Jump to content

sweetcat

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Fields

  • Gender
    Female

sweetcat's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Hvala Alkmena na savetu i da ne brkam ja vitamine i hranu mislila sam da ti brkas ali izgleda nije tako,dajem ja sve to mojim(hranu za mace i vitamine) macama ali pored ove obicne hrane. @ Rout ma to mi je bas onako strasno Volela bi jednog dana da sagradim ogromnu prostoriju gde cu cuvati sve napustene mace jako mi je zao na ulici kad ih vidim a ovako bi imale svoj dom i hranu.Ne podnosim ljude koji bacaju male macice ma ja bi ih sve ubila.
  2. Ok to su tvoja iskustva sa macama moje mace jedu dok se ne prejedu i ako im ostane hrane posle to ne jedu vise jer je stajala par sati nego hoce novu zato im dam svima koliko mogu da pojedu a one ako su jos gladne traze,.Ta hrana za mace je ok ali moraju da unose i ostale namirnice,vecina kaze da su moje mace jako razmazene ali ja ih volim i bas pazim na njih.Kad vidim da necije mace skacu od srece kad im neko da parce suvog leba onda poludim jadne te mace moje su uvek site.
  3. Vidim imas problem sa macom samo se prejela i nista strasno,daj joj hranu vise puta na dan ali po malo jer one jedu koliko ima u cinijici a ne koliko im je dovoljno imam dosta maca kuci i ranije sam imala takvih problema ali nista strasno.Lepo od tebe sto si doneo napustenu macu i ja sam skoro donela kuci jednu iako imam jos 6 maca ali morala sam bilo mi zao.Neko je ovde spomenuo hranu za mace to joj kupi ali pored te hrane daj joj i ovu obicnu jer macama nije dovoljno samo te grickalice da jede to su vise neki vitamini nego hrana i naravno malo mleka.
  4. sweetcat

    Diablo 2

    Najbolja mi je Sorceress jer volim magije a posle nje nisu losi i Necromancer i Assassin
  5. Imam Samsung E 900 i nije los necu ga menjati pa dok mu se nesto ne desi...
  6. ima 4 mace,skoro sam imala 10 ali na zalost jednu je udario auto a ostale sam morala da dam prijateljima jer su me moji smarali znam da su na sigurnom i to mi je jako bitno iako mi jako nedostaju
  7. Cao svima,ovo je moj prvi post na ovom forumu pa eto bas na mejdenima jer mi je omiljena grupa
×
×
  • Create New...