Jump to content

In The Flesh

Iskreni članovi
 • Content Count

  10063
 • Joined

 • Days Won

  111

In The Flesh last won the day on March 30

In The Flesh had the most liked content!

Community Reputation

5525 Finac

About In The Flesh

 • Rank
  Montenigger of Metal

Profile Information

 • Location
  Dolina Lipa

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

48699 profile views
 1. Nasao, pustio The Perfect Element, nije onako muljavo, jasnije su gitare i bas, jedino su vokalne harmonije nisko u mixu, cini mi se da neko prvo slusa ovu verziju ne bi skontao sto se sve desava ispod na "once he had forest and mountains" dijelu. To je veliki minus.
 2. https://edition.cnn.com/2020/11/02/asia/hwaseong-serial-killer-guilt-intl-hnk/index.html
 3. https://m.cdm.me/zabava/muzika-film-tv/basista-grupe-bjesovi-preminuo-od-korone/
 4. Seven deadly sins Seven ways to win Seven holy paths to hell And your trip begins Seven downward slopes Seven bloodied hopes Seven are your burning fires Seven same albums
 5. Ne samo od anksioznosti, pjesma je o tome kako se zaljubio u neku curu iz modnog casopisa. Nije se slucajno "erotomanija" nasla na tom albumu.
 6. U DT nije jer je tezina od coeka. On je i napustio, odbio da odradi live gostovanja na Space Dye Vest. Cak kad su se napokon on i Portnoy udruzili na OSI albumima, opet su se popickarali. Vazi za osobenjaka, nepristupacnu i tesku osobu, svako ko je radio s njim to kaze. Inace, na promo fotkama s prva tri albuma on je uvijek nekako u pozadini ili poguren, da se ne bi vidjela ta razlika u visini.
 7. https://www.loudersound.com/features/10-essential-progressive-metal-albums?fbclid=IwAR0PfbkS_RveZtpg-GM561cy0NIVMrEzNyQu8-b_MmkMCh7a7ELhJrJqWOc Jedina opšta tema pa evo ovđe.
 8. https://www.imdb.com/title/tt0099371/ https://www.imdb.com/title/tt0122690/ Prvi simpatican, drugi ozbiljiniji, iako za mene preeevise brze voznje. Zna da smori, ali ako volis...
×
×
 • Create New...