Jump to content

ukyo

Iskreni članovi
  • Posts

    455
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ukyo

  1. Svi CG Najlashi dolaze! Sva trojica. Karte rezervisane, nadamo se najboljem sto se toga tice. Pozdrav svoj ithyphallic braci i sestrama od top last.fm Nile skroblera. Oce biti novog merchandise-a regularno?
  2. 150-200 sa pojacanjima iz Niksica i Trebinja. U svakom slucaju prebrojim pa javim
  3. Potreban savjet. Dakle avion nam slijece oko 6:30. Cime najbrze/najeftinije da stignemo do arene? Postoje li neki autobusi posle letova, posto mi je rekao drug iz BG da taksisti naplacuju 15e po osobi od aerodroma do arene. Hvala na odgovorima.
  4. ukyo

    Sacramentum

    Ne slusam black puno ali na ovo sam se zestoko navukao i toplo preporucujem svim ljubiteljima malo melodicnijeg BM-a. Imaju 3 albuma i jedan EP, meni je omiljeni "Far Away from the Sun". Nisam nasao temu tako da ako je vec bila, prastajte.
  5. ukyo

    Amon Amarth

    da ono totalno niotkuda, nicim isprovocirani
  6. Mora da se cuje citav album kao cjelina prije nekog konkretnog zakljucka
  7. ukyo

    Scar Symmetry

    momci sviraju/pjevaju skroz ok, a to sto ih hejtujete zbog izgleda, pa DE STE MANEKENI
  8. http://www.youtube.com/watch?v=QgqsKHwi1Ww > * Deklarishu se kao gothic, izNishića su
  9. http://tinypaste.com/39695
  10. Jel ima neko iskustva sa ovom e-kupovinom, znaci dobili smo kodove i sa tim kodovima idemo na blagajnu da pokupimo karte do 2 sata pred koncert. Jel radio neko za neki cert, jel sve proslo u redu?
  11. zbog 3:00 - nadalje. lishe toga, sasvim ordinary rammstein przenje
  12. talvi, + za tantal. dobaaaar.
  13. Ne mora da znaci da ce biti ista ta, nece svirati iste stvari u zemljama gdje su bili 3215 puta i u Srbiji gdje su prvi put. Ako imaju imalo mozga. Vec sam kupio kartu a nema Mein Teil
  14. dosta su ga unaprijedili od 07'. dushu dalo za gubljenje vremena, dana i dana
  15. eh lemmy kad bi te juve uzeo za sportskog direktora ne bi bilo zime.
  16. najkomercijalniji album do sada svakako, thus the napredak na britney spears listama. da ne bi Wiener Blut, mrka kapa. ovako ostaje utisak da su napravili kompromisno rijesenje izmedju toga da se obezbijede prije nego sto ih sve dovati parkinsonova bolest posto se blize 50tima lagano a druga strana novcica za ljubitelje starijeg rada, i one negluve koji mogu da to prepoznaju. Posle preslusavanja pussy-a prije nego sto je album izashao, ocekivanja su znatno opala svima pa se stvorio neki stereotip i velika vecina je failovala da prepozna kvalitet u preostalim stvarima sa albuma. Album je bolji od Rosenrota a losiji od Reise Reise. 1. Rammlied, vec vidjena klasicna album intro pjesma, mnogo bolja od Benzin-a, u rangu sa Herzeleidovim introm i slicna po kompoziciji dok je objektivno losija od svih ostalih. 2. Ich tu dir weh, nastavak blijedila vecine pjesama sa Rosenrota. 3. Waidmanns Heil, novo, prilicno originalno, u duhu Feur Frei, definitivno highlight albuma. 4. Haifish, n/c. tuga. 5. Bückstabü, Keine Lust pt. 2. aka mocno, tesko i jebeno mracno i morbidno. Rammstein. 6. Fruhling in Paris, cudna. za baladu pristojno zvuci, ali definitivno se moglo i bez nje na albumu, sto se mene tice. nedoraslni nasljednik Amour i Spring-a. 7. Wiener Blut, po meni najbolja stvar na albumu. Bio bih neobjektivan kada bih pricao o tome koliko je dobra, s obzirom da sam je cuo barem 500 puta otkad je izasao album, ali svakako vrijedna slusanja, vrijedna citavog albuma. Willkommen in der Dunkelheit 8. Pickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9. Liebe ist fur alle da, bzvz. pjesma sa porukom? koja nije ispunila ocekivanja, barem moja. 10. Mehr, spiritualni nasljednik Keine Lusta svakako dobra stvar 11. Roter Sand, opet emocije, nastavljaju da zavrsavaju albume baladama kao na prethodna dva albuma, njeaeah. I takooooo.
×
×
  • Create New...