Jump to content

sava savanovic

Iskreni članovi
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sava savanovic

  1. Vratite mi pare!!!!!! Nakon dogovora sa Frubijem jos uvek sam prinudjen da ovde kukam i da trazim svoj novac nazad. Jos u proslu nedelju (8.11.09.) smo se Frubi i ja dogovorili da mi uplati na racun novac za kartu. Poslao sam mu broj racuna i podatke koje mi je trazio. Obzirom da do srede novac nije bio uplacen poslao sam mu mejl sa pitanjem kad mogu da ocekujem uplatu na sta je on odgovorio sutra - prekosutra sto bi trebalo da znaci cetvrtak ili petak. Na mejl koji sam slao nakon toga nije se udostojio ni da odgovori, tako da mi je ostalo da pokusam jos jednom ovde.
  2. Mejl je poslat na adresu [email protected]. Ako se ne varam(a tako pise i na sajtu koji ti je u potpisu) to je zvanicni mejl. Poslacu mejl ponovo, pa ocekujem da cu konacno dobiti svoje pare nazad!!!
  3. A gde da vratimo karte mi koji smo ih kupili direktno od organizatora? Pokusao sam da kontaktiram coveka na mejl, pokusao sam preko privatne poruke, ali posto se organizator ne javlja prinudjen sam ovako da pitam!!!
  4. Znaci, sve je dogovoreno. U to ime .
  5. A zasto ne pokusati sa jos nekim gradom osim Beograda i Novog Sada (ne mislim na Indjiju, naravno ). Verujem da mozes jeftinije da se prodje za prostor, a i ako se sad zakaze ljudi ce znati skoro 6 meseci unapred, pa ce stekovati kintu. Znaci - 14. januar!!!
  6. Hocu da vidim SODOM GOREFEST RAGE CHILDREN OF BODOM SLIPKNOT za pocetak!!!
  7. Domaci izbor piva je vrlo jasan Jelen ili Lav. Od stranih piva ubedljivo najbolje je STELLA ARTOIS. Mislim da je Belgijsko pivo u pitanju, mada se pravi i u okolnim zemljama. Nadam se da ce uskoro poceti i kod nas da se proizvodi.
  8. Ma, ko ce bre da ukine civilnu. To te samo plase u vojnom odseku. Oni bi je ukinuli odma, ali ne smeju zbog medjunarodnih organizacija.
  9. SMF su stvarno preterane face. Tekstovi su im izuzetno zanimljivi i svaki njihov cert je stvarno odlican. Zorice, mars kuci po petarde...... Koji dan sviraju na exit-u?
  10. Meni SAMO fale pare. Da ih imam organizovao bih DT, majke mi.
  11. Shvaticu ovu konstataciju kao dobru foru.
  12. Ja sam pre 10 dana zavrsio civilnu. I nije neko iskustvo. Nemojte ici ako ne morate.
  13. Ploče su stvarno zakon, ali jebi ga ... Izgleda da ih je vreme pregazilo.
  14. Nego kad smo kod roma, da li neko ima link odakle mogu da skinem bugarsku verziju pesme "Happy Birthday to you" u mp3 formatu? To je verzija sa narodnjačkim delom.
  15. Ma igrali smo sa drugim timom protiv Engleza. Dobro je sto su oni prosli - bolje nego Zabari.
  16. Na zalost, vise puta je ostavljao drogu pa je opet pronalazio, tako da mi je sumnjiv.
  17. lemmy steve di giorgio cliff burton sean malone billy sheehan
  18. Do jaja bi bilo kad bi dobili Engleze, a da Italijani i Cesi igraju nereseno. Skor bi bio Srbija 9 Ostali po 2
  19. Sepultura jedino moze da ponovo postane ozbiljan bend ako se njih dvojica sastave. Ovo im je verovatno poslednja sansa. Sta ko od njih privatno slusa savrseno mi je svejedno.
  20. Sad ce da rokaju, sto bi se reklo "k'o braca rodjena".
×
×
  • Create New...