Jump to content

In The Flesh

Iskreni članovi
  • Posts

    10106
  • Joined

  • Days Won

    111

In The Flesh last won the day on March 30 2020

In The Flesh had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Dolina Lipa

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

49971 profile views

In The Flesh's Achievements

Demon of Metal

Demon of Metal (4/6)

5.6k

Reputation

  1. @bata Ti mora da si blesav ako misliš da bih s tobom ozbiljno raspravljao bilo o čemu. Davno sam ti rekao što mislim o tebi i ništa se nije promijenilo, bez što si još više malouman. Znači, bukvalno dva najveća forumska goveda su se nakačila na sličicu o srbadiji i prosipaju virtuelna muda. Evo ne znam. Majore, tebi hvala, ali bi poštenije bilo bez good guy pasivne-agresije. A da ti odgovorim, stariji brat navijao za Zvezdu, ja uz njega počeo kao klinac. Vjerovatno nijesam odgledao nijednu fudbalsku utakmicu makar deceniju, a ljubav prema Zvezdi odavno iščlila. Neđe nakon referenduma 😍👆 Kure, ti si već priča za sebe. Obojica ovih su ti na ignore, ali srbadija je srbadija. 🤣 Eto tako, komšije. Budite pozdravljeni sad, javite se kad budete dolazili kod đedova. Platim piće.
  2. Ja ne znam sto ste svi digli kurčeve na mene (kurčiće u slučaju forumske ženetine). Nijesam ja rekao da ste pizde kao narod nego "najmudrija srpska glava" koju toliko volite. I sad to kao nije istina i ja vam kriv. Talk about selektivnost.
  3. Ako je iko ikad odisao small dick energijom to si ti Dimone, valjda se nećemo i oko toga prepirati. Prije ćeš me ubijedit da sam srbin no da silna forumska overkompenzacija ima išta drugo kao uzrok. Evo i kad su ovakve teme ti ne vadiš kurac iz usta.
  4. Jutro vesela srbadijo, kako ste mi jutros? Jeste li i dalje genocidan narod? 😄
  5. Ta tri sela oko Cetinja su stara Crna Gora, 4 nahije. Podgorica je usla u sastav CG 1878., ja ovđe vadim vaše izvore iz 1825. i opet su đedovi i mimeri validniji. Svaka vam je rabota takva. :haha:
  6. Nijesmo od Turaka, za razliku od srbadije, sto posta narodom 1830, ako je vjerovat' vazalu Obrenoviću. Nego evo, 30 godina slušanja đedova i komšija iz vjerovatno Berana, poništava istorijski izvor matice SRPSKE (lol). Sreća pa je đed nije živ da ne čita yum 😂
  7. Zamislite tu muku da učite iz YT klipova Jovana Deretića, čekate u redovima da biste zakučili knjigu Šešelja i onda dolazite da pričate s normalnim ljudima o bilo čemu. Koliko bolesno i za žaljenje. Da, vesela SRBADIJO (namjerno velikim slovima) u vas gledam. btw
  8. Zapravo, Njegoš se slaže s tobom.
  9. I meni Burr težak za slušat, s onim piskavim glasom. JIm Jeffries je odličan, mada mi je Jimmy Carr najbolji.
  10. Barem nešto novo s tim bendom da se desi.
×
×
  • Create New...