Jump to content

John5

Iskreni Ĩlanovi
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

About John5

 • Birthday 11/21/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/gagigagi
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  xD

Profile Fields

 • Gender
  Male

John5's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

 1. ako neko prodaje cetvorodnevnu kartu za <7000 djunti, nek mi vikne putem poruke
 2. jedan nine inch nails bi fino bilo videti naravno, odmah nakon tool-a .
 3. Ja ne znam da li je owde zabranjeno postowati linkowe, ali me boli papak. Kome se swidi, neka kupi, do tada: http://rapidshare.com/files/130746156/Nesto_staro.rar btw nije neshto staro iako tako pishe xD
 4. Meni su najbolje: 1. The Red Carpet Grave/Putting Holes in Happiness 2. Evidence 3. They Said Hell's Not Hot 4. Just a Car Crash Away i ostale su odlicne, owe se malo izdwajaju
 5. Neki stihowi imaju mnogo dublje znacenje nego na prwi pogled...Ali ima i "klinackih" haha, slazem se
 6. @ duruman U potpunosti se ne slazem sa tobom.
 7. Posle podosta preslusawanja, zakljucujem da je owo sjajan album. Potpuno drugaciji, a Skoldu jos jedanput skidam kapu !!!
 8. http://www.archdandy.com/manson/ Jos jedan super link
 9. Bolje skidajte sa torenata...;)Ali ewo par linkowa na koje sam naisao: http://rapidshare.com/files/29193991/Maril...mep3.com.ar.rar http://www.gigasize.com/get.php/1267063/Ma...mep3.com.ar.rar Password isti: Upload.by.sugusrojo.www.emep3.com.ar Bez passworda: http://www.sendspace.com/file/8njvqd http://www.megaupload.com/?d=S78LISVF http://pinkbear.ifolder.ru/1872161 http://rapidshare.com/files/29027161/Maril...e__Drink_Me.rar Meni se album jako dopada. Uopste nije Industrial a to se nekima uopste ne swidja...Meni je super. Skold je odradio fenomenalan posao !
 10. Pesma Putting Holes in Happiness je....wow...newerowatna...
 11. Tja, na zwanicnom sajtu pise da jeste teaser ...Mislim da je bezweze da ceo spot gledamo Mansona kako se priwatawa sa owom ribom ( mada, nije losa, niiije losa )
 12. Dakako... Ewo, izasao je 30 sec. wideo klip preview za HSG na YouTube ! ...weird...
 13. Na Heirophantu ima mnogo ljudi koji slusaju Mansona jos od 93/4...Ja ga licno slusam od 2000. i ne mislim da je owo najbolja njegowa pesma ALI se slazem da je weoma dobra, cak sta wise odlicna za uwodnu pesmu. Jako je mracna, emotiwna ( ali ne EMO u wazonu u kom hoces da ga prikazesh )
×
×
 • Create New...