Jump to content

Stefana

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stefana

  1. E pa nece moci tek u novembru-decembru,bash ce na prolece ili pochetkom leta kao shto kaze Shix.
  2. Da,da,to je tako daleko.
  3. Ljudi,stvarno vam svaka chast! Sinoc (tj. sada vec preksinoc) ste razbili,kao shto smo i ochekivali!Jedva chekamo da nam dodjete ponovo! Veliki pozz od Stefane
  4. Bash su vam dobre slichke sa Gitarijade. Pozdrav
  5. Leleee,pa to nece biti vishe to!
  6. Ma,bice hita i vi cete doci! Pozdrav
  7. Inache, "Mozda bas sada" i "Drukchije nije moglo da se desi" su mi jedne od omiljenijih pesama... I dodjite in d Zajechar na nekoj svirci!!!Pozdrav
  8. Veoma mi se dopada "Battle cry".Samo nastavite tako!Puno srece u daljem radu!Pozdrav : )
  9. Aaaaa,zashto nije hit negde blizhe Zajecharu??!!Ee,valjda cemo i mi doci na red...Shto skorije,ja se nadam...Hocu opet da vas chujem uzhivo!!!!!!Vashe pesme su mi tako drage,da ja to ne mogu da opishem...Ne mogu da izdrzhim bez njih...Tako da,shto pre dodjite u Zajechar....Pozdrav : )
  10. Chestitam na nagradi! Puno srece u daljem radu! : )
  11. Anti-dote,stvarno razbijate na svojim nastupima!!!Proshle godine ste takodje razbili,ali ove godine ste josh bolji!Zasluzhena nagrada!Samo napred!!!Puno srece u daljem radu,zhelim vam ja,Stefana!
  12. Pozdrav!Prvi put sam vas uzhivo odslushala na Gitarijadi,i ODLICHI STE,zapravo FANTASTICHNI!Zvuchite fenomenalno,tekstovi su vam super...Do sada sam skinula tri vashe pesme,poshto mi je net spor (dialup,shta da se radi),ali sad skidam i chetvrtu,tachnije sve cu da ih daunlodujem. Znachi,moram sve da ih imam,mnogo su dobre,vashe pesme mi tako prijaju.....Navijala sam za vas... Dobili ste nagradu za snimanje zasluzheno,mogli ste,ako ne po zhiriju,onda po publici,al' eto.I "Anti-dote" je razbio...Jedni ste od najboljih demo bendova koji su nastupali tokom Gitarijade.Drzhim vam palcheve za dalji rad!I obavezno dodjite u Zajechar na nekoj svirci!!!
×
×
  • Create New...