Jump to content

=sleepy=

Iskreni članovi
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by =sleepy=

  1. Gotove majice! Velicine L, XL i XXL! Cena 700 dinara! Zainteresovani, javite se putem poruke!
  2. Pa nadam se da ce uskoro da se pojavi nesto sveze. Dugo vec dogovaramo neko snimanje, mozda cak i spot.. videcemo kako ce sve to da se odvija. Inace, uskoro ce biti rodjendanska svirka IFTC-a, u bigzu verovatno. Obavesticu vas blagovremeno.
  3. ja sam navikao da se vecina koncerata u beogradu odvija pred jako malo ljudi tako da me ovo nije previse iznenadilo. mnogi na koje sam racunao se nisu pojavili.. steta... reklame je bilo svuda, ukljucujuci i fejsbuk event... organizator se nije pojavio na koncertu? Nesto si ti tu pobrkao. In From The Cold je organizator. Bili smo tu, Jeli, pili, odsvirali, druzili se, ispratili drugare i otisli kuci. Koncert je kasnio iz jednog veceg i par manjih razloga. Problem je bio sa pojacalom za bass gitaru, odnosno ne problem vec propust u dogovoru. Zao mi je sto je kasnilo ali... Tako je kako je.... Drago mi je da se prisutnima svidela svirka. Hvala na podrsci!
  4. Sigurno pocinje na vreme. Budite tamo u pola deset da ne propustite neki bend.
  5. Eo vam cela svirka iz novog sada.. koga zanima. Listu pesama i tajming imate u opisu! In From The Cold LIVE@CK13
  6. Mislim da ce do te svirke biti i majice i neki novi diskaci i mozda jos po nesto
  7. eo nekih linkova sa svirke u novom sadu pre nekoliko meseci... pa koga interesuje neka slusa i gleda In From The Cold - "Chtulhu Fhtagn" (live at CK13 Novi Sad) In From The Cold - the gambler (live at ck13 novi sad) In From The Cold - "the wizard (black sabbath cover)" live ck13 novi sad NEDELJA 20.05.2012 KC GRAD, Beograd SEVEN THAT SPELLS STONEBRIDE IN FROM THE COLD USKORO VISE DETALJA, TEMA I PLAKAT!
  8. ako te zanima disk, posalji mi poruku.. ako te zanima download DOWNLOAD LINKS!!!! IN FROM THE COLD - Anxiety Fix 2009 - samo ovo izdanje postoji na disku. IN FROM THE COLD - Ghostsongs Ep 2010 IN FROM THECOLD - "From Within & With Many Names" promo CD 2011 IN FROM THE COLD - "22092011 - Raw, dirty, drunk & all up in smoke!" (live) ENJOY!!!!! IFTC
  9. In From The Cold - Firewater Ritual (live KC Grad, Belgrade, Serbia, 13.12.2011)
  10. Apsolutno se slazem sa Talvijem. Sto se tice te kompilacije, baci neki link recenzije ako imas! Hvala svima za pozitivne i negativne komentare!
  11. E ovako, poenta nije u naplacivanju bilo kakvih razlika, ne trebaju meni te pare niti sam u minusu zbog toga tako da nema potrebe da ispadas dzek za 700 dinara. Drago mi je da si postavio taj screenshot jer se tu jasno vidi kako sam ja odgovorio i da akreditacije nisu spomenute. Na kraju krajeva, preko fejsbuka moze svako da se javi i predstavi kako hoce. Vi ste novinari, posao vam je da "ronjate po netu, ne bi li saznali kada neko organizuje koncert, pa da brže bolje objavite to što taj neko radi." In From The Cold je imao dosta svirki po Beogradu i nikada niste bili zainteresovani za bend a sada kad smo doveli K2B doleteli ste kao muve bez glave. Necu da ispada da lazem i izmisljam, mislim da je jednom prilikom za nocturne izasla neka recenzija naseg ep-a ali nisam siguran...
  12. mislim da se stampaju po porudzbini, videcu danas na probi pa javljam veceras.
  13. E da, ako neko nije skinuo do sada... IN FROM THE COLD - Anxiety Fix 2009 IN FROM THE COLD - Ghostsongs Ep 2010 IN FROM THECOLD - "From Within & With Many Names" promo CD 2011 IN FROM THE COLD - "22.09.2011 - Raw, dirty, drunk & all up in smoke!" (LIVE)
  14. Vise komplimenata nikada nismo dobili do sada, ovakav review live nastupa jedan sludge/stoner band moze samo da pozeli
  15. Taj RAPORT sa koncerta je pisao ovaj "cenjeni novinar". Elem, ja prihvatam pozitivne i negativne kritike ali taj RAPORT je bio cisto pljuvanje po bendu. O pravopisu necu ni da pricam. Momak studira srpski jezik i književnost. Jednostavno, doticni je bio prilicno razocaran jer nije dobio akreditaciju te nije mogao devojcicu uvesti na koncert onako kako je on planirao. Kao "cenjeni novinar". Stvarno mi je zao sto mu ne dadoh te akreditacije, nisam znao da mu toliko znace. Pritom, on tvrdi da su mu akreditacije obecane jer mi je dan ranije poslao poruku na fejsbuku da dolazi da radi intervju sa K2B. Naravno da sam napisao da slobodno dodje i da slika i pise ali akreditacije ni na momenat nisu bile spomenute. U svakom slucaju ne bi ih ni dobio. Izasao sam mu u susret tako sto sam dozvolio da oboje udju na jednu kartu po predprodajnoj ceni (400 dinara). Nisam ni to morao da uradim ali eto, ima neceg dobrog u meni..
  16. Zahvaljujem! Zanimljivi? Pa.. Novinar koji je pisao sledeci CLANAK se ne bi slozio sa tobom a, zna se da oni muziku poznaju bolje od ostalih smrtnika.
  17. evo i izvestaja sa svirke Karma To Burn & In From The Cold @ KC Grad
  18. Ako nekoga zanima IFTC maja i te fore neka se javi putem poruke. 650 dinara.
  19. Dajte koju rec za In From the cold, da znamo je l' valja ili ne e da, ako nekoga zanima majica In From The Cold neka se javi preko poruke. 650 dinara.
  20. da, cudno ime... ne mogu da shvatim znacenje... a i da li ga uopste ima....
  21. Promocija prvog albuma Anxiety Fix!!!!
×
×
  • Create New...