Jump to content

Hamsun

Iskreni članovi
  • Posts

    1627
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Profile Information

  • Location
    Podgorica

Profile Fields

  • Gender
    Male

Hamsun's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

43

Reputation

  1. Hamsun

    Grave

    Kakav zvuk, jebem ti život. U moru generičkih albuma, najviše me podsjeća na Dismember kad su se 2008. vratili analognim trakama.
  2. Hamsun

    Nile

    Ne bi ni Pazuzu lično, da ustane iz pustinje s gitarom, uspio da premaši savršenstvo koje je Evil to Cast Out Evil. Albumčina, zatvaraj 2015.
  3. Kirkman je, kao autor stripa, glavni koji se pita, i kaže da je priča dobila novu i usavršenu dimenziju u saradnji sa ljudima iz AMC...tako da, ako kreator svega kaže to, who are we to argue.
  4. Naravno da je DC u posljednjih par decenija izbacio neke značajne i ozbiljne priče, ali je Marvel taj koji je prvobitno 'spasio' stripove od DC-jevih djetinjarija. Silver Age might ring a bell. Period kad su ljubitelji stripova većinom postali srednjoškolci i studenti, radije nego li djeca sa klikerima. Tako da naravno, DC je imao u posljednje vrijeme značajne pisce u svom rosteru, ali se oni ne bi bavili svojim poslom da Marvel nije uzdigao stripove na jedan novi nivo. Jedini ozbiljan lik u DC univerzumu je Batman, donekle Green Lantern. Ne možeš da porediš Flash, Aquaman, Wonder Woman stripove sa Fantastic Four, X-Men, Spider-Man i šta-ti-ja-znam kim.
  5. Flako je u samo tri meča uspio da u gostima pobijedi Meninga i Brejdija, i osvoji Superbol. Zaista se poslije onoga u Denveru vidjelo da idu do kraja. San Francisko je odigao užasan posljednji napad, nemoguće da su onoliko forsirali pas.
  6. sve sto se danas pojavilo u vezi Smita su sve bucnije glasine o njegovom trejdu iduce sezone
  7. Nemoguće predvidjeti pobjednika, i to je to. Bješe ovih dana priče o dopingu Reja Luisa, zaista je bilo neizbježno nakon ekspresnog povratka na teren ove sezone; a jedan od saigrača je čak i rekao da mu ovo možda neće biti posljednja sezona, kao što je najavio.
  8. Hamsun

    NBA

    nevjerovatno što se Rondu dešava, umjesto startne postave na All-star utakmici. makar su pobijedili izdajnika.
  9. Tužan kraj za Patriotse, ne zbog toga što su izgubili, već zbog načina na koji je do toga došlo - Gronkovski, Denard, Džouns, Talib; Vudhed jedva zaigrao... Nadam se da ovo nije kraj za Velkera, i da ćemo ga gledati i dalje u istom dresu. Stisni jaja, Beličiću.
  10. Hamsun

    NBA

    sjajan meč u Bostonu, Rondo obožava da igra protiv Bulsa, 30 poena sinoć. kad smo već kod muzike, i on je izbacio neke pjesme koje pušta igračima prije mečeva, tako da ako neko iskopa...
  11. šteta samo što su Essential izdanja i u američkom originalu u crno-bijeloj varijanti, na papiru na kojem se štampa i Bonelli kod nas.
  12. http://www.youtube.com/watch?v=uUw_z7jfo88
  13. Ove uši me nešto podsjetiše na Marvelov povratnički serijal Journey into Mystery. Mladi Loki od prvog broja u glavnoj ulozi, odličnih stvari tu ima.
×
×
  • Create New...