Jump to content

monument

Iskreni članovi
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by monument

  1. monument

    Aborted

    Odličan novi album!!!
  2. samo neka vrate malo više death metala na novom albumu i to će biti to!
  3. odličan bend, solidna dva albuma!
  4. omoti su gotovi, znaci CD ce da bude gotov kroz par dana! hvala svima na podrsci!!!
  5. to mozda nakon sto ne prebijemo!
  6. sad smo na istoj izdavackoj kuci, hahahahahahaha, ima da nam Laki neku turneju sredi ili cemo mu objasniti neke stvari!!! hahahahaha
  7. Napokon sve je spremno da EP ugleda svijetlost dana! Cekali smo dugih 7 godina da snimimo nesto, a i mnogi od vas su cekali sa nama! "Evolved Self Projection" EP napokon izlazi 26.11.2010. i moci cete da ga skinete preko SMP Records-a! SMP Records Preview Monument EP Preview
  8. album razvaljuje! samo to mogu da kazem!
  9. ajd valjda uskoro i dodjemo da odradimo koji koncert tu kod vas!!! Jebeni METAL!!!!
  10. Vidimo se!!!!! JEBENI METAL!!!!! Tanker Live: 25.09. Kikinda@Terrarossa; w/ Relic of Insanity 26.09. Becej@Floyd; w/ Downstroy 27.09. Beograd@Danguba; w/ Magma, Consecration
  11. vrijedi bar 11 dolara!! hahahahahahahaha
  12. Update: Monument @ Exit Fest 09 Subota 11.07.2009. Start 19:00h Svi koji hoce da gledaju Monument live morace ranije da dodju na tvrdjavu! Monument ce nastupati sa Dejanom Savicem (Tanker, Revolt) na gitari, jer Bojan Vujinovic nije u mogucnosti da nastupa taj dan sa nama. Vidimo se tamo!!!! "I Am The Archetype"
  13. Update: Novi gitarista! Novi gitarista Monument-a je Bojan Vujinovic - Gugi, gitarista benda Apocalypse! Nadamo se da ce ovo da bude novi pocetak za bend, kao i kraj duze pauze u radu benda! Jos informacija uskoro!!!
  14. monument

    Aborted

    meni licno jedan od omiljenih bendova!!!
  15. Odlican Death/Grind bend, sibanje non-stop! Imam album "Cleptocracy" i razbija!!!
  16. Odlican bend, slusam ih ne znam ni sam koliko godina, jedan od onih bendova iz najboljih godina Unique Leader-a, kad je bilo samo nekoliko bendova ali pravih!!!
  17. Update: Milan Popovic je napustio bend. Otisao je zbog razlicitog pogleda na to kako bi Monument trebao zvucati u buducnosti! Odluka je bila njegova i mi mu zelimo sve najbolje! Monument nastavlja kao cetvorka i pocinjemo sa radom na novim pjesmama, uvjezbavanjem za live nastupe i za snimanje! Nece biti lako ali tako mora biti! METAL!
  18. Update!!! Uploadovali smo dvije pjesme na nasoj MySpace stranici, obe su demo verzije i jos uvjek nisu uradjeni vokali! Ovo nije finalni zvuk i na ovim pjesmama ce biti jos dosta rada! Ove dvije pjesme predstavljaju pocetak rada na mini albumu pod nazivom "Evolving Through Neural Patterns" i pored njih na ovom izdanju ce se naci jos cetri pjesme! Poslusajte "Slow-Motion Reprisal" i "I Am The Archetype" demo verzije na: Monument @ MySpace
  19. Sviram Ibanez SRX505, hocu da promjenim magnete, trenutno bar jedan, kontam ubaciti EMG, aktiva naravno! Distorziju ne gasim pa mi treba nesto sto ce raditi dobar posao!!! Svaki predlog je dobrodosao!
  20. E svaka cast na pobjedi!!! A i za Demo fest u BL!!! Moramo da organizujemo neku svirku ovde u BL, da svirate vi i mi pa onda poslje da pijemo, standard ! Veliki pozdrav od mene i Monument-a!!!
  21. Srecna vam Nova Godina i sve najbolje u 2008. !!! Monument Crew!!!!
  22. Pozdrav ekipi iz Downstroy-a!!!! Vikend nikad jaci!! "Cyber ovce na joystick gonim, A kod cace kompjuter mi stoji, Majka stara windows ima, A caca updateove skriva."
  23. Zna ovaj starc! To je za kucnu upotrebu!!!
×
×
  • Create New...