Jump to content

queen of the night

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About queen of the night

  • Birthday 08/21/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    beograd

Profile Fields

  • Gender
    Female

queen of the night's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Hoće li biti svirke u Kugli ili na nekom drugom mestu u Bgd sledeće nedelje? Baš bih došla.
  2. Klavijature: Deep Purple "Child in time" Gitara: Deep Purple " Sometimes I feel like screaming"
  3. Da li bi neko prokomentarisao Yamahu CP33?
  4. @ Srđan: Baš bih volela u četvrtak da čujem troopera! A možda biste mogli da odsvirate i nešto novo, npr. Alice in chains "Would", ili (koliko god blesavo zvučalo) Scorpions "Rock you like the hurricane" (kako je to fantastična pesma!!! ) Jedva čekam svirku, nisam bila 100000.....godina!
  5. Znam da sam dosadna ali: KORG X5D ili YAMAHA S30 ??? Imam 500€, 'oću novu klavijaturu. Za početak bih svirala hard, heavy i sl. Možda sledeće godine bude nekih parica, pa da kupim nešto bolje. Do tada je dobra i neka od ove dve. Ali koja? (PS Da li neko zna tačnu cenu za obe klavijature, i gde mogu da ih nađem s'obzirom da u Sky-u nemaju više Korg X5D)
  6. @Srđan Vezano za svirku u petak, baš bih volela da čujem od Deep Purple: Black night, Highway star, Anya(naravno), ne bunim se ako ubacite još nešto (npr Perfect strangers). Dugo niste svirali Speed, Love ain't no stranger, Firewoman (barem kad sam ja bila na svirkama, a nisam neko vreme)... I surrender-jes' da je svirate svaki put, ali nemojte nikad da je izbacite!
  7. Vidim da si se naljutio, ne odgovaraš na PM... Nisam rekla da neću da sviram, nego da ne mogu-za sada.
  8. Ima li svirke u Kuglašu sad u petak?
  9. Džabe sam tražila pesme, izgleda da neću doći! Pa onda molba ostaje za sledeći put...? Srđane..?
  10. E Srđane, ako nećeš već da pevaš Child in time, evo ti nekoliko manje zahtevnih pesama, tu nema izgovora: Bad Company-Feel like making love Alice in chains-Man in the box Hardline-Hot cherry Iron Maiden-Can I play with madness Iron Maiden-the trooper Marillion-Kayleigh Ugly Kid Joe-Cats in the cradle ..................................... Ako bude bar jedna od ovih, ja zadovoljna!
  11. Ha!!! Jos neko ima sindrom kubitalnog tunela!!! Tako se zove ukljesteni nerv malog i domalog prsta... A najvise boli u laktu! Zbog toga imam puno problema kad sviram gitaru, nadam se da mi nece praviti probleme sa klavijaturama,kada sam prestala da sviram klavir jos uvek nisam imala to cudo. Jel te boli kad sviras?Klavijature mislim...
  12. Za Srđana: ima li šanse da svirate Child in time??? Po mogućstvu u Dangubi... PS poslednja svirka u Dangubi je bila super malo ste promenili repertoar... Mogli biste malo češće to da radite, društvance se smorilo, kažu uvek sve iste pesme, tako da sad ide po nas dvoje, troje, a ranije smo išli čoporativno,po nas 15 !
  13. I ja sam zainteresovana za korg x5d,pa imam par pitanja. Prvo,da li mogu da nađem neke polovne,ali ispravne, od nekog "splavara"? Čula sam da oni to menjaju ko gaće Drugo,koliko tačno koštaju nove, a koliko bi bile polovne? Treće, da li bi mi neko za tu cenu preporučio neke druge klavijature (neki Roland možda)- ja raspolažem sa oko 600E?? I četvrto, ako se isplati kupovati polovne, gde ja da nađem te narodnjake što ih prodaju, i kako da proverim da li su klavijature skroz ispravne?
×
×
  • Create New...