Jump to content

Vlladimir

Iskreni članovi
 • Content Count

  1020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vlladimir last won the day on October 4 2009

Vlladimir had the most liked content!

Community Reputation

39 totalno moderan

4 Followers

About Vlladimir

 • Rank
  Master of Metal

Profile Information

 • Location
  Amon

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

9865 profile views
 1. Novi Broj stripa ''Prijatelji http://issuu.com/pri...ndColor=#222222 Promo verzija u pdf formatu. Fizičko izdanje će biti dostupno početkom naredne godine na promociji (za istu, biće objavljen datum na zvaničnoj stranici na facebook-u)
 2. Preko torenta možeš naći nekoliko verzija Stokerove Drakule, ipak, u paketu Minjolinih stripova imaš i njegovu verziju Drakule koja je po meni sasvim ok...skini to. Jednostavno, traži Mignolu na torentima.
 3. ljudi, jer može lajkovanje ove stranice? domaći strip serijal prijatelji: http://www.facebook.com/prijatelji.official
 4. Iskren da budem omot zadnjeg albuma Dade Polumente je 5 puta jeziviji od ovog...koliko godina ima taj dukljanin, pet? Jezivo rade Pol MekKerol, Majkl Vilan, Džo Petanjo... Što se tiče granda koji je neko pomenuo, ovo i jeste ko grand, nijednog rifa, ni jednog valjanog stiha...iskreno sumnjam da i sami znaju šta su ''odsvirali'' na tom albumu. Mislio sam da je Dephiago dno, ali nakon ovoga oni su suvo zlato, a o Prosanctus Inferi i Proclamation i da ne govorim. I ako ne znate ko je Vladimir Petkovic, iskreno, za tog Petkovica ne znam ni ja, kako možete da znate šta sluša a šta ne...
 5. SMF je kao i Ritam Nereda, kad je pao Sloba, i kad je došla priželjkivana demokratija, oba benda su tekstualno izgubila identitet, a i muzički su postali ništa više do nakaradno izdrndavanje.
 6. Metabaroni su ekstra, što tekstualno što likovno. Šteta što to nikad nije filmski realizovano. Nabavih onog kolekcionarskog mister noa. lep povez, lepo odrađeni propratni tekstovi...uz par grešaka al nema veze...mada, s druge strane, kad čitam ove originale u odnosu na dnevnike, ima more stranica i kadrova koje prvi put vidim.
 7. Od ovakvih silnih reciklaža još samo neka budala da se seti da reciklira live album...još samo takve varijante ostaju... šta sad ako se vrati Kolumbus u bend ponovo, recikliraće možda i ''Hail To England''?
 8. Što bi se radilo o besparici samo, ljudima se ne svidja bend...što bi bili unutra i smarali se kad mogu da bleje i loču...uostalom, ko zna, možda su nekome pravili i sačekušu. Zbog tako nekih ''beskrajnih kombinacija'' danas imaš gomile nekih hibrida koji i prolaze i po eurosongovima, i na pinku i po splavovima... što se tiče tih beskrajnih kombinacija može u svakoj muzici da ih ima, eto ti ga ceo grand, i ovaj novi nazovi etno pop talas, gde se najavljuje kombinacija sa metal i rock muzikom...sve zavisi kako ko pristupa osnovnoj formi i koliko će od nje da odstupa i koliko će var
 9. Pa sve je kod nas bilo sakaćeno, ako nisu sakatili celu epizodu, onda su morali bar za 2-3 kadra da osakate strip. Što se tiče mešanja naslovnica, i Ludens je to radio sa ovim reizdanjima Mister Noa. Mene zanima još nešto, ako je to beše bio Ken Parker...u izdanju Dnevnika, broj je nosio naziv ''Kočitova Skvo'', je l' tu bila jedna epizoda Mister Noa kao dodatak možda?
 10. Kangaseiru fali kompletna epizoda. u originalu je izdata u tri dela, a kod nas u dva. takodje, prvi broj mister noa, kod nas ''dijamantska klopka'' je imao valjda 120 strana, što će reći, nastavljao se u ''užarenom kotlu'', medjutim naši su ga osakatili. glupo je bilo i što je broj 100 koji je po pravilu bio u boji, kod nas objavljen kao specijal...takođe, naši su brkali neke epizode po redosledu... tako da je recimo u ''čeljusti jaguara'' u originalu išao kao broj 6 a kod nas kao trojka. a što se tiče propuštene epizode sa kangasierosima, originlna naslovnica te epizode koja kod na
 11. Pratim Mister Noa od klinačkih dana i posedujem skoro sve što je kod nas do danas izašlo i realno gledano, od epizode kad mu spale pajper MN-1 i kad dobije novo odelo, to više nije taj Mister No. Diso je proredio crtanje epizoda Bignotti je umro 1991. Civitelli je prešao na Tex-a, kao i Monti. Bianchini se udružio sa Santuccijem jedino su braća Di Vitto ostali konstantni u crtanju. masa dobrih scenarista je prestala da piše No-ove epizode...a došli su ljudi kojima uopšte ne leži taj šmek 50-ih, pa su nasilno mister noa počeli da ubacuju u 60-te i 70-te godine, a opet zadržavajuć
 12. Novi Dylan ko omot Mayhemovog Mysteriis-a.)) Je l' se zna šta je sa kolekcionarskom edicijom Mister Noa u veselom četvrtku...Texa znam da su pokrenuli, ali za ovo ništa ne vidim da se dogadja, a najavili su.
 13. Jarane, ti kao neko ko piše za metal časopis bi mogao malo više da se napregneš, ako me već u nečemu citiraš. Jedna je recenzija koju piše dileja Rogošić koji po svaku cenu hoće nekom da uvali disk ili kasetu. O njegovoj recenziji nisam govorio, a i sumnjam da je toliki štakor da prepisuje press info i od toga pravi recenziju. Malo čeprkaj po netu kad ga već imaš. Što se tiče samo-hvalospevnih recenzija, govorio sam o ovoj: Uzdravlje.
×
×
 • Create New...