losa ni fizicki)
  11. Metal Discharge razbija.Sinoc sam kupio album,i odusevio se.Preslusao sam ga cetiri puta.Nabavite album,necete se pokajati.
  12. Sve je pocelo hladnog februara 2000-te godine u malom stanu koji sam koristio za vreme studija.Bio sam totalno sjeban.Tada sam perferirao Death Metal,mada mi je postao nekako dosadan.Dobio od druga cd Gorgoroth - Under The Sign Of Hell...Kako sam se odusevio,vec sa prvim zvucima pesme Relevation Of Doom,vec sam se bolje osecao.Svaki dalje album ili bend je bio nesto posebno.Sam zvuk opisuje neko moje osecanje.Nasao sam sebe u Black-u.
  13. Imam The Dying Light,Heaven In Flames,To Embrace The Corpses Bleeding,i jedan video snimak.Fantasticno,sta drugo da kazem.
  14. Pre dve nedelje sam nabavio novi album.Ubedljivo najbolji,naravno ni raniji nisu za potcenjivanje.Plus obrada od R.E.M. - Losing My Religion.Obozavam ovu pesmu u originalu,obrada je fantasticna.Anyone need a cd?
  15. Dobar bend.Imam mp3 i par spotova
×
×
  • Create New...