Jump to content

Litar

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Litar's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Jel to Steva Bukvic (i.e., Steva Zvala)?
  2. Evo i omota od Apartmana 69:
  3. Litar

    Gordi

    Eh, kao da je juce bilo He-he... i iz kojeg puta je uspeo da konacno zabode to sikirce u pod...? Mislim da nije bilo koncerta na kojem je uspeo iz prve :)
  4. Litar

    Gordi

    Sad se setih.. Zar nisu te veceri oboje, i Gordi i Pomoranza bili predgrupe? He-he, posle je Gillan pevao na onom HM festivalu u Zagrebu, pa su mu ukrali pasos... :)
  5. Litar

    Gordi

    Da, oni su bili predgurpa Gillanu... valjda 1982-ge.... ili tako nesto...
  6. Litar

    Gordi

    Pesma "Ovog leta idem na more" je sa drugog albuma Gordih, a oni su zaokrenuli na metal tek na cetvrtom i petom albumu. Prva tri albuma Gordih, nemaju nikakve veze sa metalom. Prema tome, mozda si uzeo pogresan album u ruke. Po meni, "Pakleni Trio", "Kraljica Smrti", kao i prvi album od Pomorandze je nabolje sto je bivsa drzava ponudila od metala. No, ukusi su razliciti..
  7. Litar

    Gordi

    Pesma "Jednoj Zeni" je prvobitno izasla na Zlatkovom singlu 1977-me (nema nikakve veze sa grupom Gordi, jos manje sa muzikom iz metal faze), a kasnije se pojavila i na albumu "Jednoj Zeni" iz neke 1983-ce, ako se ne varam.
  8. pa sve sam to i uradio. Svi omoti su na imageshack-u... J aih lepo sve vidim, i kad kliknem na bilo koji, on me odvede na imageshack sajt i pokaze mi uvelicani omot...
  9. Omoti Annatheminih albuma:
  10. Nekoliko godina akon raspada Pergamenta, Steva okuplja Rosenkreutz. Nekih godinu dana nakon osnivanja, 1997-me, snimaju svoj prvi album "Ne volim nikome da gledam u ledja". Za razliku od zestokog Pergamenta, muzika Rosenkreutz-a je vise u klasicnijem hard rok maniru.
  11. Omot prvog albuma iz 1983-ce. Nakon kratke aktivnosti, promenili su ime u Ljuta Papricica, i poceli da sviraju narodnjake.
×
×
  • Create New...