Jump to content

John5

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About John5

  • Birthday 11/21/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/gagigagi
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    xD

Profile Fields

  • Gender
    Male

John5's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ako neko prodaje cetvorodnevnu kartu za <7000 djunti, nek mi vikne putem poruke
  2. jedan nine inch nails bi fino bilo videti naravno, odmah nakon tool-a .
  3. Ja ne znam da li je owde zabranjeno postowati linkowe, ali me boli papak. Kome se swidi, neka kupi, do tada: http://rapidshare.com/files/130746156/Nesto_staro.rar btw nije neshto staro iako tako pishe xD
  4. Meni su najbolje: 1. The Red Carpet Grave/Putting Holes in Happiness 2. Evidence 3. They Said Hell's Not Hot 4. Just a Car Crash Away i ostale su odlicne, owe se malo izdwajaju
  5. Neki stihowi imaju mnogo dublje znacenje nego na prwi pogled...Ali ima i "klinackih" haha, slazem se
  6. @ duruman U potpunosti se ne slazem sa tobom.
  7. Posle podosta preslusawanja, zakljucujem da je owo sjajan album. Potpuno drugaciji, a Skoldu jos jedanput skidam kapu !!!
  8. http://www.archdandy.com/manson/ Jos jedan super link
  9. Bolje skidajte sa torenata...;)Ali ewo par linkowa na koje sam naisao: http://rapidshare.com/files/29193991/Maril...mep3.com.ar.rar http://www.gigasize.com/get.php/1267063/Ma...mep3.com.ar.rar Password isti: Upload.by.sugusrojo.www.emep3.com.ar Bez passworda: http://www.sendspace.com/file/8njvqd http://www.megaupload.com/?d=S78LISVF http://pinkbear.ifolder.ru/1872161 http://rapidshare.com/files/29027161/Maril...e__Drink_Me.rar Meni se album jako dopada. Uopste nije Industrial a to se nekima uopste ne swidja...Meni je super. Skold je odradio fenomenalan posao !
  10. Pesma Putting Holes in Happiness je....wow...newerowatna...
  11. Tja, na zwanicnom sajtu pise da jeste teaser ...Mislim da je bezweze da ceo spot gledamo Mansona kako se priwatawa sa owom ribom ( mada, nije losa, niiije losa )
  12. Dakako... Ewo, izasao je 30 sec. wideo klip preview za HSG na YouTube ! ...weird...
  13. Na Heirophantu ima mnogo ljudi koji slusaju Mansona jos od 93/4...Ja ga licno slusam od 2000. i ne mislim da je owo najbolja njegowa pesma ALI se slazem da je weoma dobra, cak sta wise odlicna za uwodnu pesmu. Jako je mracna, emotiwna ( ali ne EMO u wazonu u kom hoces da ga prikazesh )
×
×
  • Create New...