Jump to content

Neuromanser

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Matematrix

Neuromanser's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Jaoooooooo!!!Ej ja sam se TAKO odushevila!!!!Bila sam sad na EXITu (posebno i najvishe da chujem bash Mizar!) i DIVNO,DIVNO,DIVNO!!!! Nemam ni jedan cd i nisam slushala ali sad kad sam chula...AAAAAHHHHHH!!! Koliko imaju albuma?? Il moze neko da mi nareze?? (iz bg naravno) Placam kako treba... MOLIM VAS!!!!!!!!!!!
  2. 8O Pa nema poente.Prihvati chinjenicu ili se pokri ushima i bezi... a:
  3. U chemu je fora sa elfovima?...Ne vidim zashto su toliko poluparni. :? Demoni su bre zakon. Dobro i vikinzi. E pa vidish, ja ne vidim zashto su vampiri toliko popularni... Takodje... :? pa ljdui bre imate vi i zlbone vilovnajke aman i zlbne patuljke ne citate bre hehe naranvo ne odnosi se na sve ali sta je tiro sa tim ja sam se pre tirpovao da viim imortal kad peva onako sa onok farbom i sve to a sada imam osecaj da zelim d amu odsecem glavu onako ruznu Nesho nauchi da pisesh... Pa jednostavno volim vampire!Prelepi su,tako graciozni...AAAHHHH!!! E,a za elfove,jednostavno ljudi ih vole nema objashnjenja... Ma ne znam ali... Vampiri rulaju!!Vampiri su najlepshi,najbolji,najsnazniji,najhladniji!!!!!!!!
  4. Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a:
  5. blackmores slusha moj matori a: a: a: :roll:
  6. zadnji album je posle prvog najbolji mene smara zadnji album osim nekoliko pesama...
  7. ma ok su... a: a: a: imaju dobre pesme a: a: a: ali su se unishtili poslednjim albumom :x :roll: :roll: :x :x :x :x :x :x
  8. ma ok su... imaju dobre pesme ali su se unishtili poslednjim albumom
  9. e ovako chitam pracheta nenenenenenneneeeee pracheta sam chitala a sad chitam "artemis faul" interesantna knjigica a sledece cu prochitati(ponovo) "kamikaze l'amour" i to je zanimljiva knjiga
  10. najknjiga :? xexe.meni su najknjige Prachetovi romani i "Vodich kroz galaksiju za autostopere" od Adamsa.NIKAD NAJJACHE!!!
×
×
  • Create New...