Jump to content

NYX 218

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    381
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    ...

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

8135 profile views

NYX 218's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-19

Reputation

  1. Ja bih isla na koncert ako i dalje postoji mogucnost za kombi i to...
  2. Ja sam bila u VIP kampu i bio je haos zbog kise. Vreca mi je bila mokra skroz, stvari u satoru mokre, a blato je bilo do kolena... To, naravno, nije pokvarilo dozivljaj nikako, ali bi svakako bilo lakse da nije bilo kise. Btw, Lasta daje fini popust na karte do Praga za studente, a put nije bio naporan...
  3. Jel` planira neko da uzima neki smestaj van kampa? Mene je ona kisetina prosle godine dotukla, pa se debelo razmisljam o drugom resenju...
  4. Prodajem dve elektronske ulaznice za fan pit, kupljene u knjizari Delfi, po istoj ceni (2x 3500). Ko je zainteresovan neka se javi preko pp.
  5. Lapsus. Ispravka ti je na mestu. Jbg, desava se da se pogresi pri brzom kucanju. Inace, nije mi bila namera da ispiram mozak, nego jednostavno ukazujem na pravo znacenje muzickog pojma.
  6. Orkestracija je postupak "raspodele posla" tj. raspodela uloga melodijskih linija po glasovima/insrtumentima u ansamblu bilo kakve vrste, a to na sta si ti mislio se zove orkestraski part- prosto receno, deo koji preuzima orkestar uz hor. Inace, iako sam veliki fan ucesca orkestra i hora, ovde se preteruje sa njihovom upotrebom. Gubi se car i postaje naporno i pretrpano.
  7. Ovo uopste nije fer. Da sam musko, stvari bi totalno drugacije bile, ne bi tako zajebavao. Jbg, moram da se zauzmem za sebe, niko drugi nece. Ne vredi da cutis i trpis stalno.
  8. Ja se ni sa kim nisam svadjala. Vi imate problem sa mnom zbog vec necega. Moji stavovi su moji, sad to sto mi je svaki post sa minusem, ne govori da su losi, vec da me neko namerno zajebava. I nije mi zao sto imam zivot van ovog foruma, ali mi je zao sto sam sebi dopustila da se ponizim pokusavajuci da vam objasnim neke druge aspekte muzike. Tacno sam i znala.
  9. Uh, gle cuda! Jos minusa! Wooooooohooooooooooooo!
  10. Zao mi je sto jednostavno odbacujete mogucnost da shvatite par melodija na neki drugi nacin. Mozete slobodno da bombardujete svaki moj post, ne bi bio prvi put. Ono sto stoji je da sve sto napisem apsolutna istina, jer se time inace bavim, za razliku od vas, pa znam o cemu pisem, a nije mi stalo do vrednovanja laika.
  11. Nista specijalno. Ovo je samo jedna od klasicnih probi orkestarskog parta, ne znam sta ste se toliko upalili. Najobicnija proba. Cak nije kompletan ansambl. Fali hor.
  12. Videcemo. Vise ne znam sta da ocekujem, samo imam osecaj da ce biti pretrpan zbog ovog forsiranja orkestra. Ko zna, mozda bude i dobar.
  13. Pa, i pretpostavila sam da je to odradio sam dirigent, mada se i sa njima nikad ne zna sta ce da ispadne na kraju, zato je mnogo bolje i bezbednije da takav posao radi neki kompozitor ili teoreticar. Steta je kada citas ili gledas neki interview i shvatis da postoji jos gomila stvari koje bi sam pitao, a i ostalim ljudima bi bile interesantne.
×
×
  • Create New...