Jump to content

Hamsun

Iskreni članovi
 • Posts

  1627
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hamsun

 1. Hamsun

  Grave

  Kakav zvuk, jebem ti život. U moru generičkih albuma, najviše me podsjeća na Dismember kad su se 2008. vratili analognim trakama.
 2. Hamsun

  Nile

  Ne bi ni Pazuzu lično, da ustane iz pustinje s gitarom, uspio da premaši savršenstvo koje je Evil to Cast Out Evil. Albumčina, zatvaraj 2015.
 3. Kirkman je, kao autor stripa, glavni koji se pita, i kaže da je priča dobila novu i usavršenu dimenziju u saradnji sa ljudima iz AMC...tako da, ako kreator svega kaže to, who are we to argue.
 4. Naravno da je DC u posljednjih par decenija izbacio neke značajne i ozbiljne priče, ali je Marvel taj koji je prvobitno 'spasio' stripove od DC-jevih djetinjarija. Silver Age might ring a bell. Period kad su ljubitelji stripova većinom postali srednjoškolci i studenti, radije nego li djeca sa klikerima. Tako da naravno, DC je imao u posljednje vrijeme značajne pisce u svom rosteru, ali se oni ne bi bavili svojim poslom da Marvel nije uzdigao stripove na jedan novi nivo. Jedini ozbiljan lik u DC univerzumu je Batman, donekle Green Lantern. Ne možeš da porediš Flash, Aquaman, Wonder Woman stripove sa Fantastic Four, X-Men, Spider-Man i šta-ti-ja-znam kim.
 5. šteta samo što su Essential izdanja i u američkom originalu u crno-bijeloj varijanti, na papiru na kojem se štampa i Bonelli kod nas.
 6. http://www.youtube.com/watch?v=uUw_z7jfo88
 7. Ove uši me nešto podsjetiše na Marvelov povratnički serijal Journey into Mystery. Mladi Loki od prvog broja u glavnoj ulozi, odličnih stvari tu ima.
 8. iščekujući poštara i aprilske brojeve, neki highlight naslovnica do sad. GL je doduše uljez, ali koga je briga.
 9. Mislio sam da će da piše: za bendove koji su izdali andergraund.
 10. http://www.youtube.com/watch?v=eWQ0nlpr0Lw
 11. Bar priznaju da su im Baroness uzori. Kad ih već kopiraju u ... imenu benda. Artworku. Muzici.
 12. Hamsun

  Košarka

  Fina vijest, s tim što je 'slovenački' košarkaš odbio da igra za Sloveniju, i od dresa CG ga dijeli samo visoko obeštećenje koje bi CG savez morao da plati Amerikancima.
 13. Podsjeti me tema na malo andergraunda, bend Koprofilija, i njihov stih: Mrtva đeca u govnima leže, čika Velja lancima ih steže
 14. Bend, bez ikakve dileme, uživo zvuči daleko moćnije od bilo kakvog studijskog audio zapisa. Novi album uskoro, i po onome što sam imao prilike čut, zvuči dosta drugačije od prethodnika. Tu su i tri pjesme sa albuma iz 2002. u novim verzijama, šteta što nisu odradili još par njih. U jednoj su čak promijenili tekst iz 'vidim kako neko drži svet u rukama svojim' u 'vidim kako Lomi drži...' mislim, to obično rade na nastupima, ali ne očekivah na disku.
 15. tesko da cu puno puta reci ovo za njih, ali - kakav uzas.
 16. Hamsun

  Burzum

  pričao je u smislu da je black metal samo gluma gomile napaljenih klinaca širom svijeta, koji su najednom počeli da kopiraju nešto što je radio i 'osjećao' samo jedan njemu poznat krug ljudi u njegovom gradu, ili u krajnjim granicama - skandinavskim državama. sa druge strane, ipak, govorio je prije samo par godina kako su gitare i svi instrumenti osim klavijature - produkti 'niže rase' i kako je to muzika koju on, kao Skandinavac, nikad više u životu neće ni u ludilu početi da stvara. ali avaj, žena, đeca, ego, fanovi. $$$
 17. odgledao neko škotski Neds? nov film. klinac koji od takmičenja iz matematike dospije do ubijanja tipa pločom u glavu, i naravno još većeg ludila. zvuci poznato.
 18. auh kakvo poštovanje za Hades.
×
×
 • Create New...