Jump to content

Blast beat

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blast beat

  1. Kad su vec lepo rekli da im je onaj lik sto je pevao u Sonic Syndicate-u zamena za growl vokal, mogli su i nju spomenuti. Zato su svi bili i zbunjeni. I na fb-u fali slika iz Beograda, a sa svakog koncerta do sada je bend kacio sliku sa publikom. Nesto se sumLJivo desava...
  2. I ti verujes obezbedjenju. Ljudi su skroz prizemni. Slikali se posle i pricali, isto kao i posle svakog koncerta. Utiske da ne prenosim jer su bili savrseni, jedino mi je ova zenska pokvarila vece, hteo sam da se slikam sa Eliz, ne znam sta je ona trazila tu.
  3. 19.11.2010. Sabaton u BG-u, informacija sa njihovog sajta.
  4. Ma ima da prodam kartu za Stratovarius, na ovo se mora ici!
  5. Uuuu..... White Pearl, Black Oceans... Sto se mene tice, neka samo to odsviraju, i ja cu biti presrecan.
  6. info sa sajta www.rammsteinniccage.com "Rammstein have sent out a newsletter with some info regarding the new tour. Ticket prices will range from €56 - €78 for the concerts in Germany." ali dobro, imamo godinu dana za skupljanje para...
  7. dobro, sta vam toliko smeta na ovoj setlisti? niste valja ocekivali da sviraju kompletna prva 2 albuma? ili da licno vas zovu da im sastavljate setlistu?
  8. Kolibri, ne zezaj. Cuti tu i shtrebaj pesme Sabatona bolje.
  9. ima 12 pesama i snimljene su u Sao Paolu 1999 godine. nema sanse da nadjem album negde. bio je izgleda ranije okacen na rapidu, jer nadjem linkove koje ne rade, tj. fajla vise nema.
  10. jel ima neko mozda bootleg Hammerfall-a Acoustic legacy? ja sam nekako iskopao samo jednu pesmu (obradu Sleep od Savatage-a) i simpaticno mi zvuci pa pokusavam da nabavim ceo bootleg.
  11. Meni je drugarica govorila jos u prosle godine da dolaze, a pre par meseci mi je rekla i da je potpisan ugovor. Imace 3 nedelje u maju da se posvete necem drugom, i onda opet nazad na posao. Taman ce im Nis biti zagrevanje za novi deo turneje...
  12. Ugovor sa Sonatom je potpisan pre par meseci, tako da nije nista od danas za sutra. A bukirani u maju nisu. Na sajtu sto ji da im je poslednji koncert im je bio 6. maja, a sledeci je 4. juna, sto znaci da im je ceo maj slobodan. Bice za koji dan objavljeno i na njihovom sajtu da nastupaju u Nisu.
  13. Mislim da bi Beautiful sin i Dark moor mogli doci u obzir ako cemo malo manje poznate bendove...
  14. ajd' makar da budemo uporni sa melodic death-om, pa nas mozda do kraja i poslusaju...
  15. e kad ste poceli da dovodite i ostale (mislim, osim onih najpoznatijih), mogli bi sad da padnu i recimo Leverage, Royal hunt, The Poodles, mozda i Skyfire?
  16. da li neko ima ili zna gde ima da se skine njihov bootleg album Acoustic legacy iz 1999? ja sam slucajno nasao obradu Savatage-a Sleep i super zvuci. bas bi bilo lepo cuti njihove pesme u akusticnom izdanju.
×
×
  • Create New...