Jump to content

Hamsun

Iskreni članovi
 • Posts

  1627
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

Profile Information

 • Location
  Podgorica

Profile Fields

 • Gender
  Male

Hamsun's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

43

Reputation

 1. Hamsun

  Grave

  Kakav zvuk, jebem ti život. U moru generičkih albuma, najviše me podsjeća na Dismember kad su se 2008. vratili analognim trakama.
 2. Hamsun

  Nile

  Ne bi ni Pazuzu lično, da ustane iz pustinje s gitarom, uspio da premaši savršenstvo koje je Evil to Cast Out Evil. Albumčina, zatvaraj 2015.
 3. Kirkman je, kao autor stripa, glavni koji se pita, i kaže da je priča dobila novu i usavršenu dimenziju u saradnji sa ljudima iz AMC...tako da, ako kreator svega kaže to, who are we to argue.
 4. Naravno da je DC u posljednjih par decenija izbacio neke značajne i ozbiljne priče, ali je Marvel taj koji je prvobitno 'spasio' stripove od DC-jevih djetinjarija. Silver Age might ring a bell. Period kad su ljubitelji stripova većinom postali srednjoškolci i studenti, radije nego li djeca sa klikerima. Tako da naravno, DC je imao u posljednje vrijeme značajne pisce u svom rosteru, ali se oni ne bi bavili svojim poslom da Marvel nije uzdigao stripove na jedan novi nivo. Jedini ozbiljan lik u DC univerzumu je Batman, donekle Green Lantern. Ne možeš da porediš Flash, Aquaman, Wonder Woman stripove sa Fantastic Four, X-Men, Spider-Man i šta-ti-ja-znam kim.
 5. šteta samo što su Essential izdanja i u američkom originalu u crno-bijeloj varijanti, na papiru na kojem se štampa i Bonelli kod nas.
 6. http://www.youtube.com/watch?v=uUw_z7jfo88
 7. Ove uši me nešto podsjetiše na Marvelov povratnički serijal Journey into Mystery. Mladi Loki od prvog broja u glavnoj ulozi, odličnih stvari tu ima.
 8. iščekujući poštara i aprilske brojeve, neki highlight naslovnica do sad. GL je doduše uljez, ali koga je briga.
 9. Mislio sam da će da piše: za bendove koji su izdali andergraund.
 10. http://www.youtube.com/watch?v=eWQ0nlpr0Lw
 11. Bar priznaju da su im Baroness uzori. Kad ih već kopiraju u ... imenu benda. Artworku. Muzici.
 12. Hamsun

  Košarka

  Fina vijest, s tim što je 'slovenački' košarkaš odbio da igra za Sloveniju, i od dresa CG ga dijeli samo visoko obeštećenje koje bi CG savez morao da plati Amerikancima.
×
×
 • Create New...