Jump to content

Devilweed

Iskreni članovi
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Devilweed

  1. Ovaaj... obZen ftw? Stvarno, sta fali 33-ci?
  2. Hahhah! Jaka slika. Gde li je samo nadje?
  3. Video najavu, mnogo zajebano. Nigde nije receno otprilike kada treba da izadje?
  4. Vecina bendova se upropastila sa svojim poslednjim albumom, zato mi je i bila neka obavezna frka oko obZen-a. Dzabe sam se brinuo. Kidaju kao i uvek. \m/
  5. lik je zakon. Skinuo sam vecinu njegovih dela i skoro sam zavrsio sa citanjem istih. Ubedljivo moj omiljeni pisac. Za neke rasisticke trenutke sam i umirao od smeha (famozna Nigger pesma).
  6. Vecina sajberpanka mi se cinila bezveze, ali Gibson je car. procitao sam Neuromansera i odusevio me je (knjigu sam inace kupio zbog korica, Bromova slika je bila u pitanju). Uzecu Grofa i Monalizu prvom prilikom.
  7. Uh, dugo ga nisam citao... Poslednje je bilo... Soul music, ako se dobro secam. Nemam neki redosled citanja, stagod da mi sledece padne za oko...
  8. Hahahahahahahah... Gde ima da se nadju te igre?
  9. Pa mozemo i mi da ga nabavimo pa da ga igramo ovde juznije =)
  10. Do sada sam u potpunosti odgledao samo Samurai7 i Hellsing. Treba da mi drugar da jedan za koji svi kazu da ce mi se svideti [pun nasilja]. Vampire hunter sam preskocio zbog krvnog porekla ...A i previse su mi punili glavu tim crtanim, tako da su me smorili.
  11. Jao, secam se. Mislim da je samo bila jedna koju ili nisam skontao ili je bila tupljenje... Ali su inace sve u redu.
  12. Nego, pored svih dodatnih knjiga koje mogu da se nadju [dakle, nisu romani], moze li negde kod nas da se nadju printovi? Ili bilo sta sa tom tematikom, jer je malo preskupo da vrsim order preko neta.
  13. Bilo koja starija... Svaka koja je izasla od Sierre ili LucasArts-a. Full throttle recimo...
  14. Devilweed

    Grim Fandango

    Nisam ocekivao da ce Fandango da se nadje ovde. Zaista posebna igra. Jedinstveno. Imam je ovde negde, ali mislim da ima error negde [zadesi se kada si pod vodom u onim rudncima]. Treba da je opet nabavim...
  15. Sve najbolje, momci. Samo napred! Btw, da li je cenjeni vokal otisao nazad za Nis?
  16. Devilweed

    Eyesburn

    Podrzavam ih stagod uradili [poz, Avro]
  17. O, da. Samo sto se ne slazem da je NUmetal [jbg, kategorisali ga kao industrial!]. Malo sam ispao sto sam tamo zapoceo temu Static-X, ali nema veze...
  18. Dosli su na mesto legendi. A onda su poceli da sve vise truju ono sto su postigli. See you on the other side je ubedljivo najgori album da su do sada izdali. Gotivim sve do Issues-a, za koji mislim da je naj-KoRn album. Head sada nesto snima za svoj 'hriscanski' bend, David je otisao da pauzira a ostali nesto muvaju za novi album. Kazu za sebe da im nikada nije bilo bolje, ali ne deluje mi tako. Nije to to.
  19. Citao pre nekoliko godina. Mnogo me je brzo zamorila pa sam batalio. Mozda kapacitet uma nije bio dovoljno razvijen Mozda uzmem ponovo...
  20. Star Wars VI - Return of the Jedi Ujedno i prvi SF film koji sam gledao. Tada je jos bila to ona nepreradjena verzija.
  21. Zlo. Negativci i antiheroji su nepredvidljiviji i uvek se pitas sta ce sledece. Dobro, ne uvek, ali znate ste mislim.
  22. Nemam jos uvek nesto mnogo njegovih dela. Favoriti su mi Mort i Straza. Mozda zato sto takodje imam i stripove istih dela. Sasvim sam ih slucajno nasao u IPS. Tu je takodje i knjiga sa ilustracijama [the art of discworld].
×
×
  • Create New...