Jump to content

Лепа Лана

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Лепа Лана

  1. Mi smo Srbi. Zato imamo najveci (ratio) i ne zelimo da priznamo kada nesto pogresimo. Idem sada da citam novine dok mi zena spremi rucak/veceru. Dok meni polako padaju novine na lice ona ljusti mlade krompirice. kul
  2. Pa ja jesam privremeni. Dosao sam da prodam nesto, ali sam video ovaj topic kada sam otvorio prvu stranu. Izjavljivati da nesto vise nigde ne postoji nije mala stvar. Ocigledno tebi se moze. Svako dobro i uzdravlje.
  3. Ok. Kakve to veze ima sa tvojom konstatacijom "оно што је срање код нас је upload који је још увек 1/4 што више нигде не постоји, свуда је бар 1/2 или 1/1."??? Cinjenica je da je skoro svuda u svetu 1/4 zbog ogranicavajucih karakteristika ADSL-a. Iskreno se nadam da onaj ko stvarno zeli savet u vezi ovoga nece se zadrzati samo na ovom forumu.
  4. Ako se ovo odnosi na ADSL, onda me zanima zasto je ADSL skracenica od Asymmetric Digital Subscriber Line? Na vecini torenta u svetu gde je bitan ratio, stavlja se da bude 1/4 bas zbog velike rasprostranjenosti ADSL sa odnosom 1/4 . Mozda Srbi izmislili ADSL 1/1? Ako nisi mislio na ADSL onda bi bilo OK da kazes na sta si to mislio.
×
×
  • Create New...