Jump to content

Dandy

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dandy

  1. Nije loš spot, mada nikako da se otarase u potpunosti ponekog lame elementa. http://www.youtube.com/watch?v=woRaHKNEs8Y
  2. Uh, Underneath je opasno dobra stvar!
  3. Kao što sam i očekivao, sve više mi se sviđa što ga duže slušam Odlično je tehnički urađen album, što je možda i problem jer je zvuk nekako previše "bogat" aranžmanom, često ne uspevam da izdvojim konkretnu melodiju i Khanov glas se zagubi u celoj gužvi, pa nisam još uvek ni uspeo da se koncentrišem na tekst.
  4. Na prvo slušanje nisam oduševljen... Videćemo kad se slegne malo. Ni Ghost Opera mi se nije dopala na prvo slušanje, pa mi je posle bila ok.
  5. Sutra izlazi album u Japanu, pa kapiram da bi mogli da počnemo da očekujemo nešto od tada
  6. Baš sam pre par dana pročitao Shadow of the Giant, fino štivo. Posle propriličnog filozofiranja u Ender seriji (nemojte me shvatiti pogrešno, u pitanju je jako DOBRO filozofiranje ), Shadow serija je nekako ipak bliža korenima. Ima dosta taktike, diplomatije i onog osećaja da genijalnost pojedinca može da promeni svet.
  7. Odličan početak sezone! Vidimo se opet onog tamo četvrtka
  8. Odgledah Papriku pre neki dan i moram da priznam da sam više očekivao. Daleko od toga da je film loš, ali je na početku mnogo obećavao, da bi na kraju ostavio bledunjav utisak. Odgledah i mini seriju Starship Operators i preporučujem je svima koji vole svemirske bitke sa malim brojem većih brodova koji se kreću kao prekookeanski teretnjaci i najvažnija je taktika koja se unapred planira da bi uzela u obzir domete oružja i ostale karakteristike sukobljenih strana. Serija počinje umereno neozbiljno, ali je kasnije prilično ozbiljna, sa veoma uverljivim taktičkim potezima i određenim brojem bitnih likova koji ginu tokom serije onda kada je i logično da se to dogodi. http://en.wikipedia.org/wiki/Starship_Operators http://www.anime.com/Starship_Operators/
  9. Par sličica od prošlog četvrtka
  10. Khm, khm... Nije mi jasno zašto ste se utripovale da neće biti više svirke u Dangubi. Vidiš da čovek lepo kaže da će biti do 7-og juna. Nemojte više da unosite pometnju i paniku u narod
  11. Bilo je sjajno! Ako može malo više Billy Idola sledeći put... neću se žaliti Ali hit večeri je "Na svetu postoji jedno carstvo" Meni je i dalje malo dvosmislena ona Srkijeva rečenica... Ako nije problem, neka razjasni da li je ovo poslednja svirka u Dangubi u ovoj sezoni ili ne?
  12. Biću u ovaj četvrtak ja tu sa Dandy-mobilom, tako da nije frka Nego imam ja pitanje, gde je ta Di Luna Sangrija na Adi?
  13. Potpuno se slažem. Andromeda i Farscape su jedine dve SF serije koje sam posedovao u celini, ali nisam mogao da se nateram da ih pogledam do kraja. Dijalozi su bezveze, zapleti detinjasti... onaj nesrećni brod u svakoj drugoj epizodi je na granici da crkne/poludi i uglavnom se sve vrti oko toga. Jako razočaravajuća serija i glumci koji su za moj ukus ispod proseka.
  14. Tek sam se skoro registrovao na ovom forumu, pa videh ovaj topic, a ne mogu da ne kažem i ja poneku Elem, ja sam prvi put pročitao Hiperion i Pad Hiperiona kada ga je Polaris izdao (tome već ima jedno desetak godina) i još uvek čekam da ih neko skine sa prvog mesta u mojoj ne tako maloj kolekciji pročitanih SF & F dela. Jednostavno sjajno! Endimion i Uspon Endimiona su isto odlični, ali nemaju toliku dubinu kao prve dve knjige serijala. Da ništa više ne napiše u životu, Dan Simmons je kod mene zaslužio jedno od najviših mesta među piscima. Naravno, respect za Skrobonju. Ovo je jedna od retkih knjiga koje su bolje za čitanje prevedene nego na engleskom jeziku.
×
×
  • Create New...