Jump to content

SHUB- NIGGURATH

Iskreni članovi
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SHUB- NIGGURATH

  1. U jbt ne mogu da verujem da nisam postovao ovde nista... hm nego: Odlican bend. Atmosfera na zavidnom nivou, kvalitetni tekstovi... posebno bih pohvalio clean vokale... Nadam se da cemo u skorije vreme ugledati to izdanje.
  2. Puno hvala na podrsci, ljudi! Vidimo se 21.
  3. Dobar je to bend... Antithesis je odlican album...
  4. E pa vidis, sjeb'o sam se Mislio sam da je to poslednji. Nisam procitao sve postove. Ima li neko taj novi?
  5. Odlican bend. Ovaj poslednji album ubija. Narocito prva: Prison Of Mirrors.
  6. Tek sam nedavno poslusao jako pazljivo stvari, zanemarivsi produkciju, i mogu da kazem da je ovo odlicno. To serve... je ubica. Vec sam rekao i Aci sta mislim o produkciji ali kada mi je on objasnio pod kojim ste uslovima snimali, shvatio sam o cemu je rec. Slusao sam i kod Usuda pripremljene nove stvari... nemam nikakvu primedbu, samo reci hvale. Pozdrav za Ratnike Crnoga Svetla!
  7. Total SUPPORT! Anti Life! Anti God! Anti Cosmic!
  8. ok je. nemoj da ludis bez razloga. sukobi misljenja. to je sve.
  9. @Abigail "nekibroj" To da li smo mi gomila decurlije ili ne ti valjda najbolje znas. Neki od nas u blek metalu vide mnogo vise od muzike i prodiru dublje u samu sustinu pa se zato razlikujemo od skolovanih muzicara koji te zidove prizemne ljudske svesti ne mogu prevazici. Ne kazem da je lose biti skolovan muzicar, samo za ovu vrstu muzike to bas i nije toliko bitna stvar. Zasto uopste kreces odmah sa licnim prozivanjem? Odgovaraj argumentima. Ne vidim da je tebe neko prozivao. Sto se tice Wataina, da si upoznata duze nego sto jesi sa radom benda verovatno bi i znala sta da ocekujes od nastupa. Sta fali obrnutim krstovima? Bolje izadji iz black metal krugova da ne bi nastavila da se razocaravas. p.s. Kad u postovima citiras tudje rechi obavezno stavljaj navodnike.
  10. Ne slazem se da je koncert bio prosecan. To sto mozda imaju slabijeg bubnjara ne znaci da je koncert bio los. Njihove pesme uopste nisu tehnicki zahtevne tako da ne znam cemu razocarenje. Uopste nisu "odradili svirku" vec su dali sve od sebe. Zasto bi zavrsili sa Somberlain? Nisu oni tribute Dissectionu pa da zavrsavaju tako. Uostalom sta fali kraju? Bilo je za ocekivati da ce da zavrse sa dve najbolje pesme. "A cross burned black Soaked in sacred blood From all of us to all of you: G. F. Y. J. G. !" (ko je razumeo shvatice) ps Dobar je bio Somberlejn, umalo vrat da polomim da me ne uvatise... @Grob
  11. "Awaiting Storm will devour last gleams of universe!"
  12. @Abigail Mozes da dobijes promo na Watainu ako dolazis. Ako te mrzi da cekas daj adresu, bice ti poslat. @Dacha Pa mogli bismo da sviramo u Kg... Sto vi nas nikad ne zovete u Bg:) Shailim se, dogovoricemo se... @Fantom Chivave ne nose jaja.
  13. @Abigail Mozes da dobijes promo na Watainu ako dolazis. Ako te mrzi da cekas daj adresu, bice ti poslat. @Dacha Pa mogli bismo da sviramo u Kg... Sto vi nas nikad ne zovete u Bg:) Shailim se, dogovoricemo se... @Fantom Chivave ne nose jaja.
  14. @Grobodan: vazi. javi ti Sovi kad da se nadjemo. Sledece nedelje sam u Bg-u. @Abigail 1690: Hvala na podrsci. ZAVRSEN JE I OMOT PROMO CD-A Design by >Satanche< Photos by >Kimi< Promo ce biti izdat kao self released u 50 kopija. Evo i kako izgleda:
  15. Des' dacho, sta s' radi? jel ga snimiste? tek sam sad video post... nego za tu svirku mora da se dogovorimo bas unapred jer uglavnom vezbamo pesme za snimanje... moguce je, naravno da sviramo zajedno u kg-u. @Grobodan: Tnx. Jel si uzeo demo od bogdana? Ako nisi mozemo da se nadjemo da ti dam...
  16. Darkthrone ima In the shadow of the horns...
  17. Triumfall je izasao iz studija sa tri gotove pesme koje ce se naci na promo cd-u. 01 Rise Of Pantheon 02 Allegiance To Thy Triumfall 03 Skies Are The Chains Of Warrior
  18. Apsolutno nikada prevazidjena dva savrshenstva su oduvek bila: Dissection - Storm Of The Light's Bane (album) i Emperor - Anthems To the Welkin at Dusk (takodje ceo album) Jedinidva albuma koja su milionima puta okrenuti u mom plejeru (nekada) kasetofonu a da mi nikada nisu dosadila. Osecaj slusanja ova dva remek dela se ne moze docarati recima.
  19. Moon je svakako najjaci, mada je i Abhorrence do jaja...
  20. Triumfall je ushao u studio (provereni stari/novi dobri WildCat) i radi na snimanju dve nove pesme, ciji su radni nazivi: "Skies Are The Chains Of Warrior" i "Allegiance (To Thy Triumfall)". Po svim prilikama pesme ce biti zavrsene najvise do kraja sledece nedelje i nacice se na promo cd-u benda.
×
×
  • Create New...