Jump to content

Vlladimir

Iskreni članovi
 • Posts

  1028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vlladimir last won the day on October 4 2009

Vlladimir had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Location
  Amon

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

10005 profile views

Vlladimir's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

43

Reputation

 1. Ma kakav kriminal... i šta drugo da matora furuna radi, osim da se prči i niđe ne poleti.
 2. Iced Earth Night of the Stormrider Burnt Offerings Something Wicked This Way Comes Horror Show The Dark Saga Dystopia Ostalo - level Jašar Ahmedovski
 3. https://www.blabbermouth.net/news/symphony-xs-michael-romeo-has-been-working-every-day-on-material-for-follow-up-to-underworld/ Michael Romeo said (as transcribed by BLABBERMOUTH.NET😞 "There'll be that day I come down here [to my home studio] and all of sudden, it's, like, 'Oh, shit. This is it. Here's the riff. Here's the whole idea.' Then I can't stop. Then it's just, like, 'Phewww…' The train's going. ''
 4. Istina, Glas i Svetonazor su nenadmašni. Ovo recikliranje uopšte ne pozdravljam. Plastično i previše, slažem se. Za 6 godina koliko je prošlo od Istine, očekivao sam više od ovog benda.
 5. ''At the Heart of Winter'' definitivno, i kreativni/svirački pik Immortal karijere. DIB onako... pogotovo što ima svadbarske momente tipa, ''In Our Mystic Visions Blest ''.
 6. Čekićari odlični do ''Renegade-a'', posle sve to neki obdanište metal i jon mikl thor sindrom.
 7. Kako ne, odsviraće ''Halloween'' i ''Sarah's Night'' i ceo ''Abigail''. Poyy
 8. New Zealand Mother Names Her Three Children METALLICA, SLAYER And PANTERA
 9. Novi Broj stripa ''Prijatelji http://issuu.com/pri...ndColor=#222222 Promo verzija u pdf formatu. Fizičko izdanje će biti dostupno početkom naredne godine na promociji (za istu, biće objavljen datum na zvaničnoj stranici na facebook-u)
 10. Preko torenta možeš naći nekoliko verzija Stokerove Drakule, ipak, u paketu Minjolinih stripova imaš i njegovu verziju Drakule koja je po meni sasvim ok...skini to. Jednostavno, traži Mignolu na torentima.
 11. ljudi, jer može lajkovanje ove stranice? domaći strip serijal prijatelji: http://www.facebook.com/prijatelji.official
 12. Iskren da budem omot zadnjeg albuma Dade Polumente je 5 puta jeziviji od ovog...koliko godina ima taj dukljanin, pet? Jezivo rade Pol MekKerol, Majkl Vilan, Džo Petanjo... Što se tiče granda koji je neko pomenuo, ovo i jeste ko grand, nijednog rifa, ni jednog valjanog stiha...iskreno sumnjam da i sami znaju šta su ''odsvirali'' na tom albumu. Mislio sam da je Dephiago dno, ali nakon ovoga oni su suvo zlato, a o Prosanctus Inferi i Proclamation i da ne govorim. I ako ne znate ko je Vladimir Petkovic, iskreno, za tog Petkovica ne znam ni ja, kako možete da znate šta sluša a šta ne...
 13. SMF je kao i Ritam Nereda, kad je pao Sloba, i kad je došla priželjkivana demokratija, oba benda su tekstualno izgubila identitet, a i muzički su postali ništa više do nakaradno izdrndavanje.
 14. Metabaroni su ekstra, što tekstualno što likovno. Šteta što to nikad nije filmski realizovano. Nabavih onog kolekcionarskog mister noa. lep povez, lepo odrađeni propratni tekstovi...uz par grešaka al nema veze...mada, s druge strane, kad čitam ove originale u odnosu na dnevnike, ima more stranica i kadrova koje prvi put vidim.
×
×
 • Create New...